Mitä lahjaksi päiväkodin henkilökunnalle?

IMG_0217.JPG

Jouluna veimme jokaiselle lapsen neljälle hoitajalle pullon skumppaa (ei tosin kuvassa näkyvää, tuon veimme muskarin opelle). Ajattelin, että kuohuviini on siitä varma, että jos nyt itse ei juo sitä, niin sen voi ainakin viedä vaikka sitten uudenvuodenjuhliin. Meillä on niin superkivat hoitajat, että olisi kiva keksiä jotain oikeasti ilahduttavaa, eikä antaa mitään koriste-esinettä tai lapsen vessapaperin hylsyistä askaroimaa sisustuselementtiä.

Nyt mietin, että jatkammeko tällä valitsemallamme linjalla, kun kevätjuhla koittaa perjantaina. Muita mielestäni hyvältä kuulostavia lahjoja, joita ystävät ovat antaneet päiväkodin henkilökunnalle, ovat olleet hyvä kahvi sekä lahjakortti paikalliseen jäätelöbaariin.

Muistin kuitenkin, että täällä blogin lukijoissa on monia lastentarhan työntekijöitä sekä koulun opettajia, ja ajattelin kysyä teiltä: 

 

Mitkä ovat kivoimpia lahjoja, joita olette saaneet lapsilta (tai heidän vanhemmiltaan)?

 

Sanokaa ihan rehellisesti, millaiset jutut ovat aidosti ilahduttaneet, entä millaiset taas eivät ehkä ole niin hyviä lahjoja? Kiinnostaa!

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit (64)
 1. Riikka12345
  22.5.2018, 05:46

  Hei,

  en ole päiväkodin työntekijä, mutta kun oma poika oli päiväkodissa (ja työntekijät vaihtui tasaisin väliajoin) ompelin kauppakasseja aina kesän päätökseen ja ostin vielä sinne kassiin käsisaippuaa, käsivoidetta tms. Ainakin musta tuntui, että näistä tykättiin ja mulla oli oma lehmä ojassa, eli vähennetään muovikassien määrää ja otetaan kankainen kauppakassi käyttöön.

  1. Hahaa, just hyvä! Saippua ja käsivoide ovat just sellaista kamaa, jotka myös tulee lähtökohtaisesti aina käytettyä 🙂

 2. Äitini on tehnyt pitkän uran lastenhoitajana ja sitä kautta aina mulle lapsena ollut pieni joulu kun päiväkodissa ollut kevät- tai joulujuhla. Parhaita lahjoja koko perheen mielestä ovat olleet suklaa, alkoholi ja muut herkut. Koriste-esineitä kuten kynttilöitä kertyy aivan järkyttäviä määriä ja vaikka osa niistä onkin todella kivoja niin ei niitä kaikkia millään saa esille vaan jäävät laatikoihin viemään tilaa. Kaikista paras lahja on kuitenkin kortti, jossa aidosti kiitetään ja annetaan tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Sellaiset kaikki on ainakin meillä äiti onnellisena säilyttänyt.

  1. Tosi hyvä pointti!

   Mäkin tykkään kirjoittaa tuohon oheen jonkun pienen henkilökohtaisen viestin korttiin, jossa kuvailen vähän tarkemmin, että miksi ko tyyppi on ollut tänä vuonna niin mainio. Omassa päiväkodissa tällaisten viestien kirjoittaminen ei vaadi juuri mitään, kun kaikki ovat niin uskomattoman mukavia ihmisiä. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *