Muumikahvilaan menemme uudestaankin

Juliaihminen

Käytiin Niinan kanssa uudenvuodenaattoaamuna testaamassa Krunan uutta Mumin Kaffea. Lapsiystävällisiä kahviloita ei ole koskaan liikaa, ja kun palettiin heittää vielä niinkin ihanan asian kuin muumit, niin kombo on täydellinen. 

Tai melkin. Kahvilassa oli ihanaa kaunis skandinaavinen sisustus, syöttötuolikeinut (tavallisiakin tuoleja toki löytyi), herkullinen ja monipuolinen vegesalaatti, sympaattinen palvelu, lukuisat muumikirjat ja tilavuus.

Miinusta taas saa meiltä se, että salaatti oli muovirasiassa (joskin tämä on tosiaan kahvila, ei lounaspaikka, eli otaksun, että lounas on tarkoitus ottaa take awaynä) sekä se, ettei muumijuttua oltu viety tarjoiltaviin tuotteisiin.

Lisäksi huomattiin, ettei tämä ole ehkä ihan vauvoille, koska samassa tilassa killui renkaiden ja keinujen varassa 3- ja 6-vuotiaita, joten vaaveli ei todella voi viipottaa vapaana. Mutta en mitenkään oletakaan, että vavvalle olisi varattu joku oma tila tuosta. Tuolla ei myöskään ollut mitään muumileluja vauvoja varten, vaan kirjat sekä isommille lapsille tarkoitetut voimisteluvälineet olivat leikkinurkkauksen vetonaula.

Mutta kyllä aion tuolla käydä kahvilla ehdottomasti uudemman kerran. Muumi-teema ja sijainti Krunassa lähellä Senaatintorin nähtävyyksiä houkuttelee hyvin turisteja, mikä on ihan huippu idea sekin. 

Toisen Muumikahvila-arvion voi käydä tsekkaamassa myös Isyyspakkauksen Tommin blogista täältä

 

Mumin Kaffe osoitteessa Liisankatu 21

 

 

Lue myös:

Helsingin taaperoystävällisimmät lounaspaikat

 

Kommentoi