Minustahan se kertoo

mina2.jpg

mina.jpg

Tiedättekö sellaiset itsekeskeiset ihmiset, jotka kuvittelevat, että kaikki populaarikulttuurin tuotteet kertovat juurikin niistä ja niiden elämäntilanteesta? On vaikka biisi, jonka sanoitukset aivan selvästi viittaavat johonkin muuhun, mutta kuulija itsepintaisesti ajattelee, että ”tämä kertoo just siitä, mitä mä olen käymässä läpi nyt”.

Joku saattaa yrittää hienovaraisesti vihjata: ”Nooo, se Manic Street Preachersin If You Tolerate This Then Our Children Will Be Next ei nyt ehkä ihan kerro parisuhdekriisistä vaan Espanjan sisällissodasta.” Mutta nämä ihmiset vain päättävät, että totuus on kuulijan korvassa.

Lähiaikoina olen kuunnellut Future Islandsin tunnelmallista ja sopivan melankolista Seasons-biisiä.

Ihan vain, koska siinä lauletaan ”Seasons change” ja ”I’ve been waiting on you”, olen vakuuttunut siitä, että siinähän lauletaan mun raskausajasta ja siitä, että pian tuo lapsi syntyy. Eka on kesä ja sitten talvi ja sitten baby jo tulee. Selkeä hommeli!

Siksi kyllä vähän ihmetyttää, että miksi tuolla musiikkivideolla riehutaan jossain rodeossa. Mutta mikäpä siinä, taiteilijan vapaus.

 

 

Olisi muuten hauska tietää, että:

Mikä biisi kertoo juurikin sinun elämäntilanteestasi nyt?

 

 

Kommentit (9)
 1. Eieieieiieiiii, Future Islandsin Seasons kertoi MUN LISSABONIIN MUUTOSTA. Kuuntelin sitä koko viime kevään nimittäin näilla ajatuksilla varustettuna 😀

  1. Joku saattaisi sanoa, että kappaleen sanoitukset ehkä sopisivat paremmin sun Lissabonin muuttoon. En sitten tiedä kuka, mut joku.

   😉

 2. Anna Karhunen
  29.1.2016, 06:43

  EI KU SE KERTOO MINUSTA. 😀 Se on mun viime elokuun biisi. ”I’ve grown tired of trying to change for you” lalla lallalala… ”People change,You know but some people never do” (voimalause nro 1.) Mutta mahtava biisi joka tapauksessa ja niin siistiä, että ihmiset löytävät samalle kappaleelle itselleen merkityksellisiä aikaleimoja <3

  1. Oo, sä olet niin oikeassa noiden kohtien kanssa.

   Pus! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *