Lapsi on kolme päivää kipeänä ja tämä on lopputulos

Juliaihminen

Siivosin tuossa viime viikonloppuna meidän asunnon aivan ihanan siistiksi, koska lapsella oli kaksivuotissyntymäpäivä.

Sunnuntaina lapsi tuli kipeäksi ja jäi kotiin kolmeksi päiväksi.

Lopputulos on tässä: sairaus syö meidän kotia kuin leipää.

Kiitos 5.2.–7.2. Kannatti ehdottomasti siivota. 

 

Lue myös:

Lastenhuoneen sisustusvinkit

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

No kato ajattele niin, että ellet olisi siivonnut, kaaos olisi nyt kaksi kertaa pahempi? :)

...Ok I tried.

Juliaihminen
Juliaihminen

Totta. Von kysyä itseltäni, onko huone puoliksi sotkuinen vai puoliksi siisti. Asenne ratkaisee!

Kumppari-Liisa (Ei varmistettu)

Ihan koti jossa selvästi myös lapsi saa elää ja touhuta! Mua harmittaa ihan älyttömästi nykypäivän trendi jossa lapselle merkitään oma huone ja muu koti ikäänkuin yritetään rajata pois pikkuväen touhuilta. Stressin siitä vaan saa. Ja sitäpaitsi, minä ainakin tykkään puuhailla kaikissa kotimme huoneissa, miksei sitten lapsemme!
Nykypäivän vanhempien olisikin hyvä muistaa että lika ja sotku eivät ole toistensa synonyymeja.

Juliaihminen
Juliaihminen

Hahaha, vaatisi jonkun verkkoaitauksen, jos yrittäisi estää 2-vuotiasta hillumasta ympäri asuntoa. Myös suihkusta löytyy tällä hetkellä legoja. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan rehellinen ja lohdullinen postaus. Meillä näyttää samalta, vaikka lapsi on ihan terve; itsellä vain ollut tavallista rankempi työviikko.

Juliaihminen
Juliaihminen

Kyllä. Tähän tilaan päädytään myös, jos on vähänkään enemmän töitä, hupia, tai no, mitä nyt ikinä, perus elämistä. 

Sarkkis (Ei varmistettu)

Tämä postaus teki mut ihan sairaan iloiseksi kesken työpäivän! Eikä tietenkään siksi että olette olleet kipeinä ja kotinne on sotkussa vaan... no kyl te kaikki tiedätte! Etenkin joka kulmalla tahmaisten sormenjälkien hieromat (tämä omaa fiilistelyäni, ei kuvista todeksi havaittua) juomalasit ja mukit ovat jotain niin tuttua. Onhan tää vaan tosi helpottavaa ihan oikeasti nähdä eikä vaan kuulla, että kyllä muutkin elävät välillä kaaoksen keskellä. Ja ihan vakasti: uskon että tällaisilla "ulostuloilla" voi olla vaikutusta siihen, että normaalia kodin sotkua ei tarvitsisi niin häpeillä. Tänä perjantaina taidankin mennä kotiin vähän rennompana ja sen sijaan että alkaisin heti kiukkuisesti puhisten siivota, taidankin tarjota lapsille laskiaispullat ja levittää lattialle vielä yhden palapelin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikö jokaisen koti näytä välillä (ja joillakin valtaosan ajasta) tuolta, mutta mitä sitten? Kunhan tavarat ei huku ja kaaos ei paisu liian isoksi, että sen jaksaa siivota n. kerran viikossa normaalitilaan.

bannak (Ei varmistettu)

Saatan olla outo, mutta RAKASTAN katsoa kuvia kauniista, mutta sotkuisista kodeista. Saan suurta mielihyvää kun tarkkailen sotkuisia nurkkia, ja mietin miten siivoaisin tilan ja miltä se näyttäisi siistinä. Samasta syystä tykkään myös siivota kavereideni luona. Valitettavasti kyseinen siivousinto ei ulotu omaan kotiin, omat nurkat ja romut ovat liian tuttuja ja plääh, siivoamisesta ei saa nautintoa.

piia_ (Ei varmistettu)

Sairaan lohdullista! Haluisin nähdä tämmöstä matskua blogeissa myös silleen, että se ei oo tekstin teema vaan normaali kuvausympäristö, josta ei mitenkään edes mainita. Tyyliin kauniisti pöydän kulmalle aseteltu romaani, jota postaus käsittelee, ja sitten taustalla aivan järjettömän törkeä kaaos. Mutta niin mahtavan lohdullista kuin se mulle olisikin, ymmärrän täydellisesti, ettei niin ehkä tee mieli tehdä. :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Loistava idea. Ja todella helposti toteutettavissa ;)

Kokoko (Ei varmistettu)

Sattuuhan tuota. Etenkin jos lapsi valvoo öisin ja nukkuu pätkittäin.
Mua ei häiritse katsoa näitä kuvia, mutta en itse voisi elää moisessa, edes paria päivää. Enkä tarkoita tätä moitteena tai yritä mollata teidän kotia ja tapaa hoitaa kotia. En vaan pystyisi, vaikka meidän lapsi leikkii kaikkialla kodissa ja leikkejä löytyy joka puolelta. Mua rauhoittaa siisteys ja sen johdosta siistin paikat aina ennen nukkumaanmenoa.
Parempaa vointia sinne!

Lisää tällaista (Ei varmistettu)

Teillä on ihana koti!

Postaustoive: Esittele joskus teidän kotia enemmänkin!

emmakatariina (Ei varmistettu)

Kiitos tästä voimaannuttavasta postauksesta! Vertaistukiterapia tulee joskus vaan niin tarpeesen. T: nimim. olis vähän duunia ja tämän vuoden kolmas vatsatauti vierailee perheessä...

Mitästässä (Ei varmistettu)

Kolmen lapsen äitinä sanon, että perustouhua ja ikinä en ole siivonnut niin paljon kuin nykyään vaikka ei siltä näytä. Ajattelen, että nyt on aika olla lasten kanssa niin, että itsekin nautin ja myöhemmin elän taas huippusiistissä talossa. Käytän ihan surutta myös siivouspalveluja. Siivoaminen ei saa olla elämäntehtäväni, joten olen oppinut näkemään sotkun läpi ja siedättämään itseäni pois täydellisestä mammasta. Periaatteeni on, ettei ulkoiset puitteet saa olla este tekemiselle, kanssakäymiselle ja hyvälle elämälle.

Kommentoi