Mokkapalat potenssiin kymmenen!

Juliaihminen

Muistatteko kun kerroin, että Jacky tekee mun elämästä ihmeen hyvää? No, nyt olen löytänyt uuden rakkauden. Mokkapalajäätelö.

Kuka ei rakastaisi mokkapaloja?! Kuka ei rakastaisi suklaajäätelöä?! (No itse asiassa Visual diaryn Saara ei tykkää jätskistä. Mutta hän onkin vähän omituinen.) Kun nämä kaksi taivaasta tipahtanutta ruskeaa klönttiä yhdistetään, syntyy makujen sinfonia, ja sielussa suussa alkaa soida Finlandia. Oikeastaan mokkapalajäätelö voisi olla Suomen kansallisruoka, sillä ilmeisesti suomalaiset syövät eniten jäätelöä Euroopassa, noin 13 litraa vuodessa. Ja mokkapalat. Niihin meidät on ehdollistettu jo päiväkotiaikojen myyjäisistä. 

Jos joskus haluan hullutella, niin otan saman brändin rocky road -versiota. Mutta kyllä tämä mokkapalajätski on kaikkein parasta. Ainoa vika mikä Ingmanin mokkapalajäätelössä on, on se että se on aika usein loppunut Alepasta. Mitä en ihmettele. Oikeastaan tästä syystä mun ei olisi kannattanut kertoa mun rakkaudesta mokkapalajäätelöön täällä. 

Et semmosta.

 

Mitä te syötte silloin, kun sielu kaipaa lohdutusta raskaan päivän jälkeen?

 

Lue myös:

Miksi Jackyt katosivat yhtäkkiä kaupoista ja sitten palasivat? Kadonneiden Jackyjen mysteeri.

 

Kommentit

Pikkuvaimo
Pikkuvaimo

Voi ei, en edes tiennyt tälläisestä herkusta. Ihan pakko saada maistiin. :) Itsehän teen aina mokkapaloja pakkaseen, noin niinkuin säilöön/hätävaraksi/sittenjoskuskunherkuttelen-hetkeä varten ja aina päädyn syömään ne jäisinä, ehkä vähän salaa pois sieltä pakkasesta... :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Kuulostaa täydelliseltä. Semmonen on onnellinen koti, jossa pakkasessa on mokkapaloja.

seh (Ei varmistettu)

Irtokarkkeja! Just tänään kävin ostaa 600 grammaa. En sentään ihan kaikkia vetänyt kerralla (puolet vaan). Suklaa on kyllä oikeastaan pääasiallinen paheeni. Fazerin mustikkacrispi on ehkä parasta, ainakin lähikaupan valikoimista.

Juliaihminen
Juliaihminen

Ai ai ai, tuota mustikkacrispiä en olekaan maistanut, maistoon!

Minnea
Minnean muruja

Hei, ootko kokeillut Ben&Jerryn Chocolate fudge brownie -jätskiä! Se on kuin tuo Ingmannin mokkapalajäätelö, mut tuplasti parempaa! No okei, ehkä triplasti.

Omista herkuista en edes aloita. Niiden luettelemisessa menisi koko päivä :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Omg! Käyn hakees sitä heti kun tuun Suomeen! :)

Minnea
Minnean muruja

Ai hitsi, nyt kun aloin miettimään, niin enhän minä ole tuota mokkapalajäätelöä syönyt! Se, mitä ajattelin, oli Ingmannin mud cake-jäätelö! Ja sen Ben&Jerryn chocolate fudge brownie -jäätelö kyllä voittaa! Pahoittelen kovasti tätä erehdystäni, ja lupaan sovituksen eleenä maistaa tuota mokkapalajäätelöä pikimmiten :D

tiiaset (Ei varmistettu)

Oon maistanut tätä mokkapalajäätelöä, samoin sitä rocky roadia. Mutta ylitse kaikkien suklaajäätelöiden on kuitenkin Aino Ihana Maitosuklaa. Taivaallista!

piia_ (Ei varmistettu)

Eih! Yritän viettää sokeritonta tammikuuta, jotta vieroittuisin makeanhimosta, joka puhkesi raskausaikana. Luulin, että se päättyy synnytykseen, koska en ennenkään himoinnut mitään makeaa, mutta e-hei, olen pullahiiri 4-ever. Aloin leipoa mokkapaloja pakkaseen raskausajan lopulla, ja paras herkku on mikrossa lämpimäksi sulatettu mokkapala kera minkä tahansa jätskin. Joten voi jessus, jos vielä kerran on olemassa tuote nimeltä mokkapalajäätelö! Sillä varmaan lähtee taju. Helmikuussa, helmikuussa..

meemetin (Ei varmistettu)

rusinoita. koska niitä on aina kaapissa ja ennen kuin ehtii tehdä "oikeaa" ruokaa. täydellisen säälittävä naksu säälittävään olotilaan. khih.

Oi, nam! Tämä menee kokeiluun! Aino-jäätelöä, erityisesti makua Ihana maitosuklaa, on kyllä varsin vaikea voittaa, mutta voihan sitä yrittää!

Ehkä vielä jäätelöäkin suurempi himo tuli kyllä Jacky makupaloihin! Edellisestä kerrasta on todella pitkä aika, miten olen voinut unohtaa nuo ihanuudet!? Vähän olin kyllä pettynyt, että niiden valmistus on siirretty viime vuonna Lahden tehtaalta Ruotsiin. Meitsi on aika kova kotimaisuusnatsi kaupassa valintoja tehdessä..

 

 

Juliaihminen
Juliaihminen

Ymmärrän hyvin. Jackyt ovat olleet niin supi suomalaisia!

Mäkin haaveilin matkasta sinne Lahden Jackytehtaalle (en tiedä, miten olisin itseni sinne keplotellut, mutta if there is a will there is a way). Sen sijaan Ruotsiin en taida lähteä Jackyjen perään.

Kommentoi