Mokkapalat potenssiin kymmenen!

mokkapalajäätelö.jpg

mokkapala jäätelö.jpg

Muistatteko kun kerroin, että Jacky tekee mun elämästä ihmeen hyvää? No, nyt olen löytänyt uuden rakkauden. Mokkapalajäätelö.

Kuka ei rakastaisi mokkapaloja?! Kuka ei rakastaisi suklaajäätelöä?! (No itse asiassa Visual diaryn Saara ei tykkää jätskistä. Mutta hän onkin vähän omituinen.) Kun nämä kaksi taivaasta tipahtanutta ruskeaa klönttiä yhdistetään, syntyy makujen sinfonia, ja sielussa suussa alkaa soida Finlandia. Oikeastaan mokkapalajäätelö voisi olla Suomen kansallisruoka, sillä ilmeisesti suomalaiset syövät eniten jäätelöä Euroopassa, noin 13 litraa vuodessa. Ja mokkapalat. Niihin meidät on ehdollistettu jo päiväkotiaikojen myyjäisistä. 

Jos joskus haluan hullutella, niin otan saman brändin rocky road -versiota. Mutta kyllä tämä mokkapalajätski on kaikkein parasta. Ainoa vika mikä Ingmanin mokkapalajäätelössä on, on se että se on aika usein loppunut Alepasta. Mitä en ihmettele. Oikeastaan tästä syystä mun ei olisi kannattanut kertoa mun rakkaudesta mokkapalajäätelöön täällä. 

Et semmosta.

 

Mitä te syötte silloin, kun sielu kaipaa lohdutusta raskaan päivän jälkeen?

 

Lue myös:

Miksi Jackyt katosivat yhtäkkiä kaupoista ja sitten palasivat? Kadonneiden Jackyjen mysteeri.

 

Kommentit (12)
  1. Voi ei, en edes tiennyt tälläisestä herkusta. Ihan pakko saada maistiin. 🙂 Itsehän teen aina mokkapaloja pakkaseen, noin niinkuin säilöön/hätävaraksi/sittenjoskuskunherkuttelen-hetkeä varten ja aina päädyn syömään ne jäisinä, ehkä vähän salaa pois sieltä pakkasesta… 😀

    1. Kuulostaa täydelliseltä. Semmonen on onnellinen koti, jossa pakkasessa on mokkapaloja.

  2. Irtokarkkeja! Just tänään kävin ostaa 600 grammaa. En sentään ihan kaikkia vetänyt kerralla (puolet vaan). Suklaa on kyllä oikeastaan pääasiallinen paheeni. Fazerin mustikkacrispi on ehkä parasta, ainakin lähikaupan valikoimista.

    1. Ai ai ai, tuota mustikkacrispiä en olekaan maistanut, maistoon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *