Laminoidun listan ykkössijalla: Daniel Craig

spectre.jpg

Tiedättehän käsitteen laminoitu lista. Eli jos tulisi tilaisuus harjoittaa krhmm... listalla olevan hahmon kanssa, sitä ei laskettaisi pettämiseksi. Lista on laminoitu, koska sitä ei saa noin vain muutella.

Mulla taitaa olla vain yksi ihminen tällä listalla: Daniel Craig.

 

daniel craig4.jpg

Oh! Kun edes ajattelen Craigia, ihokarvat nousevat pystyyn ja ajaudun jonkinmoiseen transsiin. Siinä on niin kuuma mies, että en vain kes-tä. Kaikki Ryan Gosling -motkotukset tai Johnny Depp -kotkotukset ovat täysin lässynläätä verrattuna tähän kylmään, karskiin ja traagiseen surusilmään.

Normaalisti en ole mikään bodattujen vartaloiden ykkösfani, mutta Craig ilman paitaa… Just nyt on vaikea edes kirjoittaa tätä tesktiä. Tylyys, kylmyys ja itsevarmuus yhdistettynä hetkittäin pilkahtavaan herkkyyteen, oh! Ja se, että se on semmonen pelastettava hahmo. Siis joka naisen unelma. Edes pienehkö yhdennäköisyys Venäjän presidentin kanssa ei haittaa tässä tapauksessa.

 

creaig1.jpg

Mua pelottaa tänään mennä katsomaan Spectreä ensi-iltaan, koska vaarana on, että ajaudun johonkin tiloihin. Koska paitsi Craig, myös Craigin Bondit (siis jopa käsikirjoittajien lakon aikana tehty puolivillainen Quantum of Solace) ovat vain niin sairaaaaan hyviä leffoja. 

Tänä iltana, kun istun elokuvateatterissa ja pitelen kiinni penkin kaiteista, tajunta räjähtää!

Joskus, kun joku kulttuurintuote on käytännössä katsoen liian hyvä, ihminen ei oikein voi edes puhua katsottuaan/kuunneltuaan/luettuaan sen. On vain niin uskomattomassa shokkelossa. Onneksi näitä ei satu kohdalle kovinkaan usein, koska mun hauras mieleni järkkyy aina, kun niin käy. (Esimerkiksi Paperi T:n levy kuuluu näihin. En pysty kuuntelemaan sitä ilman, että muutun 1800-luvun hysteeriseksi naiseksi, jonka kohtu alkaa vaellella ympäri ruumista ja joka tarvitsee jonkinmoista sähköhoitoa.)

Ja koska tätä Spectreä on nyt kehuttu kaikkialla (niin lehdissäblogeissa kuin mun kaveripiirissäkin – siis ne jotka ovat sen käyneet katsomassa pressissä tms), odotukset ovat todella korkealla. Kuulemma Bondin puvutkin on stailattu niin istuviksi ja nappiin, että se on jo taidetta.

 

creaig2.jpg

No, onneksi Tiki on myös todellinen Bond-fani (siis semmonen tapaus, joka pitää aiheesta omaa blogiaan ja jota haastateltiin tänään aiheesta Aamulehteen), niin tämä Bondmania yhdistää meitä (toisin kuin tämän tekstin perusteella voisi luulla). Tosin Craig ei ole Tikille Bondeista ykkönen, sillä se on Connery-miehiä, plaah! (Se kyllä rankkasi Spectren todella kovaksi Bondiksi!)

Voitte kuvitella, että meillä on kotona puhuttu tänä syksynä Bondeista aika paljon. Ja tätä iltaa on odotettu jos jonkin verran. Elokuvan jälkeen vetäydymme tietenkin kotiin tarjoilemaan ystäväpiirillemme vodkamartineja (kuten aiempienkin Bond-ensi-iltojen jälkeen on ollut tapana).

Jos ette kuule musta enää koskaan, se johtuu siitä, että vietän loppuelämäni jossain parantolassa toipumassa Daniel Craig -hulluudesta.

 

Kuvat: © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc ja © 2012 Danjaq, LLC, United Artists Corporation and Columbia Pictures Industries, Inc

 

1 Spectressä Daniel Craig saa jopa poolopaidan näyttämään eroottiselta.

2 ja 3 Skyfallissa Craigin Bondin traaginen kohtalo paljastuu, mikä (uskomatonta kyllä) tekee hahmosta vielä aiempaa seksikkäämmän.

4 Casino Royalessa Bond näyttää haavoittuvaisen puolensa – ja myös itsensä ilman paitaa. Don’t mind if I do.

 

Kommentit (3)
  1. Mun laminoidulla listalla on Christoph Waltz (ja tietty Jeremy Renner, koska sen takapuoli on jotain käsittämättömän mahtavaa) ja mun halut (!) käydä katsomassa tää uusin Bond nousi johonkin ihan uusiin sfääreihin, kun tajusin Christophin siinä näyttelevän. Niin ja siis toki Graig, Finnes ja Whishaw ovat oikeinkin mainioita lisäsyitä kattoo tää leffa. 😀

    Ja joo, mun poikaystävä markkinoi mulle kaikki leffat niiden miesnäyttelijöillä… 😀 😀

    Ps. Onko ok tehdä monta laminoitua listaa, jos 1 ei riitä? 😀

    1. Hahaha, kukaan ei ole sanonut, kuinka monta tyyppiä sillä laminoidulla listalla saa olla 😀

  2. Ei mitään lisättävää. Kyllä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *