Kirja lähtee maailmalle (VIIKKO 38)

julia-viikko-38.jpg

Kesällä ei tullut tehtyä näitä viikkopostauksia, kun en oikein tiennyt, mitä seuraavan viikon aikana ylipäänsä teen. Ei voinut paljon ennustaa elämää.

Mutta nyt ajattelin taas silloin tällöin tehdä, koska näitä on ainakin itse hauska katsella myöhemmin. Syksy on alkanut kaikilla uusilla työkuulumisilla, ja nyt hommat ovat jo kovassa vauhdissa.

Maanantaina

Maanantai alkaa Noin Viikon Studio -ohjelman kokouksella Ylellä. Siellä päätetään, mitä aiheita tällä viikolla ohjelmassa käsitellään, eli mitkä ovat tarpeeksi isoja uutisia – ja ennen kaikkea, mistä saisi väännettyä huumoria. Kokouksessa päätetään viikon pääaihe, jonka pohjalta mun täytyy löytää asiantuntija, jolla on aiheesta omaa vahvaa sanottavaa, joka on tarpeeksi sanavalmis ja karismaattinen televisioon ja jolle sattuu sopimaan kuvaukset Pasilassa saman viikon torstaina. Tähän mennessä olen onnistunut tehtävässäni!

Maanantai-iltapäivällä teen yhden lyhyen Image-lehden jutun. Illalla ajattelin viettää ÄTM-päivää, eli Älä Tee Mitään -päivää. Olen huomannut, että maanantaisin olen usein niin väsynyt, että tekee mieli vain illalla norkoilla apaattisesti lapsen kanssa puistossa.

Tiistaina

Tiistai on iso päivä! Minun uunituore tietokirjani Kaikki rahasta ilmestyy kauppoihin tällä viikolla, ja tiistaina Gummerus lähettää siitä tiedotteen eri medioihin ympäri Suomea. Täytyy pitää sormet ristissä, että mahdollisimman moni haluaisi tarttua aiheeseen ja tehdä siitä juttua. Tuolloin toimituksiin lähetetään myös arvostelukappale kirjasta.

Tiistaina menen myös juttelemaan Ylen Pörssipäivä-ohjelmaan, joka tulee myös podcastina. Kannattaa kuunnella!

Iltapäivällä menen Alpun kanssa muskariin. Se on hyvää meditaatiota, kun silloin ei voi miettiä mitään muita juttuja kuin kuulostella sitä, että minkä liikkeen Alppu haluaa tehdä tervetulolaulussa. 

Keskiviikkona

Vielä isompi päivä! Mun kirjan julkkarit järjestetään ravintola Tenhossa viidestä eteenpäin. Tervetuloa, jos satut olemaan Kalliossa silloin. Jännittää koko homma jotenkin tajuttomasti. Olen pyytänyt siskoani Sofiaa haastattelemaan minua siellä livenä, tämän lisäksi juodaan skumppaa ja jutellaa ihmisten kanssa. Toivon niin, että julkkarit onnistuisivat ja ihmisillä olisi hauskaa.

Ennen julkkarieta täytyy käydä Pasilassa suunnittelemassa NVS:ää ja tehdä yksi haastattelu. Hyvä että saa päivään vähän muuta ajateltavaa kuin nuo julkkarit.

Torstaina

Käyn aamukahvilla ihanan Sylvia Senen kanssa, joka on ollut perustamassa Helsinki Perfume Societyä. Haluan kuulla siitä kaiken. Iltapäivällä on NVS-jakson kuvaukset. Niissä on aina hauskan sähköinen tunnelma, ja toisaalta kun ne päättyvät kello 17, mun viikonloppu voi alkaa!

Kuudelta on saunavuoro ja siellä viimeistään saan kaikki viikon jännitykset ja ressit pyyhittyä pois.

Perjantaina

Ei mitään suunnitelmia! Mutta jotain pitää löllyä ympäri Helsinkiä Alpun kanssa.

Lauantaina

Ystäväni on luvannut järjestää minulle Espoolainen elämäntapa -retken, johon kuuluu muun muassa leikkipuistoilua NHL-pelaajien kanssa ja Peak Performance -asujen bongailua Espoon rantaraitilla, kahvit Café Kampelassa ja Kirsti Paakkasen talon tirkistelyä. En malta odottaa!!!!!!

Illalla mennään koko perheen voimin kavereiden tupareihin Malmille. Mahtava päivä siis tulossa!

Sunnuntaina

Ehkä joku retki, jos on kiva sää?

 

Ensi viikosta tulee kyllä jännittävä, tuon kirjan ilmestymisestä on tullut mun päässäni kokoaan isompi asia. Niin toivon, että ihmiset pitäisivät siitä!!

 

 

Lue myös:

Kirjoitin kirjan rahasta

Suuria ja hienoja työkuulumisia

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

 

 

 

Kommentit (8)
  1. Silläkin uhalla että kuulostan kamalalta mielensäpahoittajalta, haluisin pointata yhden asian. Tykkään paljon sun ronskista huumorista ja omaperäisestä kirjoitustyylistä, mutta mulla tökkää pahasti se että käytät raiskata-sanaa arkisissa asianyhteyksissä, esim. sun Instastoryssä ja joissain blogiteksteissäsi vilahdellut tunnelman raiskaus-ilmaus. Tiedän että monet käyttää tota sananpartta samalla tavalla ja et varmastikaan tarkoita pahaa, mutta toi että käyttää raiskausta synonyyminä pilaamiselle ylläpitää erittäin ikävää ja vanhaa mielikuvaa siitä että raiskattu ihminen on jollain tapaa myös ”pilalla”.

    1. Hei olet ihan oikeassa. Pyydän anteeksi ja lopetan tuon sanan käyttämisen.

  2. Oi miten hienolta kuulostaa tuleva viikkosi! Kyllähän tuollaista on syytäkin fiilistellä, nautiskele julkkareista sydämesi kyllyydestä.

    Mites se seuraava kirja, joko siitä kuullaan kohta lisää? Odotan sitä mielenkiinnolla, nimimerkillä ”Lapset 2 v 4 kk ja 7 kk”.

    1. Ihana kuulla, että se kiinnostaa! Ja aivan pian siitä kuullaan lisää! Se ilmestyy näillä näkymin ihan tammikuun alussa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *