Jos kakkaat, niin harjaat

Kävin eilen kolmessa eri julkisessa vessassa, ja jokaisessa niistä oli saastaiset shaissejäljet pitkin pöntön sisusta. 

Kysynpähän vain, että oliko kyseessä joku kansallinen ”ulostelen valtoimenaan ympäriinsä like i just don’t care” -päivä?!!!

(Kysyin tätä myös insta storyssäni, ja moni muu kertoi kokeneensa samanlaisia kauhuja. Kenties pikkujoulukauden avajaisten tulos? Ehkä ensi vuonna tämä voi olla kansallinen liputuspäivä?)

Millainen ihminen menee julkiseen (tai oman kotinsa) vessaan, ulostaa, eikä pyyhi vessaharjalla jarrujälkiään? Sitä sietää miettiä.

Haluankin toimittaa ihan näin kirjallisesti kaikille tämän tiedon: Jos kakkaat, niin harjaat!

Tässä kaikki tältä erää.

 

ps.  Olen ylpeä itsestäni, etten ottanut kuvaa noista performansseista. Vielä viisi vuotta sitten olisin todellakin kuvannut jokaisen roiskeen ja laittanut tämän postauksen yhteyteen kuvasarjan, mutta nyt olen aikuistunut niin, että verbaalinen kuvailu noista ruskeista pirstaloituneista kakkelihippuleista räjähtäneenä ympäri valkoista porsliinia saavat riittää. 

 

 

Kommentit (48)
 1. Oon varmasti poikkeus, mutta mua itse asiassa ärsyttää enemmän ne semiaggressiiviset heippalaput, joissa kollegoita muistutetaan pöntön puhdistamisesta. ”Jos ärsyttää niin paljon, harjaa ite” kaikuu aina mun päässäni.

  Jarrutusjäljet pöntössä ei ole musta samallalailla haitallisia kuin muu sotkeminen, koska normi vessassakävijä ei kirjaimellisesti joudu kosketuksiin kakkajälkien kanssa. Kyse on siis lähinnä esteettisestä haitasta. Sen sijaan esim. altaiden vieressä olevan tason märäksi loiskuttamisesta on eri lailla haittaa, koska aika monet mielellään laittaisi siihen vaikka laukun käsien pesun ajaksi.

  (Ja joo, tiedän olevani aika yksin näine mielipiteineni 😀 )

  1. Mun sympatiani on kommentoijan Unska 123 puolella tässä asiassa (tsekkaa kommentti alapuolelta). NIIN ETTÄ KYLLÄ SILLÄ ON VÄLIÄ, HARJAAKO!!!!!!!!1111111111

   Itse olen myös tehnyt siivousta työkseni, tämän jälkeen olen AINA HARJANNUT julkisissa tiloissa. 😀

 2. Työpaikalla jossa työskentelen käytiin juuri samaisesta aiheesta keskustelua, kuvilta ei kuitenkaan valitettavasti vältytty :–D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *