Mies, vie peniksesi muualle

keväinen niitty.jpg

Kesä on taas täällä! Arvatkaapa mistä sen huomaa? Siitä, että urea tuoksahtaa. Eikä kenen tahansa urea, vaan miesten urea!

Tapasin tuossa Raisan lenkillä. Ulos lähtiessään hän oli löytänyt kotipihaltaan siististi pukeutuneet selvin päin olevan miehen virtsaamassa taloyhtiön roskakatokseen. Raisa oli hienotunteisesti odottanut kadulla toimeenpiteen päättymistä (koska kuka haluaa puhua tuntemattomalle miehelle, joka pitelee penistään kädessään?). Kun mies sitten oli tullut kadulle, Raisa kysyi: ”Onko tuo nyt sitten tyylikästä?” ”No eeei”, miekkonen oli vastannut. Sitten julkivirtsannut mies oli mennyt viereiseen kiinalaiseen ravintolaan syömään. 

Aaargh! Miksei tuo julkea ukkeli voinut käyttää ravintolan vessaa?! Onko miehillä joku silmitön tarve vapauttaa ”yksisilmäinen pytoninsa” kesän tullen? Onko penis kuin luomulehmä, joka talven joutuu olemaan navetassa vangittuna, mutta heti ensimmäisten lämpimien säiden tullen, tämä kapteeni luikerrus kirmaa niityille ja kaduille vapauteen, suihkimaan ureaansa minne sattuu?!

Asuessani Punavuoressa meidän talon viereisen porttikongin vieressä seisoi kerran pieni lapsi. Kun kävelin syvennyksen ohi, siellä oli mies kusella. En viitsinyt alkaa nolata miestä lapsen edessä läksyttämällä kovaan ääneen, mutta kyllä mä häntä aika pitkään katsoin. Että opettaa vielä lapsensakin ruikkimaan tuotoksiaan ympäri katuja.

Kyllä mä ymmärrän kaupungin kaduille kuseskelun (joo, kaikille tulee joskus hätä), mutta en silti hyväksy. Päinvastoin, haluan osoittaa kirjallisen paheksuntani kaikkia niitä kohtaan, jotka levitätte saastaista virtsaanne ympäri kaunista kaupunkiamme. 

 

Noin, nyt se on tehty. 

 

Kuvassa: Nurmilla niittyjen, uomissa jokien, katveessa pensaiden tai puun. Kuseskellaan missä vaan.

 

Lue myös:

Arvaa minne tungen sen pienen pakastemuovipussin?

 

Juliaihminen Facebookissa // Juliaihminen Instagramissa // Juliaihminen YouTubessa // Juliaihminen Bloglovinissa

Kommentit (18)
  1. Hahah! Olen just kirjoittelemassa pissaan liittyvää juttua! 😀

    Pissassa kun on ravinteet kohdallaan ja sitä kannattaisi käyttää lannoitteena. Eli peniksen ulkoiluttajille voisi järjestää avoastioita (eli ulkona pissaamisen fiilis säilyisi), joista kerätään pissat talteen kasvien lannoitteiksi! 😀 😀 😀

  2. Mun miehen mukaan ulkona urinoiminen luo sanoinkuvaamattoman vapauden ja anarkismin tunteen. Mun mielestä kyse on vaan reviirin merkkaamisesta.

    1. Erittäin hyvää analyysia molemmilta. Mutta vapauden mukana tulee myös iso vastuu! (Eli lorotelkoot oikeasti sinne metsiin, ei mun kotikadulle.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *