MINUJU on uusi ekologinen lastenvaatemerkki (sis. alekoodi)

minuju.jpg

minuju2.jpg

Sain tämän postauksen vaatteet Minujulta

Suomessa on nykyään monta kaunista ja kivaa kotimaista lastenvaatemerkkiä. Papu, Vimma, Metsola ja Gugguu ovat kaikki superihanan näköisiä ja tuntuisia vaatteita, mutta hitto ne ovat myös kalliita. Mä olen kuitenkin ”antanut itselleni luvan” ostaa aina silloin tällöin, tyyliin kerran kaudessa jonkun kalliin ja kivan asusetin Alpulle. Tulen aina niin hyvälle mielelle, kun olen pukenut sen tyylikkääksi pikku ukkeliksi vaikka silloin, kun mennään jonkun juhliin tai vietetään kivaa kaupunkilauantaita.

Mä ymmärrän täysin, miksi nämä vaatteet ovat kalliita: Jos vaatteet suunnitellaan ja tehdään Suomessa laadukkaista ja kalliista materiaaleista, niin on ihan järkeenkäypää, että niillä on hintaakin. Päiväkodissa Alppunen saakin sitten vedellä Ipanaisesta ja Vekaralta ostetuissa käytetyissä vaattehisissa. (Nettikirppiksiin en pysty, ikävä kyllä.)

Nyt näiden kivojen suomalaisten lastenvaatteiden joukkoon on liittynyt aivan nerokas merkki nimeltään MinujuSain niiltä kaksi asusettiä blogipostausta vastaan, ja olen fiilistellyt näitä vaatteita nyt koko syyskuun. Minujun vaatteiden konsepti on nimittäin täydellinen. Nyt kerron miksi.

minuju3.jpg

minuju4.jpg

Minujun vaatteita tehdään vain se määrä, mitä niitä tilataan.

Mä en tiedä, miten Minujun tyypit saavat tämän taloudellisesti kannattavaksi tänä halpatyön aikana, mutta vaatteita ei valmisteta ennen kuin joku on tilannut sellaisen. Niillä on nettikauppa, josta voi tilata muutaman mallin mukaan collegeja, t-paitoja, housuja, leggingsejä ja tunikoita.

Vaatteet saa itse suunnitella tai (lapsen kanssa) hyvinkin pitkälle: Voi valita tyylikkäästä värikartasta, minkä väriset resorit esimerkiksi eri hihoissa tai leggingsien polvipaikoissa on. Lisäksi saa valita muita kivoja yksityiskohtia, kuten taskujen mallin tai sen, onko hupussa korvat (kuka nyt ei haluaisi huppuun korvia?!).

Sitten kun on sommitellut valintansa, se tilataan netistä ja Minujun tyypit ompelevat tuotteen Helsingissä. Tämä on ekologista, koska näin vältetään vaatehävikki.

minuju5.jpg

minuju6.jpg

Minuju tarjoaa korjaus- ja kierrätyspalvelun.

Minujun tyyppien ideana on tehdä kestäviä vaatteita. Siltä ne ovat käytössä tähän mennessä tuntuneetkin. No, aikanaan polvet saattavat silti vähän tuhoutua, kun lapsoset kirmaavat ympäriinsä. Minuju tarjoaa Helsingin alueella myös korjauspavelua vaatteille.

Jos vaate on jäänyt pieneksi tai kulunut loppuun, sen voi viedä kierrätettäväksi Minujulle, jolloin hinnasta saa 5 % takaisin.

minuju7.jpg

minuju8.jpg

Ihaninta ja hankalinta tällaiselle ambivalentille mujerille oli tietenkin valita, mitä värejä ja yksityiskohtia sitä haluaa oman lapsosensa asusteisiin. Mä oikeasti käytin näiden vaatteiden miettimiseen ehkä kolme tuntia! Sairasta! 

Nettikauppa on siis tosi helppokäyttöinen ja visuaalisesti kaunis ja informatiivinen, kyse ei siis ollut siitä. Mun oli vain niin hankala päättää, tuleeko Alpun molempien hihojen resoreista vaaleanpunainen vai toisesta navy blue. Ja taskun malli, ai ai, ei ollut helppoa. Onneksi niillä on upea lookbook, josta voi ottaa vähän inspiratsuunia.

Minujun hinnoista vielä: Ne eivät ole mun mielestä mitenkään megakorkeat. Toki siis kalliimmat kuin peruslastenvaatteiden, mutteivät mitään ihan posketonta. Vaikkapa pitkähihainen college maksaa alkaen 44 euroa ja leggingsit 29 euroa. Postauksen lopussa on muuten -10 % alekoodi! 

minuju9.jpg

minuju10.jpg

minuju11.jpg

Jaahas, nyt olemme postauksen lopussa, eli tässä alekoodi:

Koodilla Juliaihminen saat -10 % alennusta Minujun tuotteista sunnuntaihin 8.10. saakka.

 

Lue myös:

Ostan itselleni vaatteet seuraavaksi viideksi vuodeksi

Välikausivaatteiden hankkiminen lapselle vaatii uskomatonta perehtymistä

Kommentit (3)
  1. Kivannäköisiä vaatteita. Tiedätkö mistä kankaat tulevat, firman nettisivuilla ei kerrottu?

    1. Sanoivat, että niihin käytetään luomu- ja kierrätysmatskuja, mutta tarkemmin en osaa sanoa. Voisin kysyä vielä heiltä! 🙂

  2. Ääää miten ihania, miksei näitä saa aikuisille?!?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *