Juliaihminen 2 v!

Juliaihminen

Jee! Kaksi ihanaa vuotta! Vihdoin uusi banneri! Edelleen sama nimi. 

Heheheh, yksi mun kaveri lähetti mulle screen shotin Jodelista: "Juliaihminen-blogi vaikuttaa kiinnostavalta, mutta harmi kun sillä on niin hirveä nimi. En pysty lukemaan."

Mä ymmärrän! Munkin mielestä se on aika kiusallinen. Nimen historia juontuu lapsuudesta, kun mun ystäväni Noora kutsui mua ala-asteella Juliaihmiseksi. Otin sen mun somenimimerkiksi Instagramissa ja muualla, ja niin se jäi. Siinä on semmonen hyvä sukupuolisensitiivinen meininki. Ihminen, se on oikeastaan aika riittävä määritelmä. 

Päätin myös ottaa bannerista tuon plussan pois (Julia + ihminen), kun se on niin hankala. Sitä paitsi enemmän nämä horinat minusta kertoo kuin lapsosestani. Kun aloitin tämän blogin, ajattelin, että tästä tulee kunnon äitiysblogi. Olin raskaana enkä tiennyt, tuleeko meille tyttö vai poika. Toivottiin ihmistä (joskin yhdessä vaiheessa raskautta kutsuttiin sikiötä Mieheksi.) 

No niin, jo riittää siitä nimestä. Kun perustin tämän blogin, en arvannut, miten kivaa tämän pitäminen voisi olla. Tänne kirjoittaminen on palauttanut mun uskoni internettiin ja ihmiskuntaan. Hykertelen miltei päivittäin sille, että kommenttiboksin perusteella täällä pyörii niin kiinnostavat ja älykkäät ihmiset. Kommentit ovat ehdottomasti parasta tässä koko hommassa. Jengillä on niin hyviä perusteita ja mainioita näkökulmia eri aiheisiin.

Vaikkapa ammattien plussat ja miinukset -postauken kommentteja lukiessa opin ihan älyttömästi asioita, joita en olisi kuullut missään muualla. En mä tunne diplomi-insinöörejä, laulunopettajia tai yksityisen päiväkodin lastentarhanopettajia, en ainakaan niin hyvin, että kuulisin heiltä, mitä he oikeasti ajattelevat työstään – tai elämästään. Yhtä lailla oli todella kiinnostava lukea, mihin ihmiset käyttävät kuukausittain rahansa. Jälleen kerran: en olisi saanut tätä tietoa mistään muualta.

Tänne kommentoi niin monipuolisesti eri taustaisia ihmisiä. Parasta on, että vaikka joistain asioista välillä vähän väännetään, niin täällä on silti positiivinen ilmapiiri. Tämä on johtanut siihen, että uskallan kirjoittaa oikeastaan mistä vain, myös sellaisista jutuista, joista en tiedä tarpeeksi, mutta haluaisin tietää ja sitten opin juuri kommenttien kautta. En ole joutunut muistaakseni poistamaan yhtäkään kommenttia näiden kahden vuoden aikana. 

Musta on kivaa, että samassa blogissa voi päivitellä 1,5-vuotiaan ukkelin tohelointia, miettiä omaa sijoitusstrategiaa ja käydä läpi ammatillista kriisiä. Kaikki aiheet ovat minulle ihan yhtä kiinnostavia ja tärkeitä. Siksi näitä blogeja varmaankin kutsutaankin lifestyle-blogeiksi. Niissä kerrotaan siitä elämäntyylistä, mitä ihminen elää. 

 

kiitos teille lukijoille ja kommentoijille, olette älyttömän tärkeitä ja teette mun elämästäni päivittäin hauskaa ja merkityksellistä!

 

 

Giffi ja uusi banneri: Nero nimeltä Hanna Kahranaho (joka on myös Trendin AD)

 

Lue myös:

Juliaihminen yksi vuotta!

 

JULIAIHMINEN FACEBOOKISSA // INSTAGRAMISSA

 

 

Kommentit

Bumerangibeibi

Onnea 2-vuotiaalle! Juliaihminen on mun lempiblogi.

Tässä on sanottu kaikki, mitä olin tulossa sanomaan. Silti, onnea vielä 2-vuotiaalle, menestystä tuleviin vuosiin. Kippis!

Juliaihminen
Juliaihminen

Parasta!!!!! <3 <3

Tiia S (Ei varmistettu)

Hieno kaksivuotinen taival takana ja toivottavasti monia blogivuosia vielä edessä :) Blogisi on noussut omaksi suosikikseni ja jokaisen postauksen kommentitkin on vähintään luettava, jos ei aina keskusteluun itse jaksa osallistuakaan. Kiitos Juliaihminen, oot huippu!

Toimitus
Toimitus

Onnea kaksivuotiaalle! <3 Ja tämä: "Parasta on, että vaikka joistain asioista välillä vähän väännetään, niin täällä on silti positiivinen ilmapiiri. Tämä on johtanut siihen, että uskallan kirjoittaa oikeastaan mistä vain, myös sellaisista jutuista, joista en tiedä tarpeeksi, mutta haluaisin tietää ja sitten opin juuri kommenttien kautta." Niin tärkeä asia!! Toivoisimme, että koko internet olisi tällainen paikka! Kiitos kun kirjoitat! <3 <3

Juliaihminen
Juliaihminen

Kiitos te siellä! <3

Rahkamuija (Ei varmistettu) http://rahkamuija.blogspot.fi/

Hyvää onnea 2-vuotiaalle! Voisitko vielä vaihtaa banneriin tuon sini-keltaisen kuvan, se on niin kivan IKEA-henkinen! :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Taitaa olla Rahkamuijalla jotain nostalgisia tunteita, kun IKEA sykähdyttää :D

Hahah, toi Iksu-kyltti voisi kyllä olla hyvä, kuvastaa vähän mun tee-se-itse-sekoiluelämääni :)

Nettanen
Destination: Happiness

Onnea blogille! Löysin tämän blogisi vasta vähän aikaa sitten kunnolla, ja nyt fiilistelen täysillä. Tämä on niin raikas tuulahdus Suomen blogiskenessä, että olen hehkuttanut tätä blogia muillekin <3

Juliaihminen
Juliaihminen

Superkivasti sanottu!

Oulusta (Ei varmistettu)

Lempiblogini älykkään sisällön, hauskan meiningin ja mammajuttujen takia! Vakkarilukija jo lähes 2 vuotta (vaikka kieltämättä aluksi nimi meinasi karkottaa minutkin). Onnea!

Juliaihminen
Juliaihminen

Huippua että luet! (Ja lols! Olisi ehkä kannattanut kelata vähän enemmän tuota nimeä! :D )

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos, paras blogi! Mielenkiintoiset aiheet ja keskustelut :)

Juliaihminen
Juliaihminen

Kiitos!! <3

Tillina (Ei varmistettu)

Siis mitä, et tunne diplomi-insinöörejä? Mä olen aina luullut, että miehesi on DI! Apua mitä mullistavia uutisia. En tiedä tuleeko tää DI-ajatus lempinimestä Tiki, kun Otaniemen tietokonetyyppien killan nimi on - tai ainakin oli silloin kun vielä aikanaan opiskelin - TIK.

Juliaihminen
Juliaihminen

Hahahaha, Tiki kieltämättä näyttää nykyään vähän insinööriukkelilta. (Ei silloin, kun me tutustuttiin, silloin sillä oli kunnon humanistireuhka.) Toi Tiki-nimitys tulee sen sukunimestä (Tikkanen), ja sen on lanseerannut yksi meidän ystävä, joka taas on kova jääkiekkoilija (Esa Tiki Tikkanen mielessään).

sippe (Ei varmistettu)

Onnea, onnea! Löysin sun blogin, kun pari vuotta sitten googlasin Helsingin neuvoloita lähestyvän neuvolaharjoittelun takia. On ollut ilo seurata sun blogin kasvua. Kommenttiboksin anti vie usein jo valmiiksi timanttisen postauksen ihan nextille levelille, ja ilmapiiri täällä tosiaan on ihan ainutlaatuinen. Sun blogi tuntuu hölmösti sanottuna vähän kuin isosiskolta, jota mulla ei koskaan ole ollut. Kiitos!

Juliaihminen
Juliaihminen

AAAAAA! Ihan superihanasti sanottu!!!! <3 <3 Nyt loppui kestäminen.

Thufia
Hunting Acousmêtre

Sun blogi on mulle vähä niinku se naapurin isosisko, mut blogi. 

Ron (Ei varmistettu)

Onnea kaksivuotiaalle!

Eksyin tänne ehkä pari kuukautta sitten, ja siitä lähtien olen käynyt lähes joka päivä kurkkimassa, että no joko joko tulis jotain uutta! Ja luin kaikki vanhat postaukset yhden viikonlopun aikana :D
Aluksi ajattelin, että no onkohan tää nyt ihan mun juttu, kun lapsia ei ole eikä niiden hankkiminen oikeastaan kiinnosta, mutta joku imu sun jutuissa kuitenkin oli. Välillä ne naurattaa ja välillä saa pohtimaan syntyjä syviä, mutta kylmäksi ne ei ole kertaakaan jättänyt :)
Joskus myös leikittelen ajatuksella, että vitsi ois siistiä päästä vaihtamaan enemmänkin ajatuksia tuollaisen fiksun humanistinaikkosen kanssa, kun itse on tällainen ei-niin-kultturelli luonnontieteilijä :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Hihiiii! Ihana kuulla! Ja hei, jos oot Helsingissä, niin mennään joku päivä lounaalle tai aamukahville. Minä oon vapaa nainen, jolla on vapaan naisen aikataulut. Luonnontieteilijän näkemykset elämästä ovat aina tervetulleita mun humanistisieluun. Lait vaikka viestiä Insta Directissä tai sähköpostilla, kun aika on sopiva. :)

Ron (Ei varmistettu)

Oi vitsi, vähänkö kuulostais hyvältä (ja vähän jännittävältä :D)! Asun tosin aika pirun kaukana Helsingistä, mutta pyörin siellä aina ajoittain, joten ehkäpä joku sopiva päivä voisi löytyä.

Kommentoi