Lapsi järjestää kauhua

Juliaihminen

Olin viime kesänä yhtenä yönä kahdestaan Alpun kanssa mökillä. Nukutin häntä illalla sängyssä, kun Alppu sanoi yhtäkkiä: "Äiti."

Vastasin: "Mitä kulta?"

Alppu katsoi ylöspäin ja sanoi: "Et sinä, vaan toinen äiti." 

Siitä tuli toooodella kriipperssi olo! 

Olen ylipäänsä sitä mieltä, että lapset sopivat kauhuun erinomaisesti. Heissä on jotain sellaista... omituista. Itse asiassa viime viikolla juuri pohdiskelin, että miten voi ylipäänsä erottaa, että onko lapseen mennyt demoni vai onko kyseesä ihan vain perus uhmakohtaus. Meillä nimittäin olisi viime viikkojen aikana tarvittu yksi jos toinenkin manaaja huutelemaan: "The power of Christ compels you!"

Kiinnostaa tietää:

Ovatko teidän lapset tai tuttavien lapset tehneet tai sanoneet koskaan mitään sellaista, joka sopisi ennemminkin kauhuelokuvaan kuin perus arkeen?

 

Marraskuu on kauhun kuukausi, joten suosittelen:

Erinomainen kauhupodcast: Outo laakso

Kahden lauseen kauhutarinoita

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentit

Voi kyllä! Ihan samaa mieltä siitä, että lapset sopii kauhun elementeiksi järjettömän hyvin!

Itsellä ei ole muksuja, mutta siskollani on alle kaksivuotias tytär. Sisko on ihan varma, että heillä asuu kummitus, jonka vain tytskä näkee - kummitus on nimetty Karmillaksi. Kun tytär oli vielä alle vuoden ikäinen, sisko kerran heräsi keskellä yötä piinaavaan fiilikseen ja vilkaisi vierelleen. Sen sijaan, että tyttö olisi nukkunut sikeästi keskellä sänkyä, se oli tuijottanut hymyillen ja hiljaa huoneen katon nurkkaan ja vilkuttanut(!) sinne iloisena. Toinen välikohtaus sattui vain vähän aikaa sitten, kun tyttö oli oppinut heittämään pallon pyynnöstä. Sisko oli toivonut vuorotellen "heitä pallo isille, heitä pallo äitille, heitä pallo papalle" jne, ja sanoi hetken mielijohteesta "heitäpä pallo Karmillalle". Tyttö käveli heti tomerasti huoneen nurkkaan ja heitti pallon sinne ei-kenellekään. Auki kirjoitettuna tää ei edes kuulosta niin karmivalle mutta itse tilanteessa se oli kuulemma tuntunut to-del-la creepyltä :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Ah! Kuulostaa aivan todella hyytävältä! Upea tuo Karmilla!! Aivan suoraan jonkun kauhuelokuvan hahmo. 

Piksun maailma

Onhan näitä, lapsi tippui edellisessä kodissamme sohvalta ja tokaisi sitten "Ei ne kummitukset oo pelottavia, ne haluaa vaan jutella." ja jatkoi tämän jälkeen palapelin kokoamista. Ja yhdesti lapsi tuli isältään ja juoksi syliin huutaen "Äiti, annan mää katon näkyykö sun silmissä demoneita!"

Juliaihminen
Juliaihminen

Hahahah, aivan selkeä kauhuelokuvan aloitus tuo "ne haluaa vain jutella". :D :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kerran laitoin viestiä miehelle ruokakauppaan, että tuo jäätelöä. Ja mies vielä tarkensi, että ei siis yhteiseksi herkuksi perheelle, vaan mulle itselleni illaksi. Lapset leikkivät omassa huoneessaan. Kun mies tuli kotiin, nuorimmainen (silloin ehkä 4v) ryntäsi eteiseen ja huusi: "Mää haistan täällä jäätelön!" :D

Ah, lapset osaa kyllä olla karmivia! Meidän lapsi puhui joskus parivuotiaana jatkuvasti siitä kuinka "seinän takana palaa". Eikä keksitty mitään syytä mistä tämmöinen juttu olisi hälle tullut mieleen...

koivun oksaan korkealle

Lastenkodin yövuorossa lapset tuli aina jonkun parin kuukauden välein valittamaan, että ”taas se istuu mun huoneessa ja tuijottaa ku mä nukun”, eikä huoneessa koskaan ollut ketään. Oli pakko ajatella, että ne lapset on kokenut elämässään jo tarpeeksi kaikkea kurjaa, että jos siellä joku käy istumassa ni maksimissaan joku, kun haluaa suojella niitä.

iidis
Varpain jaloin

Esikoinen puhui parin vuoden ajan vanhasta naisesta, joka kulki öisin hänen makuuhuoneessaan. Kun kyselin tarkemmin, niin ei kuulema ollut pelottava. Nainen lauloi ja silitti lapsen päätä, jos poika heräsi kesken yön. Kun muutimme, loppui myös vanhan naisen öiset vierailut.

JH (Ei varmistettu)

Olin siskon luona käymässä viime viikonloppuna. Lauantai-iltana tanssittiin 4-vuotiaan kummitytön kanssa olohuoneessa, kunnes hän yhtäkkiä pysähtyy ja tuijottaa sohvaan päin, ja toteaa, että "Tuossa on hahmoja, ei tarvi pelätä". Sisko kysyi, että tarkoittaako kummityttö kenties varjoja, jotka piirtyivät lattialle ja sohvaan, mutta kummityttö totesi, että näistä ei ole kyse, ja jatkoi kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Smotny (Ei varmistettu)

Olen päiväkodissa töissä ja kehuin yhden lapsen kaulahuivissa olevia tähtiä. Lapsi tuijotti ilmeettömänä takaisin ja sanoi lakonisesti: ”ne on kaikki jo kuolleita.” Hyvä tulevaisuus goottina edessä.

Juliaihminen
Juliaihminen

Hahahah upea lapsi :D 

Alma T
Alma aamutakissa

Huiii. Ei olis pitänyt lukea näitä kommentteja sängyssä.

Kommentoi