Lapsi järjestää kauhua

pelottavat nuket7.jpg

Olin viime kesänä yhtenä yönä kahdestaan Alpun kanssa mökillä. Nukutin häntä illalla sängyssä, kun Alppu sanoi yhtäkkiä: ”Äiti.”

Vastasin: ”Mitä kulta?”

Alppu katsoi ylöspäin ja sanoi: ”Et sinä, vaan toinen äiti.” 

Siitä tuli toooodella kriipperssi olo! 

pelottavat nuket2.jpg

Olen ylipäänsä sitä mieltä, että lapset sopivat kauhuun erinomaisesti. Heissä on jotain sellaista… omituista. Itse asiassa viime viikolla juuri pohdiskelin, että miten voi ylipäänsä erottaa, että onko lapseen mennyt demoni vai onko kyseesä ihan vain perus uhmakohtaus. Meillä nimittäin olisi viime viikkojen aikana tarvittu yksi jos toinenkin manaaja huutelemaan: ”The power of Christ compels you!”

pelottavat nuket9.jpg

Kiinnostaa tietää:

Ovatko teidän lapset tai tuttavien lapset tehneet tai sanoneet koskaan mitään sellaista, joka sopisi ennemminkin kauhuelokuvaan kuin perus arkeen?

 

Marraskuu on kauhun kuukausi, joten suosittelen:

Erinomainen kauhupodcast: Outo laakso

Kahden lauseen kauhutarinoita

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentit (12)
  1. Voi kyllä! Ihan samaa mieltä siitä, että lapset sopii kauhun elementeiksi järjettömän hyvin!

    Itsellä ei ole muksuja, mutta siskollani on alle kaksivuotias tytär. Sisko on ihan varma, että heillä asuu kummitus, jonka vain tytskä näkee – kummitus on nimetty Karmillaksi. Kun tytär oli vielä alle vuoden ikäinen, sisko kerran heräsi keskellä yötä piinaavaan fiilikseen ja vilkaisi vierelleen. Sen sijaan, että tyttö olisi nukkunut sikeästi keskellä sänkyä, se oli tuijottanut hymyillen ja hiljaa huoneen katon nurkkaan ja vilkuttanut(!) sinne iloisena. Toinen välikohtaus sattui vain vähän aikaa sitten, kun tyttö oli oppinut heittämään pallon pyynnöstä. Sisko oli toivonut vuorotellen ”heitä pallo isille, heitä pallo äitille, heitä pallo papalle” jne, ja sanoi hetken mielijohteesta ”heitäpä pallo Karmillalle”. Tyttö käveli heti tomerasti huoneen nurkkaan ja heitti pallon sinne ei-kenellekään. Auki kirjoitettuna tää ei edes kuulosta niin karmivalle mutta itse tilanteessa se oli kuulemma tuntunut to-del-la creepyltä 😀

    1. Ah! Kuulostaa aivan todella hyytävältä! Upea tuo Karmilla!! Aivan suoraan jonkun kauhuelokuvan hahmo. 

  2. Onhan näitä, lapsi tippui edellisessä kodissamme sohvalta ja tokaisi sitten ”Ei ne kummitukset oo pelottavia, ne haluaa vaan jutella.” ja jatkoi tämän jälkeen palapelin kokoamista. Ja yhdesti lapsi tuli isältään ja juoksi syliin huutaen ”Äiti, annan mää katon näkyykö sun silmissä demoneita!”

    1. Hahahah, aivan selkeä kauhuelokuvan aloitus tuo ”ne haluaa vain jutella”. 😀 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *