MY DAY: Julia esittelee Turun parhaat

Julia esittelee Turkua2.jpg

Harkitsetko pientä minilomaa Turussa tänä kesänä? Lopeta harkitseminen ja varaa välittömästi kalenterista päivä Turussa, siellä on ihanaa!

Vanhana turkulaisena omistauduin ylistämään Turun ihanuutta niin paljon, että tein aiheesta videon. YouTubessa tämän tyyppisiä videoita kutsutaan nimellä My Day. Olin yhtenä päivänä siskoni Lotan ja meidän lapsosten kanssa kiertelemässä Turkua, ja Lottu innosti mua kuvaamaan reportaasin tästä ilottelusta.

Tässä sekalainen esittely siitä, mitä mun mielestä kannattaa tehdä Turussa päiväretkellä lapsen kanssa. (Ja vähän horinaa mun Turku-menneisyydestäni.) 

Nauttikaa!

 

Mitä te suosittelisitte Turussa ihmiselle, joka lomailee siellä lapsosensa kanssa?

 

 

Lue myös:

5 kivonta kahvilaa Turussa

Kasku Turun pääkirjastosta

 

JULIAIHMINEN FACEBOOKISSA // JULIAIHMINEN INSTAGRAMISSA // JULIAIHMINEN YOUTUBESSA // JULIAIHMINEN BLOGLOVINISSA   

 

Kommentit (3)
 1. Moro, terkkui Turust! <3

  1. Tänä kesänä pääsee föli hintaan(eli 3e) vesibussilla ruissaloon! 

  2. Vepsän saari, jonne n. tunnin matka, lähtee siitä förin vierestä. Hinta aikuisella edestakaisin 15e.Siellä voi myös telttailla,kiipeillä kallioilla ja paistella makkaraa ym. (Ihana Paikka!)

  3. Kaikki jokirannan markkinat, tulevana viikonloppuna keskiaikamarkkinat!

  4. Maauimalat; Kupittaa ja Samppalinna

  5.Kauppahalli ja kauppatori

  6.Ihan vaan hengailu siellä täällä. 🙂

  Ja siinä ainakin omat lempparit, mitä et maininnut 😉

  1. Ihan superhyvä listaus, kiitos! Tuo vesibussi ruissaloon on ihana bongaus! Se on pakko tehä jossain vaiheessa kesää <3

 2. Mun lemppari on kauppatori. Missään päin Suomea en ole yhtä monipuoliseen toriin törmännyt. Parasta kauppatorissa on autenttisuus, eli siellä viljelijät myyvät itse kasvattamiaan vihanneksia, juureksia ja kukkia. Samoin kauppahallista pidän. Käykää maistamassa Junnilan leipomossa arkipäivinä myynnissä olevia riisi- ja perunapiirakoita. Ihan parhaita! Lisäksi pidän kovasti mm. Portsan omista kaupunginosapäivistä, jolloin monilla pihoilla voi vierailla, on pihakirppiksiä jne. Vanha puutaloalue on tosi tunnelmallinen. Lausteella ja Pääskyvuoressa pääsee metsään talsimaan, vaikka onkin suht lähellä keskustaa. Harmi vaan, että Pääskyvuoreen ilmeisesti rakennetaan tulevaisuudessa paljon, jolloin osa ihanista retkeilymaastoista tuhoutuu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *