Kolme blogia, joita kaipaan

DSC_0098.jpg

Mainitsin eilisessä postauksessa, että on ollut blogeja, jotka löydettyäni olen lukenut fanaattisesti alusta loppuun. Nimimerkki Lillli kysyi, että mitä nämä blogit ovat.

Olen lukenut kymmenisen vuotta kaikenlaisia blogeja, ja ne ovat iso osa sellaista mukavaa vapaa-ajanviettoani. Arvostan sitä, kun hyvin artikuloiva ihminen kertoo elämästään ja havainnoistaan. 

Luen nytkin epäsäännöllisen säännöllisesti varmaan ainakin yli kymmentä blogia, mutta nyt tuli mieleen muistalla blogeja, joiden loppuminen on ollut itselleni suuri menetys. Vieläkin saatan herätä öisin omaan huutooni, joka kuuluu: ”Miksei Laura Loves enää päivity!!!!????”

On varmasti monia blogeja, joita kaipaan, mutta nämä tulivat ensimmäisenä mieleen:

DSC_0103.jpg

Laura Loves

Oli ihana aika, jolloin toimittaja, kolumnisti ja tv-persoona Laura Friman kirjoitti hauskasta elämästään blogiin. Olisi kyllä suotavaa, että hän jatkaisi kyseistä blogia edelleen, sillä herran tähden, hän on muuttanut Suomenlinnaan, paikkaan, josta blogit tulevat hakemaan inspiratsuuniaan!

Miten sainkaan voimaa omana raskausaikana Lauran synnytyskertomus ykkösestä sekä kakkosesta. Siellä puhuttiin huonosti menneestä seksilomasta, legendaarisesta Sulostock-festivaalista ja esiteltiin idea, että voisi vuokrata kavereiden kanssa leirikeskuksen

Ihana, elämääni paljon iloa tuova blogi, joka ei ole päivittynyt vuoden 2015 jälkeen.

 

Barbamama

Ah, Veera Katariinan Barbamama-blogin tunnelma oli vain niiiiin ihana. Blogi kertoi siitä, miten Veera sai suht nuorena suloisen Seppo-pojan, ja millaista oli asua Aleksis Kiven kadulla pienen lapsen kanssa. Veera onnistui kuvillaan ja elämän kuvailullaan vangitsemaan jotain sellaista ihmisen perus arjesta, että postauksia lukiessa tuli aina seesteinen olo. 

Muistan, kun haaveilin itse omasta lapsesta ja luin tätä blogia miettien, että tuollaista se voisi sitten jonain päivänä olla. Ja kun kävelin AKK:n bussipysäkille (josta meni bussi töihin), mietin aina, että joissain näissä asunnoissa se Veera asustelee.

Sittemmin tutustuinkin vähän Veeraan, ja hän on livenä ihan yhtä hurmaava kuin blogissaan. Mutta elämä vei mennessään, Veera sai opiskelupaikan, muutti ihanan miehen kanssa yhteen ja niin vain blogi hiljeni, ymmärrettävistä syistä.

 

Äitiydestä

Bongasin tämän blogin silloin, kun olin itse raskaana ja janosin kovasti jotain sellaista älykkään ihmisen kirjoittamaa äitiyshorinaa. Blogia kirjoitti fiksu yksinhuoltajaäiti, joka eli ensin raskaana, sitten pienen lapsen kanssa. Blogi muuten oli erinomainen esimerkki siitä, että yksinhuoltajat eivät ole mitään yhteiskunnan ressukoita (jolla tavalla usein yksinhuoltajia kuvaillaan, ikävä kullä).

Kirjoittaja otti kantaa Hesarin teksteihin ja antoi pespektiiviä ydinperheestä käsin ajattelemattomuuksia laukoville äideille.

Mutta ei ota enää!

DSC_0105.jpg

Ah, on näitä totta kai paljon muitakin!

 

Mitä blogeja te kaipaatte?

 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

 

 

Kommentit (39)
  1. Laura Loves – sitä mäkin kaipaan!!! (Jopa niin, että vaikka on seuratuissa, varmuudeksi silloin tällöin tsekkaan, jos kuitenkin olisi päivittynyt) (ei ole)

  2. Kun löysin tän blogin, ajattelin että jes, vihdoin joku josta pidän yhtä paljon kuin Laura Lovesista!

    1. Ooooo! Mikä kohteliaisuus! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *