Mies, vie peniksesi muualle

Juliaihminen

Kesä on taas täällä! Arvatkaapa mistä sen huomaa? Siitä, että urea tuoksahtaa. Eikä kenen tahansa urea, vaan miesten urea!

Tapasin tuossa Raisan lenkillä. Ulos lähtiessään hän oli löytänyt kotipihaltaan siististi pukeutuneet selvin päin olevan miehen virtsaamassa taloyhtiön roskakatokseen. Raisa oli hienotunteisesti odottanut kadulla toimeenpiteen päättymistä (koska kuka haluaa puhua tuntemattomalle miehelle, joka pitelee penistään kädessään?). Kun mies sitten oli tullut kadulle, Raisa kysyi: ”Onko tuo nyt sitten tyylikästä?” ”No eeei”, miekkonen oli vastannut. Sitten julkivirtsannut mies oli mennyt viereiseen kiinalaiseen ravintolaan syömään. 

Aaargh! Miksei tuo julkea ukkeli voinut käyttää ravintolan vessaa?! Onko miehillä joku silmitön tarve vapauttaa ”yksisilmäinen pytoninsa” kesän tullen? Onko penis kuin luomulehmä, joka talven joutuu olemaan navetassa vangittuna, mutta heti ensimmäisten lämpimien säiden tullen, tämä kapteeni luikerrus kirmaa niityille ja kaduille vapauteen, suihkimaan ureaansa minne sattuu?!

Asuessani Punavuoressa meidän talon viereisen porttikongin vieressä seisoi kerran pieni lapsi. Kun kävelin syvennyksen ohi, siellä oli mies kusella. En viitsinyt alkaa nolata miestä lapsen edessä läksyttämällä kovaan ääneen, mutta kyllä mä häntä aika pitkään katsoin. Että opettaa vielä lapsensakin ruikkimaan tuotoksiaan ympäri katuja.

Kyllä mä ymmärrän kaupungin kaduille kuseskelun (joo, kaikille tulee joskus hätä), mutta en silti hyväksy. Päinvastoin, haluan osoittaa kirjallisen paheksuntani kaikkia niitä kohtaan, jotka levitätte saastaista virtsaanne ympäri kaunista kaupunkiamme. 

 

Noin, nyt se on tehty. 

 

Kuvassa: Nurmilla niittyjen, uomissa jokien, katveessa pensaiden tai puun. Kuseskellaan missä vaan.

 

Lue myös:

Arvaa minne tungen sen pienen pakastemuovipussin?

 

Juliaihminen Facebookissa // Juliaihminen Instagramissa // Juliaihminen YouTubessa // Juliaihminen Bloglovinissa

Kommentit

Pyjama
Pyjamapäiviä

Hahah! Olen just kirjoittelemassa pissaan liittyvää juttua! :D

Pissassa kun on ravinteet kohdallaan ja sitä kannattaisi käyttää lannoitteena. Eli peniksen ulkoiluttajille voisi järjestää avoastioita (eli ulkona pissaamisen fiilis säilyisi), joista kerätään pissat talteen kasvien lannoitteiksi! :D :D :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Nerokas idea!

CougarWoman
CougarWoman

Mun miehen mukaan ulkona urinoiminen luo sanoinkuvaamattoman vapauden ja anarkismin tunteen. Mun mielestä kyse on vaan reviirin merkkaamisesta.

Juliaihminen
Juliaihminen

Erittäin hyvää analyysia molemmilta. Mutta vapauden mukana tulee myös iso vastuu! (Eli lorotelkoot oikeasti sinne metsiin, ei mun kotikadulle.)

Enfant Terrible

Mieheni työskentelee museossa ja kuinka monta kertaa museon pihalle on ajanut auto, parkkeerannu lentokoneiden viereen ja käynyt siihen kuselle. Että näin noinaa, museossakin tietty ois vessatkin mutta...

Kuulemma aikoo mennä viereen toljottamaan, joka kerta kun näkee jonkun kuseksivan MUSEON pihalle.

Juliaihminen
Juliaihminen

WHAT! Sairasta, täysin sairasta. Seuraavaksi presidentin linnan kaltereista sisään?

Mahdoton Nainen

Kapteeni luikerrus :'D

Eilen juuri 3v. poika-lapsenlapseni (1½-vuotiaan siskon isoveli) oli sanonut äidilleen, että haluaa olla nainen. Äitinsä kysyi, että miksi. Vastaus: haluan myös pimpin niinkuin teillä. Aijaa, miksi? "Minulle ei kelpaa enää pippeli". No mutta onhan isilläkin pippeli! "Sekin täytyy poistaa. Isistäkin täytyy tulla nainen".

Siinähän olisi ratkaisu :D.

Juliaihminen
Juliaihminen

Hahahaha, ihan mahtava tyyppi! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

AAMEN. Julia, oot paras. Huikeita kirjoituksia yksi toisensa perään.

Juliaihminen
Juliaihminen

Ooo! Kiitos!!!!

Räyhälä
Räyhälä

Hahahah, taas kieriskelen täällä huikeille sanavalinnoillesi nauraen. :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Kiitos! Mä taas fiilistelin sun kotipostausta! <3

Henriika S.

Oon niin onnellinen, että löysin sun blogin! Aivan tajuttoman hyviä juttuja! Salaa esiin hiipivät pippelit on varma kesän merkki :D Kiitos näistä nauruista!

Juliaihminen
Juliaihminen

<3 !

Tämä! Oon miettiny tätä jo vuosia. Ihan käsittämätöntä kuinka sivistyneen oloiset tyypitkin tätä harrastaa. Yök. Joitain vuosia sitten jonotin kylmäasemalla tankkaamaan, olin seuraavana jonossa tankille. Siinä tankkaamassa ollut ukko lopetti tankkaamisen, laitto tankin kiinni, jätti auton paikalleen ja käveli muutaman metrin sivuun kuselle. Lorotteli siinä aivan rauhassa menemään vaikka en ollut ainoa jonossa. Toivottavasti osas lukee huulilta mun terveiset takas autolleen kävellessä.

Juliaihminen
Juliaihminen

Kuulostaa siltä, ettei ollut ensimmäinen kerta, kun ukkeli päätti kaivaa molonsa esiin julkisesti. Toi on niin käsittämätön tapa. Mun on vain jatkettava paheksuntaani.

Kommentoi