Kolme biisiä, jotka kuuntelen jos tarvitsen boostin

Juliaihminen

Joskus tilanne on sellainen, että fiilis on paska, vaikka se pitäisi saada hyväksi. (Aina ei tarvitse tuntua kivalta, mutta joskus se on tarpeen.)

Nämä kolme biisiä ovat minulle vähän kuin jokin lääkeannos, melkein aina niistä tulee sellainen olo, että damn girl, u so fine bad ass lady.

Okei, ekana N.E.R.D:n ja Rihannan Lemon. Rihannan räppääminen on vain parasta maailmassa. Ja yhdistettynä Serena Williamsin twerkkaamiselle, täydellistä.

Kaija Koon Supernaiset. Aivan järjettömän laskelmoitua ja siirappista, ja toimii minuun täydellisesti! On ihanaa ajatella olevansa supernainen, joka laittaisi "korkkarit kattoon" ja hänestä kirjoitettaisiin "värssyyn", että "hän pystyi aamuun asti tanssimaan". (Mikä ei muuten millään tavalla pidä paikkaansa, viimeistään kello 12 minä olen kotona, pikemminkin värssyyn voisi luritella, miten "hän pystyi aamuun asti kieriskelemään yhden lasillisen jälkeen krapulanhoureisessa unitilassa".)

Tykkään myös Kaija Koon Kaunis rietas onnellinen -biisistä, koska: "Oot liian kaunis häpeemään, etkä voi yhtään mitään menettää."

Ja sitten, jos nämä kaksi edellistä eivät auta, niin ai että, tämä on ollut jo vuosia mun theme song, ja sellaisena pysyy. Solonen ja Kosolan Miljoona vuotta, aivan sairaan hyvä. Paras beatti, naurettavan iloiset sanat ja ihana sanoma:

"Nää on mun parhaita päiviä koska vietän niit niin et on menevii ja tulevii, kuka niitä murehtii?"

"Välillä pitääkin vähän tyriä, kokemus tekee niistä hetkistä hyviä."

Ja ihanin:

"Jonkun on oltava hyvien puolella, koska hommat voi muuttuu jo huomenna."

Aivan upea!

 

Olisi kiva saada lisää ego-buusti-biisi-repertuaariin settiä, joten kerro:

Mistä biisistä tulet aina hyvälle tuulelle?

 

Lue myös:

Sanni, pukeudu lämpimämmin

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentit

Mun go to on kuunnella jotain siirappisia tai muuten vaan vähän pöljiä musikaalibiisejä. Erityisen hyvin toimii Crazy Ex-Girlfriend -sarjan biisit (mm. I gave you a UTI ja We tapped that ass) tai High School Musicalin dramaattiset teiniviisut!

dotsdotsjonna
Polka dots

Kaunis, rietas, onnellinen!

Tää tapahtui joskus kesällä 2013. Heräsin joskus aamulla viideltä sellaiseen superkirkkaaseen aurinkoon ja sisäpihan lokkien mekastukseen.
Olin saanut yön aikana kivan viestin ja en vain osannut kanavoida sitä sen hetkistä, sellaista suomikesän onnea mitenkään muuten kuin soittamalla "kaunis, rietas, onnellinen" ja tanssimalla pitkin 27-neliöistä yksiötäni. Just silloin aamuviideltä.

On (onneksi) hirmuisesti kivoja ja ihania muistoja, mutta tää on ehkä yksi parhaimpia. Sellainen puhdas, pulppuava ikioma onnenhetki. Vieläkin aina hymyilyttää kun kuulen "oot liian kaunis häpeemään"

ELP (Ei varmistettu)

Mä oon tehnyt tällaisista biiseistä jopa soittolistan! Kaikkien tsemppibiisien kuningas ja kuningatar on Ruudolfin Leijonakuningaslaulu, siitä tulee aina sellanen hei kaikki kääntyy vielä hyväksi -fiilis. Mä oon tähdet taivaalla, mä oon vuori korkeella, joo mä tiedän: oon suomenmestari.

henskihooo (Ei varmistettu)

Earth, Wind & Fire - Boogie Wonderland toimii joka kerta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Whitney Houstonin I wanna dance with somebody ja Aretha Franklin Respect!

Terv. Metusalem:'D

krstl (Ei varmistettu)

Ringa Ropon ja Tuija Helanderin legendaarinen yhteisbiisi Juokse pois! Uskomaton kappale monella tapaa, saa masentavimpanakin hetkenä hykertelemään

Juliaihminen
Juliaihminen

Ah, täytyy kuunnella kaikki nämä biisit huomenna, kun tartten vähän TSEMPPIÄ kirjajulkkareihin! Kiitos!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Leijonakuningaslaululle ääni!! Se on ihana, koska se on samaan aikaan ironinen ja vilpitön. Paatunut sieluni ei kestä aina pelkkää viattomuutta, mutta tohon lauluun lähden. Ihanan överi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos mun pitää jaksaa rämpiä täällä pimeässä loskassa, mun goto-biisi on Mas que nada (Sergio Mendes + Brasil 66). Kun pitää saada hyvä flow siivoukseen, se on House of Painin Jump around ja Black Eyed Peasin Pump it. Mun lemppari-hyväntuulenbiisi, mistä tulee sellainen voimanainenfiilis on viime vuosina ollut Pharrell Williamsin Come Get It Bae https://www.youtube.com/watch?v=UfGMj10wOzg. Ehkä se fiilis tulee videon itsevarmoista naisista ;)
Hauskoja julkkareita!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä kuuntelen aina valittuja biisejä Gaselleilta, jos haluun hyvän fiiliksen. Vaikka ne olis tyyliin erobiisejä, niin tuun silti niistä hyvälle tuulelle, outoa. :D Esimerkiks "Riks raks poks" tai "Muistanks mä väärin" on tällasia.

Puppa Grrl (Ei varmistettu)

Puppa J:n erinomainen Tyttö sä liidaat on ollu mulle tsemppibiisien ykkönen jo pari vuotta. Eron aikaan Antti Tuiskun Yksinäinen oli voittamaton!

Sä liidaat ja se (rakkaus) vielä tulee, etkä voi mitään!

Projektina elämä

Icona Pop: I love it. Tulee aina parempi fiilis kun tän kuulee ja aina on pakko laulaa mukana. I don't care, i love it!

Spf (Ei varmistettu)

Mun voimabiisi on viime aikoina ollut Nashville-sarjassa esitetty Hayden Panettieren Don't put dirt on my grave just yet. Mahtava kappale sellaisiin tilanteisiin, kun tuntuu että joku yrittää lytätä tai usko itseen horjuu.

Vierailija (Ei varmistettu)

Muuan mies: Näillä mennään

Sillä mennään mitä on eli todellakin vähällä.

Kommentoi