Kolme blogia, joita kaipaan

Juliaihminen

Mainitsin eilisessä postauksessa, että on ollut blogeja, jotka löydettyäni olen lukenut fanaattisesti alusta loppuun. Nimimerkki Lillli kysyi, että mitä nämä blogit ovat.

Olen lukenut kymmenisen vuotta kaikenlaisia blogeja, ja ne ovat iso osa sellaista mukavaa vapaa-ajanviettoani. Arvostan sitä, kun hyvin artikuloiva ihminen kertoo elämästään ja havainnoistaan. 

Luen nytkin epäsäännöllisen säännöllisesti varmaan ainakin yli kymmentä blogia, mutta nyt tuli mieleen muistalla blogeja, joiden loppuminen on ollut itselleni suuri menetys. Vieläkin saatan herätä öisin omaan huutooni, joka kuuluu: "Miksei Laura Loves enää päivity!!!!????"

On varmasti monia blogeja, joita kaipaan, mutta nämä tulivat ensimmäisenä mieleen:

Laura Loves

Oli ihana aika, jolloin toimittaja, kolumnisti ja tv-persoona Laura Friman kirjoitti hauskasta elämästään blogiin. Olisi kyllä suotavaa, että hän jatkaisi kyseistä blogia edelleen, sillä herran tähden, hän on muuttanut Suomenlinnaan, paikkaan, josta blogit tulevat hakemaan inspiratsuuniaan!

Miten sainkaan voimaa omana raskausaikana Lauran synnytyskertomus ykkösestä sekä kakkosesta. Siellä puhuttiin huonosti menneestä seksilomasta, legendaarisesta Sulostock-festivaalista ja esiteltiin idea, että voisi vuokrata kavereiden kanssa leirikeskuksen

Ihana, elämääni paljon iloa tuova blogi, joka ei ole päivittynyt vuoden 2015 jälkeen.

 

Barbamama

Ah, Veera Katariinan Barbamama-blogin tunnelma oli vain niiiiin ihana. Blogi kertoi siitä, miten Veera sai suht nuorena suloisen Seppo-pojan, ja millaista oli asua Aleksis Kiven kadulla pienen lapsen kanssa. Veera onnistui kuvillaan ja elämän kuvailullaan vangitsemaan jotain sellaista ihmisen perus arjesta, että postauksia lukiessa tuli aina seesteinen olo. 

Muistan, kun haaveilin itse omasta lapsesta ja luin tätä blogia miettien, että tuollaista se voisi sitten jonain päivänä olla. Ja kun kävelin AKK:n bussipysäkille (josta meni bussi töihin), mietin aina, että joissain näissä asunnoissa se Veera asustelee.

Sittemmin tutustuinkin vähän Veeraan, ja hän on livenä ihan yhtä hurmaava kuin blogissaan. Mutta elämä vei mennessään, Veera sai opiskelupaikan, muutti ihanan miehen kanssa yhteen ja niin vain blogi hiljeni, ymmärrettävistä syistä.

 

Äitiydestä

Bongasin tämän blogin silloin, kun olin itse raskaana ja janosin kovasti jotain sellaista älykkään ihmisen kirjoittamaa äitiyshorinaa. Blogia kirjoitti fiksu yksinhuoltajaäiti, joka eli ensin raskaana, sitten pienen lapsen kanssa. Blogi muuten oli erinomainen esimerkki siitä, että yksinhuoltajat eivät ole mitään yhteiskunnan ressukoita (jolla tavalla usein yksinhuoltajia kuvaillaan, ikävä kullä).

Kirjoittaja otti kantaa Hesarin teksteihin ja antoi pespektiiviä ydinperheestä käsin ajattelemattomuuksia laukoville äideille.

Mutta ei ota enää!

Ah, on näitä totta kai paljon muitakin!

 

Mitä blogeja te kaipaatte?

 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

 

 

Kommentit

Laura Loves - sitä mäkin kaipaan!!! (Jopa niin, että vaikka on seuratuissa, varmuudeksi silloin tällöin tsekkaan, jos kuitenkin olisi päivittynyt) (ei ole)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kun löysin tän blogin, ajattelin että jes, vihdoin joku josta pidän yhtä paljon kuin Laura Lovesista!

Juliaihminen
Juliaihminen

Ooooo! Mikä kohteliaisuus! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Sijaissynnytysprosessista kertovaa Matkalla perheeksi- blogia olen jäänyt kaipaamaan. Odotettiin samaan aikaan, mutta odotus oli kovin erilainen meillä ja heillä, lopputulos yhtä pakahduttava molemmilla. Nyt, kun heidän prosessinsa on päättynyt, ei blogi juuri enää päivity, ymmärrettävästi, mutta joskus käyn silti sillä tontilla vielä vilkaisemassa.

emmms (Ei varmistettu)

Mä kaipaan Vivian Valpurin blogia. Pidin Vivvessä samoista jutuista kuin tässä blogissa; itseironiasta ja taitavan havalinnollistavasta kirjoitustyylistä sekä tietynlaista blogimaailmalle ikävän harvinaisesta rehellisyydestä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Finding Mr Darcy. No sehän loppui siihen kun se blogisti löysi sen Darcynsä. Silti, ikävä on.

Sanna-Leena
Ensitanssi

Voi vierailija, päiväni parani just noin tuhatkertaisesti! NYYH! <3 T. Entisaikain blogisti

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikä! Ihanaa! Teillä on vauva ja kaikkea! Looking for Mr Darcy oli järisyttävän hyvä, älykäs ja mukaansatempaava blogi. Paras ikinä. Oon niin onnellinen että törmäsin tähän täällä.

Sanna-Leena
Ensitanssi

Ihanasti sanottu, kiitos!! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Komppaan. Looking for Mr Darcya on valtava ikävä!

Anna Blue Eyes

Komppaan aiempaa, blogisi oli aikanaan yksi omistakin suosikeista! :) 

Sanna-Leena
Ensitanssi

Sullakin oli ihana blogi! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Laura loves!!!!

Lauran kirjoitus Balmainin suolasuihkeesta on syöpynyt aivoihini ikuisesti ja on yhä parasta, mitä blogiskene on mulle koskaan tarjonnut.

...ja vieraissa kampaajalla käynti ja ihana timantti-kihlasormus-tarina ja...

Vinsku (Ei varmistettu)

Laura de Lille! Ulkosuomalaiselle niin samaistuttavia ja muutenkin ihan huisin hyviä pohdintoja elämästä...

Annee (Ei varmistettu)

Minäkin kaipaan Laura Pollarin blogia!!!!!

Hannnna (Ei varmistettu)

Sama juttu!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tyttö sinä olet rätti oli aikoinaan ihan paras! (En edes tarkalleen ottaen muista, milloin ammoisina aikoina ko. blogi jo lakkasi olemasta, mutta toisinaan kaipaan edelleen.)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää oli niiiin hauska! Mitäköhän sille tytölle kuuluu?

Avelina (Ei varmistettu)

Aahh, tämähän se oli! Halusin laittaa tuon blogin tähän postaukseen, mutten muistanut sen nimeä. Olen aina joskus yrittänyt lukea blogeja sillä silmällä, että olisiko joku saman ihmisen pitämä, niin paljon hänen tekstejään kaipaan. Ehkä paras blogi ikinä.

Mirpal (Ei varmistettu)

Laura Loves!!!!Voi taivas se oli hyvä &lt;3 Ihanaa huomata että muutkin ovat kaivanneet, jospa Laura taas jatkaisi blogiaan

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan paras ja superhauska Twisty Faster ja I Blame the Patriarchy! Feministisen sisällön lisäksi huikeaa (englannin) kielen käyttöä kaipaan. Esim:
http://blog.iblamethepatriarchy.com/2010/08/03/spinster-aunt-wastes-time/

Tyttö sinä olet rätti oli myös loistava.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eka blogi jota luin aktiivisesti oli Kahden suora. Vieläkin on ikävä sitä! Jossain vaiheessa blogin vaihtui ensin nimelle Tirsat ja sitten lakkasi kokonaan. En yhtään tiedä onko näitä kirjoittaneella Lauralla nykyisin jokin blogi olemassa, mutta minä en ainakaan ole sitä harmikseni löytänyt :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Tätä blogia kaipaan minäkin! Ainut blogi aikanaan, jota seurasin aktiivisesti. Blogeja on internet pullollaan, mutta harvemmin löytyy sellaisia jotka on oikeasti taidolla kirjoitettuja ja sellaisia jotka imaisee mukaansa. Julian blogi kuuluu näihin myös, toivottavasti tämä ei jää arkistoihin vielä pikään aikaan

Nettanen

Klassikko: Kaikki mitä rakastin. <3

Ja sitten näin nostalgikkona saatan kaivata jotain blogia sellaisena kuin se joskus oli. Siis niin, että saman bloggaajan sama blogi on kyllä yhä olemassa, mutta kaikki on muuttunut. Miten niin muutosvastarinta.. :D

Naisnero (Ei varmistettu)

Anna ja Sebastian, miksi erositte ja lopetitte, miksi, miksi, miksi, huudan universumille, joka ei ole vastannut.

Juliaihminen
Juliaihminen

Sepä!!!!!!!!!!!!

Vauvantaisin (Ei varmistettu) http://vauvantaisin.wordpress.com

Nyt kun olet siinä -
kahden pienen tytön äidin ihana kasvutarina äitiydestä, sisustamisesta, elämästä. Hirmu ihania kuvia, pohdintaa ja kaunista kieltä. Aktiivinen noin 2011-2013?

Sitten on blogi, jonka nimeä en muista. Sen kirjoittaja oli mielestäni Laura, hänellä oli yksi poika ja blogin profiilikuvassa tumma lierihattu. Kirjoitti tosi ihanan kirjoituksen äidistään, oli kait yökylässä äitinsä luona ja kiitteli, kuinka ihana mamma hänellä oli, että tykkäsivät hengailla yhdessä aikuisenakin niin paljon. Muistan ulkoa yhden lauseen "Hänen kätensä on kerrankin lämpimämpi kuin omani." Mutta kun muistan vain näitä yksittäisiä, kyyneleet silmiin nostattaneita fraaseja, mutta en saa millään kiinni siitä, kuka tuo tyyppi oli. Muistaako kukaan? Oli aktiivinen ainakin 2012.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa Kahden suoralta tai Tirsoilta! Yhden pellavapäisen pojan yh-äiti, nimi oli Laura ja profiilikuvassa mielestäni lierihattu. Itse en noita äitipostauksia muista, mutta oli paljon ajatuksia herättäviä ja koskettavia postauksia. Lisäksi on jäänyt mieleen sisustusjutut parivaljakon vaaleasta kerrostaloasunnosta.

Vauvantaisin (Ei varmistettu) http://vauvantaisin.wordpress.com

Tirsat se oli, KIITOS! &lt;3

Vauvantaisin (Ei varmistettu) http://vauvantaisin.wordpress.com

Ja vielä yksi - NASUN ASU.

Blogi hävisi aivan yht'äkkiä, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Blogissa seurattiin äitiä ja tämän pikkuista tyttöä. Tosi moni on kommentoinut viimeiseen postaukseen ja kaipaillut kirjoittajaa, ja blogin loppuminen seinään on jäänyt kaihertamaan.

Niinaemilia (Ei varmistettu)

Roosa Murron Mangomalen- ja Minimalen - blogit oli ihania. Yhtä ihaniin teksteihin en ole törmännyt missään muissa blogeissa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten kukaan ei ole maininnut Cougarwomania?! Haluaisin edelleen nähdä Puuman paluun...

Juliaihminen
Juliaihminen

Postauksen tehtyäni tajusin, että kaipaan ehdottomasti myös Puumiksen blogia sekä esim Emmi Nuorgamin blogia. Jotenkin ne on loppuneet niin hiljattain, etten ilmeisesti ”hyväksy” sitä vaan saatan käydä edelleen kirjanmerkeistä katsomassa, josko päivitystä olisi tullut. Eli eivät olleet listalla, koska sisimmässä en pitänyt niitä päättyneenä. Living in denial.

Sanna-Leena
Ensitanssi

Sama! Puumis 2.0 -aikaa odotellessa. 

Laura Loves (Ei varmistettu)

Voi elämä, ihanaa että joku muistaa blogini! Liikutun! Kiitos miljoonasti!

Laura

Smotny (Ei varmistettu)

Mimmi&amp;Peppi-More to Love-blogi! Ihania tyyppejä, tyylejä ja energiaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mullakin on ikävä Barbamamaa!! Myös Mangomalenia ja Kaikki mitä rakastin -blogia on ikävä.

Puuhpaah (Ei varmistettu)

Itse ikävöin Noora&amp;Noora blogia, Kaikki mitä rakastin - Uusi muusa on ihana mutta siitä puuttuu sellainen Mamma Mia (se leffa) asenne. Anna ja Sebastian, oli tosi kivaa lukea reippailevasta pariskunnasta. Mutta ymmärrän nykyään että voi olla aika vaikeaa puhuaa omasta suhteestaan kun ei vaan kaikki ymmärrä sitä että jokaisessa parisuhteessa on ne omat pikku jutut. Kyllä muakin oudoksuttaa kun joku puolituttu kyselee seksielämäni hyvinvoinnista (jep, eräs mies jonka kanssa kävin treffeillä liki 5v sitten, kyseli kuulumisiani kaikkien näiden vuosien jälkeen) saati sitten bloggaajana saa varmaan kymmenen kertaa pahempia viestejä epäilemättä. Tykkäsin myös lukea jotain blogia missä joku nainen kertoili velkaongelmastaan - oli himoshoppailija.

Kommentoi