Miksi hankin työhuoneen?

lamput.jpg

lamput2.jpg

Tästä syystä. (Kuvassa meidän ruokapöytä.)

Moni on kysellyt, missä teen töitä. Työhuoneella, todellakin. Ei mitään saumaa, että tekisin kotona yhtään mitään. Jos lapsonen on himassa, se käyttäytyy kuin kissa: kiipeää syliin tai suoraan mun läppärin päälle. Usein sillä on myös tapana alkaa pelata ruokapöydän lampuilla jotain omaa heiluttelupeliään. Ja vaikka lapsonen olisi päiväkodissa, niin alkaisin kuitenkin siivoata tai tehdä jotain muuta yhtä turhaa ja epätuottavaa hommelia.

Kyllä naisella työhuone pitää olla! Ja mun työhuone on vieläpä maailman kivoimmalla sijainnilla: Meiltä kävelee sinne viisi minuuttia ja sieltä päiväkodille viisi minuuttia ja päiväkodilta kotiin noin kolme minuuttia. Mun elinpiiri on nykyään siis aika pieni, mikä taas parantaa elämänlaatua aivan järjettömän paljon. Ei mene turhaa aikaa liikkumiseen, ja toisaalta, ei tarvitse himmailla kotona siivoamassa silloin, kun pitäisi tahkoa rahhoo.

Meidän työhuone on niin upea, että mun täytyy esitellä se teille jonain päivänä. Se on oikeastaan kaikkea, mitä olen koskaan unelmoinut työhuoneelta: yhteisöllinen, kaunis ja siisti, sijaitsee vanhan talon kivijalassa ja siellä on töissä kuusi todella skarppia naista, joiden energia tarttuu minuun jopa marraskuussa. Sen keittiöön voi kutsua kahville kivoja tyyppejä ja siellä voi juoda skumppaa iltaisin. Se on just semmonen paikka, josta voisi sanoa: This is where the magic happens.

Mutta en sano, koska en halua, että suuhuni nousee pientä määrää oksennusta.

 

 

JULIAIHMINEN FACEBOOKISSA

 

 

 

Kommentit (7)
 1. Hah! Itse olen hieman itsekäs ja onnellinen siitä, että mies tekee niin paljon töitä kotoa käsin. Hätätapauksessa on aina muutama apukäsi tarjolla. 😉 Myönnän kuitenkin tuntevani myös pientä myötätuntoa puheluiden aikana kuuluvasta lapsiperheen mölinästä ja siitä, että lapset käy toisinaan kysymässä mieheltä kaikkia kinkkisiä kysymyksiä kesken työpäivän. Se on silti kestänyt meitä urhoollisesti tähän asti.

  Iltaisin ja viikonloppusin pistän itse kuulokkeet päähäni ja yritän kuunnella musiikkia sen verran lujaa, ettei vieressä seikkailevat pikku otukset häiritsisi alvien kirjaamista verottajalle.

  Okei, myönnän kyllä olevani sulle inan kade! Mahtavaa, että sulla on niin lyhyt matka työhuoneelle! Välillä kärkyn kyllä taloyhtiömme kivijalassa sijaitsevaa liiketilaa ja haaveilen siitä, että voitais vuokrata se miehen kanssa puoliksi työhuoneeksi. Sitä odotellessa pistetään vaan musiikkia kovemmalle 😀

  1. Kuulokkeet on pelastanut saleen monta perhettä ja parisuhdetta!

   (Tästä tulikin mieleen, että sillon kun vielä Tikin kanssa tapailtiin ja mä asuin 20 neliön yksiössä YO-talossa, mun oli aina pakko laittaa kuulokkeet ja jotain hyvää musaa Tikille, kun kävin vessassa… Nyt tämä ajatus tuntuu siltä kuin se olisi tapahtunut jossain toisessa universumissa 😀 )

 2. Allekirjoitan sen että teillä on upea toimisto ja niin hyvä energia siellä! 🙂

  1. Ihanaa kun kävit, ja tuu uudestaankin! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *