Kiinnitetty postaus

Melkein kaikki rahasta -podcast saa jatkoa

Jes jes jes! Instassa jo tätä eilen hehkutinkin, ja olen hirveän iloinen: Melkein kaikki rahasta -podcast jatkuu Ylellä. Kiitos mielettömästi siitä, että olette kuunnelleet podcastia niin paljon ja toivoneet sen jatkumista – tämä mahdollisti podin jatkumisen.

Alan nyt pikkuhiljaa keväällä nauhoittaa jaksoja, ja sitten niitä tulee elokuun alusta lähtien 20 viikkoa putkeen Yle Areenaan. Meillä on ollut jo muutama palaveri tuottajani Johanna Reenin kanssa, ideoita on hirväesti!

Haluan kuitenkin varmistaa, että jaksot käsittelevät juuri sellaisia asioita, jotka teitä kiinnostaa. Siksi pyytäisin, että kertoisitte toiveita jaksoaiheista, näkökulmista, vieraista tai mistä vain muusta podiin liittyen. Saa antaa mieluusti myös palautetta.

Hahaha, ainakin viime kaudelta opin sen, että kun kirjoitan aiheesta blogiin, fonttikokoja ei saa muokkailla mielivaltaisesti.

Niin kuin näin.

Tai näin.

Tai tällä lailla.

Ilmeisesti tämäkin on jotenkin häiritsevää lukijan kannalta.

Okei, riittää.

Mutta niin, vastailkaa tähän tai laittakaa instassa DM-viestejä. Ja kiitos kaikista instan viesteistä, joita olen saanut tähän mennessä, sitä kautta on tullut hyvin kiinnostavia ajatuksia – sellaisia, joita en itse olisi koskaan tullut ajatelleeksi.

Mistä aiheista haluaisit kuunnella jakson?

Kumpi kiinnostaa enemmän, rahaan liittyvät käytännön vinkit vai siihen liittyvät ihmisten kokemukset ja kohtalot?

Millaisia tyyppejä toivoisit vieraaksi podcastiin?

Mitä toivoisit, että tällä kaudella tehtäisiin eri tavalla kuin viimeksi?

Entä onko jotain toiveita nettiartikkeleihin tain Insta Liveen liittyen?

Kuvat: Tämä postaus on muuten kuvitettu vaihtoehtoisilla Melkein kaikki rahasta -logoilla, joiden joukosta sitten valitsimme viimeisen kuvan. koska raha on iloinen, eikä pelkästään vakava asia!

Kuuntele podcastia:

20 edellistä jaksoa ovat Yle Areenassa

Kommentit (35)
  1. Mielenkiintoista olisi kuulla tarinoita tulotasoiltaan erilaisista ihmisistä. Millainen on todella hyvin tienaavan kuukausibudjetti vaikka ruuassa ja vaatteissa ym ja miten taas vähemmän tienaava suhtautuu palkkaansa ja rahaan. Ylipäätään miten erilaista työtä ja erilaista palkkaa saavat ihmiset suhtautuvat siihen rahaan ja millaista roolia raha näyttelee heidän elämässä.

    Myös sinun omat säästövinkit ja kuluttamisesta kertominen on aina mielenkiintoista kuultavaa eli käytännönvinkit on aina tervetulleita! Sanoisin siis että yhdistelmä käytännön vinkkejä ja ihmisten kokemuksia ja kohtaloita – ehdottomasti sekoitus molempia!

  2. Todellakin JES JES JES! Syksyn työmatkat on taas (ainakin kerran viikkoon) pelastettu, sillä kävellen matkaa taittaen on ensimmäisen kauden jaksojen pituus ollut ideaali. Jaksot eivät toki ole olleet minuutilleen aina saman mittaisia, mutta eipä se minunkaan askel ole aina yhtä kepeä tai raskas, joten perfecto! Voisko tämä ikuinen tammikuu siis jo loppua ja tehdä tilaa elokuulle!?

    https://astuharhaan.wordpress.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *