Laihdu 5 kiloa 3 päivässä

Juliaihminen

RV 39+1: keskiviikkona 3.2.2016

Tasan viikon päästä: poika viiden päivän ikäisenä, keskiviikkona 10.2.1016

Jos haluaa pudottaa painoaan nopeasti, niin suosittelen synnyttämistä! Siinä lähtee aika kivasti. (Kun ihan vain istukka painaa sen 750 grammaa.)

Toki tässä on vielä semmoset 9 kiloa ekstraa verrattuna viime toukokuulle, mutta oon kuullut sellaisesta kätevästä laihdutuskuurista kuin imetys. Ajattelin tilata sen tv-shopista mahdollisimman pian.

 

Kommentit

Kokemus (Ei varmistettu)

Hyvä idea! Mulle tuli sen imetys-dieetin lisävarusteina vahingossa myös jatkuva nälkä ja makeanhimo, muista tilata ilman. Voi olla tietysti että makeanhimo kuului myös krooninen univelka pakettiin... ;)
Onnea vielä vauvasta!

Juliaihminen
Juliaihminen

Kiitos!! :)

Joo, aikasemmin mun piti saada illallisen jälkeen jälkkäriä. Nykyään jälkkäriä pitää saada joka aterialla, myös välipalojen jälkeen.

Helmi K
sivulauseita

Toi on niin hullua. Mulla lähti kolmessa päivässä 8 kiloa ja loput yksitoista (siis kolmetoista, ahahahaaaaaaaa) neljässä kuukaudessa. Että imetys se vasta hullua onkin.

Juliaihminen
Juliaihminen

Imetys FTW! Nyt mä alan ymmärtää niitä, jotka imettävät 7-vuotiaaksi lapsiaan. 

Anna Karhubear

Puhumattakaan, että tämän laihdutuskuurin päätteeksi moni saa myös hillittömät hinkit!

Juliaihminen
Juliaihminen

M m mmm! Musta tuntuu, että tämä on universumin tapa hyvittää raskausajan kehonmuutokset.

Pidä vaan kiinni niistä jälkkäreistä, nuorempi teini on kasvatettu jäätelöllä ja suklaalla. Eikä edes imettävän äidin laktoosihäiriö haitannut!

kahvia ja suklaata (Ei varmistettu)

Imettäminen on fantastinen laihdutuskuuri! Saa syödä kaiken minkä kiinni saa ja silti läski sulaa. Itsellä jäi viisi kiloa laitokselle, toiset viisi kiloa olivat sulaneet viikon kuluttua ja lapsi popsi toisen kymppikilon itseensä vuoden imetyksen aikana. Toivottavasti sunkin poikasi on ahkera syömään.

Juliaihminen
Juliaihminen

Oi oi oi! Kuulostaa täydelliseltä!

Mä kävin tänään neuvolassa punnitsemassa itseäni ja poikaa: Synnärillä lähti 5 kg ja nyt kolmessa viikossa on lähtenyt toiset 5 kg. Vitsi tämä imetys on vaan siisti homma! 

Lisäksi poika oli reilussa viikossa geinannut painoa 0,5 kg! Siitä on tulossa kunnon mörssäri, just the way mama likes it.

tanjatanja
Ei Beigeä

Alkopa oikein vituttamaan tämä kommenttiboksi koska minulta ei kyllä kiloja lähteny imettäessä kai yhden yhtäkään!!

Enkä ole onnellinen muiden puolesta vaan katkera ja vihainen! 

VIHAAN TEITÄ KAIKKIA!! Jokaisella ylimääräisellä kilollani!!

Juuei (Ei varmistettu)

8kk tiivistahtista imetystä ja paino on just siinä samassa mihin jäi sen synnytyksen jälkeisen neuvolapunnituksen jälkeen, että mikä ihmeen imetysdietti!? :D Imetysnälkä kyllä löytyi (ja löytyy) ja tolkuton herkkuhimo, mutta paino, se vaan pysyy samassa teki/ söi mitä hyvänsä! 12 kilosta ne beben tuomat seitsemän kiloa hävisi heti, mutta nämä itse aihetut viisi (villi veikkaus raskausajan herkkuhimon vaikutuksista) jäljellä olevaa senkus pysyy, puuh.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä laihduin oikeasti imettämällä, mutta vasta, kun vauva oli n. 8-10 kk. Nyt olen jo hoikempi kuin joskus muinoin... öö lukioiässä :D Yhtään ei tarvis enää lähteä kiloja pois. Mutta tosiaan hidasta oli alkuun ja ekat puoli vuotta luulin, että imetys ei laihduttaisi juuri mua ollenkaan. Että se tehoaisi vain muihin onnekkaisiin. Onneksi sain olla väärässä :D

Juuei (Ei varmistettu)

Jee, kiitos tästä, ehkä mullakin on sitten vielä toivoa :D

Kommentoi