Kysy minulta mitä vain!

helsinki purjehdus.jpg

Olen koko blogihistoriani miettinyt, että olisi hauska tehdä sellainen ”kysy minulta mitä vain” -postaus, mutten ole edes harkinnut asiaa, koska ensinnäkin olen sellainen lörppähuuli, että kerron itsestäni kaiken kysymättäkin ja toiseksi, on hyvin mahdollista, että ihmiset eivät kysy yhtään mitään, ja sitten häpeä pieksee rintaa.

Nyt kuitenkin pyörsin päätökseni, koska ystäväni laittoi minulle niin mahtavan screen shotin Jodelista. Joku oli nimittäin mennyt juoruilemaan minusta!!! Olin ihan sairaan otettu, ja tämä lämmitti mun syöntäni monta päivää! Ja se juoru oli vielä niin sairaan hauska, että oikeastaan toivoisin, että se olisi totta. 

Kyse oli siis sellaisesta spekulaatiosta, että ”Julia on voittanut television tietovisailussa rahaa, ja nyt hän sijoittaa niitä rahoja”. 

Niin siistiä, että joku pitää minua niin fiksuna, että pärjäisin tv:n tietovisailussa! Olen siis tehnyt jotain oikein elämässäni. (Aloin oikein miettiä, mikä se visailu voisi olla, tyyliin Haluatko miljonääriksi tai Kymppitonni. Villinä korttina voisi olla myös 1990-luvun Onnenpyörä, ja sitten olisin jo silloin älykkäänä ihmisenä laittanut voittorahat poikimaan sijoituksiin, ja nyt minulle olisi kerääntynyt jo mieletön salkku!)

helsinki purjehdus4.jpg

helsinki purjehdus julia.jpg

Tästä spekutuksesta innostuneena ajattelin, että ehkä joku haluaa kysyä jotain (mikä olisi tosi imartelevaa). Kesäloman aikana suunnitelmana on myös mietiskellä syksyn blogimeininkejä, eli tosi mielelläni kuulisin myös siitä, mistä asioista haluaisitte lukea postauksia tai postaussarjoja. 

 

Kysy minulta mitä vain tai ehdota jotain postausaihetta, josta voisi horinoida enemmänkin!

 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentit (42)
  1. No mää ny kysyn heti jottai, ettei mee ihan noloks tää homma! Mikä on sun pahin rahamoka? Entä lempi jäätelötötterömaku? Nonni, ny ei oo yhtään noloo enää!

  2. Millaisista asioista et suostu tinkimään? Ja tarkoitan ennen kaikkea rahallisesti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *