Kestävä elämäntapa

Juliaihminen

Huvitti tämä ote lauantain (3.9.2016) Helsingin Sanomista Antti Lindtmanin (SDP) haastattelusta. Siinä on sitä kestäväksi sovitettua elämäntapaa.

Nojoo, enpä nyt itsekään mikään Pentti Linkola ole, mutta silti, onhan tuo nyt melko kuvaavaa. Enkä tarkoita pelkästään Lindtmania.

 

 

Kommentit

Miihk (Ei varmistettu)

Se on kyllä vähän huvittavaa, miten suomalainen koulutettu, liberaali keskiluokka naureskelee perussuomalaisten ilmastoänkyröinnille kun samaan aikaan lennellään kerran vuodessa ulkomaille.

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis ihminen ei saa puhua kestävästä elämäntavasta, kun lentää kotimaassa ilmeisesti työmatkoja ja on ostanut toisen pakastimen, kun koko perhe innostunut marjastamaan vai mikä oli pointti. Onhan sekin hassua, että ilmastokokouksia järjestetään milloin missäkin ja osallistujat lentävät sinne ympäri maailmaa ja sitten ollaan huolissaan vaikkapa lentämisen ilmastovaikutuksista. Etäyhteydet ja erilliset kokouspaikat eri mantereilla olisi kestävämpi ratkaisu, mutta pitäähän osallistujen päästä matkustamaan.

Juliaihminen
Juliaihminen

Oot täysin oikeassa kommentissasi. Mutta onhan tässä aika herkullinen tilannekomiikka, kun nuo sitaatit on laitettu tuolla lailla peräkkäin. :D

Hki-Roi-Hki (Ei varmistettu)

Rovaniemelle pääsee Helsingistä erittäin kätevästi yöjunalla: illalla nukkumaan vaunuun, aamulla herätys Rovaniemellä. Aikaa ei käytännössä mene hukkaan lainkaan kun on pakko nukkua jossain joka tapauksessa. Junalla matkustaminen olisi juuri tällainen oman elämäntavan kestäväksi sovittaminen.

Kommentoi