Olen ehdolla Vuoden sijoittajaksi!!!

Lol! Muistatteko kun viime kesänä manguin teitä äänestämään minua Vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi? (Ja sitten äänestitte minut voittoon!! Tästä olen edelleen haltioissani ja kiitollinen.)

Mankuminen jatkuu! Nimittäin sain juuri kuulla, että olen finaalissa ehdolla Vuoden sijoittajaksi!

Aluksi olin, että what the fuckers, en sunkka minä nyt. Sitten heitin kasvoilleni kylmää vettä ja läpsin itseäni: Hyvä ihminen, ryhdistäydy. Kyllä tällaisten ei niin vakavasti sijoittamisesta puhuvien naisten kuuluukin olla ehdolla. (Tuolla finaalissa on  todella kovia nimiä vastassa, kuten vaikka Merja Mähkä ja Johanna Pöysti.)

Olen ihan älyttömän otettu siitä, että minua on ehdotettu kisaan niin monta kertaa, että ylsin seitsemän parhaan joukkoon finaalissa. Pari vuotta sitten en olisi mitenkään, ikimaailmassa voinut kuvitella pääseväni tällaiseen kisaan ehdolle. Mutta niin ne siistit jutut tapahtuvat. Ensin sitä alkaa horista raha-asioistaan vaivihkaa blogiinsa, sitten päätyy kirjoittamaan aiheesta kirjan, yhtäkkiä on tekemässä rahasta podcastia Ylelle ja kuinka ollakaan, on ehdolla Vuoden sijoittajaksi!

Kisa on Kauppalehden, Arvopaperin ja Nordnetin järjestämä, ja sen lopputulos ratkeaa Sijoittaja 2019 -tapahtumassa 19. syyskuuta.

Ja muuten, tuolla voi äänestää myös Vuoden sijoitusteko -kategoriaa, ja siinä on ehdolla suosikkimujerini, Mimmit sijoittaa -tyypit. Oma ääneni meni heille, sillä Pia-Marialla ja Hannalla on aivan mielettömän kiva meininki tuossa sijoittamispuheessa, arvostan suunnattomasti!

Sitten vielä se mankumisosuus:

Äänestä minua täällä!

Pus pus!

Kommentit (6)
 1. Äänestetty!
  Huippua että finaalissa on paljon naisia, tsemppiä kisaan! 🙂

  -Emmi
  http://www.lily.fi/blogit/mamma-sijoittaa

  1. Jeeeee!!! Kiitos! 🙂

  2. Nimenomaan! Ja Julia olet paikkasi listalla todellakin ansainnut, onnittelut! 🙂 Valitettavasti tilaisuuden puhujissa homma ei ole ihan balanssissa: naisia 3/22 :O https://tapahtumat.almatalent.fi/sijoittaja

   Toki Tiina Alahuhta-Kasko toinen keynote-puhujista, pointsit siitä!

 2. Onnea, jo ehdokkuus on hieno asia! (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *