Kiinnitetty postaus

Yhteen osuvat reidet ovat merkki kukkeimmasta kesästä

Kaupallinen yhteistyö: Linola

Tuntuu reilulta, että ankean kevään jälkeen on koittanut näin mielivaltaisen ihana, helteinen kesä. Olemme reissanneet jonkun verran Itä-Suomessa, löhöilleet Vehmersalmella Tikin isän mökillä ja sukuloineet Tampereella. Silkkaa auvoa!

Paitsi okei, on sanottava, että 1-vuotiaan kanssa mökkeily ei ole ihan niin rentoa kuin 4-vuotiaan. Tyyppi pyrkii koko ajan karkaamaan järveen tai kapuamaan tikkaita pitkin parvelle, joten kaikki aika, jolloin hän on hereillä, on perässä hiihtämistä. Mutta tällä kertaa tilanne on helpompi kestää, kun tiedän, että tämä menee aika pian ohi. Tulee se päivä, jolloin typyn voi istuttaa heteksi äänikirjan tai videon äärelle ja me voimme ottaa hetken lepoa. Tulee myös se päivä, että helle ei valvota lapsukaisia ja me saamme vähän enemmän pasuaikaa iltaisin. But not today.

Nyt kun olen saanut systeemistä valitukset 1-vuotiaan perässä juoksemisesta, voin siirtyä kertomaan, mitä helle tekee minun reisilleni ja nivusilleni. (Tämä teksti otti heti jotenkin groteskin käänteen.)

Se ei tee hyvää. Kun reidet alkavat hinkata yhteen hikisinä, ne muuttuvat punaisiksi ja turpoavat, sitten ne hinkkaantuvat vielä vähän enemmän yhteen. Saastainen kierre on valmis!!!! Lopputuloksena on keitetyn ravun näköinen haara-asennossa köntystävä punakka ihmispolo, joka harkitsee liikkuvansa vastedes kesähelteillä vain suppi-laudalla. Myös maalla. (En ole koskaan kokeillut suppi-lautaa.)

Mutta älkööt huoliko, mikäli kuulutte tällaisiin reisi/nivus/mikä ruumiinosan milloinkin yhteenhinkkautumisjengiin.

Olen alkanut voidella itseäni Linolan Suojaavalla Balsamilla. Elämäni on muuttunut pysyvästi.

Suojaava Balsami nimittäin muodostaa suojakalvon iholle, mikä aiheuttaa sen, että reidet eivät hinkkaile toisiaan vasten vaan liukuvat smoothisti ja kivuttomasti toistensa vierestä.

Balsami sisältää inkiväärijuuriuutetta sekä bisabololia, jotka toimivat antioksidantteina. Suomeksi: jos iho on tulehtunut, kuten punakka iho saattaa olla, niin balsami lievittää tilannetta ja ehkäisee tulehduksia.

Mikä parasta, tämä sopii myös erinomaisesti ihmiselle, joka käyttää vaippaa. Kesähelteellä nimittäin samanmoisia punoitusongelmia saattaa ilmaantua lapsosen vaippa-alueelle. Sitten haluaa tehdä kaikkensa, jotta pienen iho ei kirvele tai ärry helteen takia.

Linolan Suojaava Balsami on vegaaninen, eikä se sisällä mineraaliöljyjä, silikonia, parabeenejä tai lanoliinia.

Sanottakoon kuitenkin tämän kaiken jälkeen, etten missään tapauksessa valita helteestä. Rakastan hellettä! Kesän lapsi mä oon (itse asiassa tänään, 1.7. on 33-vuotissyntymäpäiväni, joten todellakin kesän lapsi mä oon). Minun puolesta helteet saavat jatkua ikuisesti. Etenkin nyt, kun huvilamme remontti on viittä vaille valmis!

Ja vielä siitä balsamista: Linolan Suojaava Balsamia voi ostaa apteekeista. Jos haluaa nyt ostaa sitä heinäkuun helteisiin, niin koodilla JULIA20 saa kaikki Linola-tuotteen Yliopiston Apteekin verkkokaupasta -20 % alennuksella. Tarjous on voimassa 16.7. saakka.

Lue myös:

Linolan Suojaava Balsami on erinomainen voide urheilijan hiertymiin

Kommentit (9)
  1. Hyvää syntymäpäivää. Ihanat kuvat!

  2. * anonyymi *
    1.7.2020, 08:58

    Hinkkausongelma täälläkin ja Linolan tilattu. Minäkin kesän lapsi (sp 13.7.), mutta olen poikkeustapaus ja lempivuodenaikani on syksy 🙂
    Paljon onnea sinulle synttäripäivänäsi 🌻

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *