Kerroin totuuden sijoittamisesta Maikkarin uutisissa

Näyttökuva 2018-06-06 kello 22.58.07.png

Ai että. Pääsin taas kertomaan Suomen kansalle, miten asiat ovat. Kuten viimeksi Ylen Puoli seiskassa esiintyessäni, annoin taas erinomaisia ohjeita sijoituksiin.

Tässä tiivistelmä heille, jotka eivät katsoneet eilen seiskan tai kympin uutisia.

Näyttökuva 2018-06-06 kello 22.55.59.png

”Kuka tahansa voi vaurastua sijoittamisella. Laitat vain 60 000 euroa kuussa hyvin hajautetusti muutamaan kivaan pikku osakkeeseen, niin kyllä sitä parissa vuodessa on jo miljoona koossa. Tämä on yksinkertaista matematiikkaa.”

Näyttökuva 2018-06-06 kello 23.00.31.png

”Tärkeintä on aloittaa. Haluaisin ihan jokaiselle naiselle sanoa, että ei kannata hillota niitä miljoonia euroja siellä pankkitilillä. Laittakaa se rahe töihin!”

Näyttökuva 2018-06-06 kello 22.59.57.png

”Ja jos haluaa vähän kujeilla, niin voi ostaa pari raaka-loftia tuosta Kruunuvuoren rannasta ja remontoida niistä näpsäkät sijoitusasunnot itselleen. Niistä voi pyytää jo ihan mukavaa vuokraa. Siis ihan kuka tahansa voi alkaa asuntosijoittajaksi! Jos ei jaksa itse remontoida, voi vaikka palkata Teuvo Lomanin stailaamaan sijoitusasunnot. Ja vuokraaminen kannattaa tietenkin ulkoistaa jollekin palvelulle. Itse en ainakaan halua olla missään tekemisissä sellaisen ihmisen kanssa, joka asuu vuokralla. Sellainen voi vaikka tarttua!”

Näyttökuva 2018-06-06 kello 22.59.25.png

”Menenkin tästä shoppailemaan pörssiin. Ja muistakaa, että tärkeintä on tuotto! Millään muulla ei ole väliä. Kannattaa siis valita jotain firmaa, joka polkee ihmisoikeuksia vaikkapa Aasiassa. Nimittäin jos yritys ei maksa elinkelpoista palkkaa työntekijälleen, sillä on pienemmät kulut ja näin se voi jakaa isompaa osinkoa sijoittajalle, eli minulle. Kuten sanoin, simppeliä matikkaa hei!”

 

Eiköhän laiteta osaketta salkkuun!

 

Lue myös:

Kerroin viime syksynä totuuden myös Puoli seiskassa.

 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit (7)
  1. Ei liity varsinaisesti tähän postaukseen kommenttini, mutta tässä kun katselen striimiä MeNaisten ja Nordean sijoitusillasta tuli mieleeni kysyä puskurista: onko se siis käytännössä käyttötilillä makaavaa rahaa, jota ei vain käytetä? Ei siis missään korkeakorkoisemmalla tilillä (jos sellaisia edes on) tms?

    1. Itse olen alkanut kerätä puskurirahaa erilliselle säästötilille. Sen korko on hieman parempi kuin tavallisella käyttötilillä, muttei silti kummoinen verrattuna vaikka rahastoihin. Tililtä saa nostaa vuoden aikana neljä kertaa maksuttomasti rahaa, ylimääräiset nostot sitten maksavat. Sieltä ei tule siis nosteltua niin helposti kuin ihan tavalliselta käyttötililtä, ja toisaalta matalan koron ja matalan riskin tilinä ei tee myöskään pahaa nostaa niitä rahoja sieltä jos oikeasti tarvitsee.

      1. Joo, juurikin näin. Eli vaan joku perus säästötili on ok! Ei niiltä juurikaan nyt korkoa saa, eli ei niillä kannata mitään megasummia säilyttää, vaan just semmonen itselleen sopiva puskuri käteistä, jonka voi tarvittaessa ottaa välittömästi käyttöön.

  2. Go Julia, hyvin sä vedit tänään! ” Hei, olen Nina. Olen sijoittaja” tuntuu just siltä kun olisin sen yhden tunnetun kerhon jäsen. Olo on kuin syyllisellä kun en haluakaan laittaa rahojani sisustamiseen ja merkkivaateisiin, vaan osakkeisiin. Miten musta tuntuu että nämä on niitä naisten oikkuja eikä miehet tällaisia ajattele.

    1. Ihana kuulla!!! Ja todellakin, sijoituksen AA-kerho kokoontuu 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *