Kolonialisoitu Halloween

halloween koristeet.jpg

halloween4.jpg

halloween2.jpg

halloween3.jpg

halloween5.jpg

halloween6.jpg

 

halloween8.jpg

halloween9.jpg

halloween10.jpg

Kaukana on ne ajat, kun pystyi kutsumaan kavereita kylään ja tarjoamaan niille pussin sipsejä. Okei, niitä aikoja ei ollut koskaan, koska vanhana emäntänä olen aina kokenut ylpeyttä jonkinmoisesta tarjoilusta. Mutta nykyään tässä aikuiselossa rima on jo vähän korkeammalla. Sipsit ja valkkari ei riitä. Niinpä tehtiin Samasta padasta -kirjasta trendikkäästi lohi & avokado -kulhot, kun kututtiin lauantaina vanhat opiskelukaverimme Simo ja Ria kylään. Jälkkäriksi syötiin Rian aivan järjettömän hyvää kurpitsapiirakkaa. Jos onnistun kiristämään reseptin siltä muijalta, julkaisen sen täällä. 

Ohjelmassa oli ”kurpitsojen” koristelua, eli appelsiinien värittämistä. Simo oli aiemmin päivällä selaillut Things that look like Hitler -sivustoa, voitte arvata, mikä noista on hänen tekeleensä. Nykyään illanistujaisten järjestäminen himassa on siitä mukavaa, että vauvan saa laitettua nukkumaan seiskalta, minkä jälkeen voi ottaa rennosti.

Alun perin mun ei ollut tarkoitus ”kolonialisoida” tätä vierailua mun blogiini, mutta koska olin ostanut kolmella eurolla Tigeristä koristeita, tuli semmonen olo, että on pakko ottaa vähän kuvia ja lesoilla fanttastisella illalla. 

Simosta ja Riasta vielä sen verran, että hitto että on mukavaa, että ystäväpiiriin kuuluu ihmisiä, joiden kanssa voi puhua kunnolla elokuvista. Ollaan kaikki opiskeltu Turun yliopistossa mediatutkimusta, eli meillä on maisteritason valmius horista leffoista. Simo ja Ria ovat munkaltaisia kauHHufiilistelijöitä, mutta Tiki ei voi sietää kauHHuleffoja. Horrorin sihaan päädyttiin katsomaan uusimman Bondin alkukohtaus, koska se alkaa dia de los muertosilla, mikä on sukua Halloweenille. Lisäksi Spectren alkukohtaus on yksi elokuvahistorian parhaita kohtauksia (helikopteritaisteluineen). Jaaaa tietysti siksi, että Daniel Craig on vain OMG HOT!

Halloween oli siis aikas mukava pikku juhla tällä kertaa!

 

Ps. Täällä eeppinen rakkaudentunnustukseni Daniel Craigille, tuolle valloittavalle surusilmälle.

 

 

Kommentit (2)
  1. Olen niiiin samaa mieltä Spectren alkukohtauksesta, se on upeimpia elokuvan aloituksia ikinä! Musiikki ja kohtaus käyvät niin täydellisesti yhteen. Upea.

    Lisäksi, sulla on aivan upeat hiukset!

    1. Omg! Kukaan ei oo koskaan kehunut mua hiuksista. Kiitos!!! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *