Helmikuu oli pullaa, aurinkoa ja pieniä pettymyksiä

2018helmikuu.jpg

Helmikuu, mainio kuukausi. Alppu täytti kaksi, minä täytin apurahahakemuksia ja ystävät täyttivät meidän vapaa-ajan, joskin vapaa-aikaa oli tavallista vähemmän. Mutta silloin kun sitä oli, siitä nautittiin!

Helmikuussa:

– Syötiin Runebergintorttuja ja laskiaispullia. Laskiaistiistiana syötiin jopa hernekeittoa ystävämme Marian luona <3

– Pulkkailtiin ja rattikelkkailtiin antaumuksellisesti.

– Alppu oli neljä päivää kipeänä kotona

2018helmikuu2.jpg

2018helmikuu3.jpg

– Minä opettelin yrittämistä. Laskujen kirjoittaminen, kaiken maailman rekistereihin liittyminen ja koko alv-systeemin tajuaminen kesti aikansa. Mutta nyt se tuntuu tietenkin jälkikäteen täysin helpolta. Olisi ollut upeaa, jos yritysneuvonnassa oltaisiin käyty nämä läpi sen sijaan, että siellä hinkattiin jotain paria pilkkua mun liiketoimintasuunnitelmastani.

– Sain starttirahen!

– Kävin leffassa katsomassa sekä Phantom Threadin että Blues Brothersin. Hitto kun ehtisin käydä katsomassa Call Me By Your Namen. Olen vain tyytynyt kuuntelemaan sen soundtrackia.

– Olen kuunnellut myös pelottavan paljon Twin Peaksin soundtrackia.

2018helmikuu4.jpg

2018helmikuu5.jpg

– Vietin kertakaikkisen auvoisia perjantai- ja lauantaipäiviä erinäisten naisten ja lasten kanssa.

– Kävin Kiasmassa, Helsingin kaupunginmuseossa ja Emmassa.

– Mokailin aikataulujen kanssa ja häpeä korvensi sielua.

2018helmikuu6.jpg

2018helmikuu8.jpg

2018helmikuu9.jpg

– Olin syvästi pettynyt itseeni, kun haksahdin lahjoittamaan siihen Brother Christmasin keräykseen, jossa kerättiin rahaa sille perheelle, jonka lapset oli kuolleet auto-onnettomuudessa ja joilta sen takia loppui kotihoidontuki ja lapsilisät seinään. Kaikki nämä vuodet kelasin, että tuo on epäilyttävä ukkeli ja että kannattaa lahjoittaa mieluummin jonkun läpinäkyvän ja luotettavan tahon kautta ja sitten viime metreillä kuitenkin haksahdin tuuttaamaan rahaa. Toivon ja uskon syvällä sialussain, että ne rahat meni perille eikä BC:n shampanjan juomiseen jahdin kannella.

– Olin syvästi myös pettynyt itseeni, kun en meinannut saada pipoa ja hanskoja pysymään lapseni käsissä ulkona pakkasella. Hän luultavasti tekisi jonkun suicide by freezen, jos vain antaisin luvan. En anna.

2018helmikuu10.jpg

2018helmikuu11.jpg

– Skippasin viime hetkellä kahdet eri kirjanjulkkarit, se jäi vähän harmittamaan, mutta väsymys vei voiton.

– Aloin katsoa The Crownia Netflixistä. Se on hyvä!

– Aloin katsoa myös Silicon Valleytä HBO:lta. Aluksi olin sitä mieltä, että minähän en neljästä ukkelista kertovaa semi-sovinistista sarjaa katso, mutta se oli liian hauska, joten nyt mennään jo kolmatta kautta.

2018helmikuu16.jpg

2018helmikuu17.jpg

– Vietin paljon pitkiä iltoja meidän toimistolla (yllä). 

– Näin aurinkoa enemmän kuin moneen kuukauteen.

– Alppu alkoi myös puhua kolmen lauseen sanoja, mikä toi uutta vivahdetta meidän keskusteluihin. 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit (13)
  1. Mun mielestä ei pidä soimata itseäni siitä, että on ensisijaisesti päättänyt uskoa hyvää jostain tyypistä. Itsesyytökset kannattaa aloittaa vasta, jos päätyy lahjoittamaan myös jatkossa samalle partahepulle. Fool me once, jne.

    1. Joo, mutta kyllä mä aion vastedes vaan laittaa rahnani jonkun fiksun järjestön kautta. (Kuten olen aina ennen tehnytkin.) Hyväntekeväisyys on muutenkin jotenkin ongelmallista, niin pitää yrittää hoitaa se mahdollisimman luotettavan ja läpinäkyvän tahon kautta. Mutta kerrasta opin! 🙂

  2. Lahjoitin minäkin BC:lle.. Mutta ajattelen positiivisesti, että ehkä mun rahat (ainakin suurin osa) kuitenkin menivät jollekin avuntarvitsijalle. Nyt vaan ällöttää toi BC, kun se on niin törkeen rumia ajatellut/kirjoitellut muista ihmisistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *