Julia + ihminen esittäytyy

Juliaihminen

 

Ensimmäisessä blogipostauksessaan ihmisen on syytä esittäytyä. Ajattelin, että se onnistuu helposti tällä lehden kannella, jonka työkamut antoivat läksiäislahjaksi.

Tein kaksi vuotta Trendissä ja Lilyssä hommia tuottajana (tässä vanha profiilini). Nyt siirryn kuitenkin toviksi toiseen lehteen, ja sitten (niin friikiltä kuin se kuulostaakin), aloitan äitiysloman joulun kieppeillä. Ehdin kuitenkin kiintyä näihin Lily-meininkeihin aika paljon enkä halua luopua tästä yhteisöstä tyystin. Niinpä ajattelin, että whatta hell, mähän voin perustaa tänne oman henkilökohtaisen blogin, jossa horisen mitä haluan.

Aloitan horinani blogin nimestä. Sen keksiminenhän on täysin helvetillistä. Tarina tämän nimen taustalla on se, että ala-asteella ystäväni Noora antoi mulle tämän nimityksen (samainen nykyään kauppiksesta valmistunut hahmo kertoi perustaneensa oman yrityksen, "Nooran aivopesulan" – perusmeininkiä mun lapsuudessa). Nimi jäi käyttöön, ja siitä tuli myös "hyvä" Instagram- ja Snapchat-nimimerkki. Tiedän, että se kuulostaa vähän hipiltä, mutta sitä se ei ole, koska, kuten tuo kansi kertoo, mua ei tunneta suoranaisesti saastaisten hippien ystävänä. Ja no, nyt tuo Julia + ihminen on aika hyvä nimi siksikin, että mä olen Julia, mutta en tiedä tuosta helmikuussa saapuvasta tyypistä oikein muuta kuin että se on ihminen. Ja tämän blogin yksi tarkoitus on kertoa näistä molemmista jutuista, eli musta ja siitä ihmisestä.

Mitä muuta? No, mun huumorintaju on vähän raskas (Jani Volanen on huumori-idolini). Liioittelen mieluummin kuin vähättelen, siksi käytän usein sellaisia sanoja kuin saastainen, helvetillinen sekä fantastinen ja täydellinen. On monia asioita, joita en siedä (tässä esimerkiksi listaus aiheesta), mutta oikeasti suhtaudun melkein kaikkeen elämässä positiivisen huvittuneesti. Toivottavasti se välittyy paasauksistani, joita on vielä taatusti luvassa. 

Kuten varmaan te kaikki muutkin, myös minä olen feministi, aiemmin pidin Lilyssä tämmöstä Mahtavat mimmit -blogia, jossa esittelin mielestäni kiinnostavia naikkeleita. Asun Helsingin vehreässä Hermannissa, fantastinen kaupunginosa, by the way ja ööö... harrastan kaikkea semmosta laimeaa ja mitäänsanomatonta, kuten salilla ja lenkillä käymistä sekä elokuvien katsomista. Myös talous ja teknologia ovat aiheita, jotka kutkuttelevat sieluani, ja ehkä niistäkin vielä kirjoitan omalla twistillä.

Olen kotoisin Turusta (tarkemmin Turun eräältä saarelta, nimeltään Kakskerta), ja Turku on mun syömessäin aina ykkönen.

Ai niin, olen savolaisen kanssa. Kutsun sitä Tikiksi. Jos joku tarvitsee vertaistukea siihen, että on sattunut rakastumaan savolaiseen, niin mulla on jo vertaistukiryhmä toiminnassa, saa liittyä.

Se oli siinä. Jatkan näitä horinoita varmaankin huomenna. Tervetuloa lukemaan, ystävät!

Bisous!

 

ps. Kannen kuvan on ottanut superlahjakas valokuvaaja Johanna Kinnari ja sen on taittanut Hanna "Hannibal" Kahranaho, eli Trendin AD

 

 

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Hihii, kiitos! :)

morning glory
Morning Glory

Hei jes! Olin jo vähän huolissani, että häviät kokonaan mutta nythän sut löytää onneksi täältä! Ja onnea ihmisestä sekä hienosta bloginimestä.

Juliaihminen
Juliaihminen

Oo, vitsi tulin iloiseksi sun kommentista :)

Laura T.
M O L

Jes jes jes! Toiveeseeni vastattiin, ja millä nopeudella! Just tänään mietin että milloin Juliaihminen aloittaa.

Mieltsii. Ja koska Nata vei ekan kommentoijan kunnian (!!!), haluan käyttää heti alussa veto-oikeuttani jaksuhaleihin (myös x:llä kirjoitettuihin). Eli: jaksu-/jaxuhaleja!

Nata - White Trash Disease

ei saakeli jaxuhalit meni jo :((( voinks mä ottaa sit glooriat ollessani eka kommentoija, joka sanoo että "nyt kyllä meni maku tästä blogista, lopetan lukemisen" :D:D:D:D:D

emmä oikeesti lopeta. julia ei pääse musta koskaan eroon.

Juliaihminen
Juliaihminen

Hahaha, sitten kun mulla alkaa vyöryä ne semmoset "bebe-bebe-söpö-söpö"-horinat, niin veikkaan, että MAKU KYLLÄ MENEE aika nopeasti. 

 

 

Hei wautsiwau! Onnittelut +ihmisestä ja blogista ja kaikesta! Odotan innolla juttuja, megalomaanisia ja erinomaisen upeita sellaisia. 

Vivi
Elämäni palasia

JEEEE! Jee. <3

Alisa W
Suusta suuhun

Oiiii, tervetuloa joukkoomme mahtavaan! :) Aikaisempi blogisi on mennyt multa ihan ohi, mutta tätä jään ehdottomasti seuraamaan. Jee, huippua!

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee mahtava päätös! <3 Mä ilmoittaudun heti lukijaksi!

Juliaihminen
Juliaihminen

Jee, ootte huippuja! Ja nyt mää voin kommailla teiän blogeihin vapaammin, kun ei tartte olla enää ASIALLINEN.

marile

Loistavaa! :-D Tässä sulle postausideoita:

1. Masuasukki

2. Luomusynnytys (joikaaminen kivunlievityksenä)

3. Tissittely (ja jatkossa vaunuttelu, liinailu ja kestoilu)

4. Isämies (miten parisuhde kärsii, kun et pysty olemaan erossa lapsesta, koska ÄIDINVAISTO)

5. Kiintymysvanhemmuus (=päiväkodit ovat perseestä)

Näillä pääset alkuun. 

t. Nimimerkki: Äitikortti käytössä since 2011

 

Juliaihminen
Juliaihminen

Huikeita postausideoita! Arvostan erityisesti sitä, että ne tulevat naiselta, jolla on aiheeseen liittyvää tieteellistä tutkimusta käsissään (ja päässään, otaksun). 

Kiitos myös valmiista otsikoista postauksille. <3

Suvi55

Onnea blogista, ihmisestä ja raskaasta huumorista! Seurattaviin klik heti nyt.

Toimitus
Toimitus

JES! Emme malta odottaa, mitä kaikkea Julia ja nahkavekkari, tai siis ihminen, meille kertovatkaan elämästä. Ihanaa kun bloggaat! <3

Nuorgamin Emmi (Ei varmistettu) http://emminuorgam.com

Voisikko sää pistää tän blogin sinne Blogloviniin? Yst. Terv. Hairahtanut -88

Mindeka
Ma-material Girl

NOJESVIHDOINKIN!

Juliaihminen
Juliaihminen

Hihihi, kiitos! <3

Nooran Aivopesula (Ei varmistettu)

Hei ihanaa päästä seurailemaan sun vauvahorinoita ja muutakin! :) Luin heti kaikki kirjotukset läpi! Aivopesula on ollut tehokas ja pessyt olemassaolonsa muistista vuosiksi jäljettömiin, mutta tosiaan joku tollanen tais olla...

Kommentoi