Huippu(käsi)malli haussa

käsimalli.jpg

Tiedätte se  klassisen ruma ankanpoikanen -mallitarinan: On tyttö, joka luulee olevansa vääränlainen. Liian pitkä tai sillä on liikaa pisamia tai sen hampaiden välissä on rako. Kun se täyttää 16 vuotta, se yllättäen huomataan! Se onkin persoonallinen, sen pituus ja pisamat ovat pelkkää plussaa ja maailma rakastaa sitä! Pian se suhaa jo jossain Pariisin catwalkilla! 

No, mä olen yksi näistä tytöistä! Tai siis, melkein. 

Hävestelin mun superisoja käsiä taas yksi kerta tuossa syksyllä Trendin AD Hannalle. Mulla on todella pitkät sormet, ja mun kädet on isommat kuin monilla miehillä. Ei kovin naisellista, oikeastaan aika ug-leeey. Mutta nähdessään mun jättikädet, Hanna oli toista mieltä: ”Julia sähän tuut meidän työjuttuun käsimalliksi!”

Kaikki muuttui.

Voi että sitä glamouria! Mut kuljetettiin limusiinillä (tai no hissillä, tai siis itse kävelin omalta työpisteeltäni siihen hissiin) A-lehtien studiolle, jossa huipputiimi teki mulle täydellisen muodonmuutoksen (eli Hanna lakkasi mun kynnet). Vähän tietenkin itkin sitä, että mun identiteetti muuttui täysin ja mitä folks back home oikein sanoisi ja melkein meinasin keskeyttääkin sen kilpailun ihan vaan sen muodonmuutosjakson takia: kun aamulla mun kynnet olivat olleet vielä luonnollisen väriset ja iltapäivällä ne olivat punaiset (!). Mutta tiimi tuki mua tässä prosessissa ja lopulta hyväksyin uuden olomuotoni ja pystyin nauttimaan siitä ja kuulemma sen huomasi lopputuloksesta. Annoin itsestäni kaiken kameralle, ja Tyra Bankskin sanoi, että en ole mikään naapurintyttö tai liian kaupallinen vaan ihan sitä huippumalliainesta (tai siis Hanna Kahranaho sanoi, että kuvien lopputulos oli ok).

Mun kuvani voitti (koska se oli ainoa kuva joka otettiin), ja se pääsi lokakuun Trendiin ihan kuulkaa sivun kokoisena. Musta tuli aito käsimalli. Tai no, tuo käsi-sanahan on saivartelua ja hiusten halkomista. Sanotaan suoraan vaan, että toimin lokakuun Trendissä mallina.

Tuli vain mieleen kertoa tämä tarinani kaikille teille, jotka luulette olevanne vääränlaisia. Uskokaa itseenne, niin mikä tahansa on mahdollista.

 

Kommentit (4)
  1. Rakas huippumalli, sun kädet on ihanat, mutta ilmettä kannattaa vielä hioa ennen seuraavia kuvauksia (vrt. tän postauksen pääkuva). Muiskis!

    1. Mitä?! Toihan on vaan mun ”keskityn täysillä työhöni” -ilme. Ihme juttu, että mua ei ole koskaan pyydetty televisioon esiintymään. 

      Pus! 🙂

  2. Oi, miten ihanaa. Mä oon nyt vähän kade sulle vaikka siis oonki ihan onnellinen sun puolesta. Ihanaa, että sut löydettiin! Jotkut huippumallit on kuulemma löytyny ihan kadulta ja metrostakin. Mä oon tosi paljo roikuskellu täällä toimistolla ja kaduilla ja metrossa, mutta ei mua oo löydetty. Siis vielä. Mut mä uskon, että se päivä koittaa ennemmin tai myöhemmin. Tänx!

    1. Kuule kyllä ne sut vielä bongaa, fooo shou! Kannattaa ehkä iskeä silmää metrossa kaikille malliagentin näköisille, niin todennäköisyydet kasvaa. Ja kadulla tietysti kävellä sellasella ”olen catwalkilla” -tyylillä. Kyllä sut huomataan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *