Niksipirkka: Vauva kaapissa

hoitopöytä kaapissa4.jpg

hoitopöytä kaapissa.jpg

hoitopöytä kaapissa2.jpg

hoitopöytä kaapissa3.jpg

hoitopöytä kaapissa6.jpg

Naapurin Niinalla on ihan nerokas hoitopöytäsysteemi! Se on kaapissa. Niinalla on muutenkin niin järjettömän tyylikäs kämppä, että tekisi mieli matkia häneltä kaikki sisustusratkaisut.

Ainoa vika tuossa hoitotasossa on se, että aluksi on pakko heittää semmosta stupidoa ”vauva, olisiko jo aika tulla kaapista” -läppää. Mutta sitten kun huumorintaju kehittyy seuraavalle asteelle, tämä on täydellinen tapa hoitaa vaipanvaihtobisnekset tyylillä.

(Joskin nykyään, kun Alppu on jo seitsemän kuukautta, vaihtelen sen vaipat milloin sängyllä, milloin lattialla, kun se on semmonen kiemurteleva epeli.)

 

Kuvassa ei ole Niina vaan toinen mamafrendskumme Aino ja hänen poikansa.

 

Lue myös:

Nämä 5 esinettä helpottavat äitinä olemista (rullattu pyyhe on ehdoton!)

 

 

Kommentit (4)
  1. Meriiiiiiiiiiiii
    1.10.2016, 18:41

    Vähän offtopic, mutta tiedätkö, että mistä noi vaatekaapit on? Kiitos!

    1. Oi anteeksi, kun kesti vastata! Piti kysyä Niinalta ja sitten unohdinkin tulla kommentoimaan. Mutta ne on ihan Ikeasta kuules! 🙂

  2. OMG vauva kaapissa!!! Mä juuri sain tän idean mun miehen kanssa, kun koitetaan asennoitua kaksiossa elämiseen myös beben kanssa niin pitkään ku mahdollista. Meillä on tuplalevee vaatekaappi makkarissa, ja suunniteltiin liukuoven taakse sekä sänkyä, hoitopöytää että kaiken maailman vaatteita ja tarvikkeitaki! 0 neliöö lattiapinta-alaa vauvan kamoille! Ja nyt kun törmäsin tähän postaukseen niin voin sanoa asialle AAMEN ja julistaa lopulliseksi ratkaisuksi. Sun blogi se vaan jaksaa aina yllättää!<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *