Luukku 12: Julhälsning från Haga

12_luukku_joulukalenteri.jpg

Ne on vaan niin ihania! Mä olen fanittanut prinsessa Victoriaa pienestä pitäen. Silloin kun se täytti 18 vuotta, sain meiän mammalta lahjaksi Victoria-kirjan, jossa käytiin kuvien kautta läpi hänen elämänvaiheitaan läpi. Se oli aina niin freesi ja ruotsalainen, idolimateriaalia (mitä nyt pikku anoreksiat ja dyslekisat siinä välissä). Mun oli pakko opetella vähän ruotsia, jotta pääsisin kuninkgashuoneen saloihin käsiksi paremmin.

Ja sitten kun Victoria hankki maailman idyllisimmän perheen, olin ihan pakahtua. Vaikka kaikki eivät ole vieläkään lämmenneet kuntosaliyrittäjä-Daaanielille, niin mä olen!

Mutta mikään ei voita kuningashuoneen joulutervehdystä! Viime vuonna Estelle jo vähän kujeili videolla.

https://www.youtube.com/embed/B2gKd4jRCQo” width=”560″>

Sitä edellisenä vuotena Estelle oli vielä pikku bebeliitto, mutta silloinkin hän osallistui jo pepparkaakkoreitten leipomiseen (taikinan syöminen).

Odotan jo innoissani vuoden 2015 joulutervehdystä Hagasta! Mitäköhän siinä mahtaa tapahtua? Ehkäpä Estelle lurittaa jonkun pikku laulun jo! Ja vuoden 2016 joulutervehdyksessä Estellellä on jo pikkusisarus kujeilemassa mukana. Voi sitä onnea!

 

Sitten kun meidän bebe tulee, mä niin pakotan Tikin siihen, että mekin tehdään tommonen ihastuttava videojoulutervehdys (ehkä kopioidaan tervehdysken käsikirjoitus näiltä videoilta eli vaan piilotetaan se vauva sohvatyynyjen alle). Etenkin, kun en vain kykene ikinä lähettämään minkäänlaisia joulukortteja, vaikka rakastan yli kaiken niiden saamista, niin ensi vuonna semmonen mairea videotervehdys voisi todella olla paikallaan.

 

Kuva: Kungahuset

 

Hyvän mielen absurdin joulukalenterin edelliset osat:

1. luukku: fanttasia

2. luukku: panhuilu tunteiden tulkkina

3. luukku: vihamuki

4. luukku: kulttuurikodin kasvatti

5. luukku: parhaat Wilma-merkinnät

6. luukku: Hannes Hynönen

7. luukku: suuren suuri puurokauha

8. luukku: Timpsin snäppijoulukalenteri

9. luukku: kaksi kuukautta

10. luukku: snapsin siemailijat

11. luukku: pepun vemputtaja

 

 

Kommentit (1)
  1. Voi, Victorian perhe on ihana! Victoria vaikuttaa musta aina jotenkin ihanan lämpimältä ja ja rauhalliselta ihmiseltä, sellaselta josta vaan tykkää. Ja Daniel ja Estelle jotenkin vielä lisää sitä vaikutelmaa mun mielestä, nekin on tosi lutusia. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *