Olisit sanonut, että näytän punakalta juoppolallittarelta!

Juliaihminen

Muistatteko kun sanoin, että jokaisen lifestyle-bloggaajan kameran takana on kiusaantunut puoliso? 

Meidän perheessä tunteet eivät rajoitu vain kiusaannukseen, vaan aika monet näistä pikku sessioista päätyvät siihen, että mä alan riehua Tikille. Hän ei vaan katsokaas ymmärrä, että hänen kuuluisi kertoa, milloin mun iho on kalmea kuin muoviin käärityllä Laura Palmerilla, hymy näyttää siltä kuin Pelle Hermanni olisi saanut juoppohulluuskohtauksen ja vaatteet on rypyssä niin kuin olisin tonkinut vähän enemmänkin ojanpohjia.

Kyllä te tiedätte. Tai jos ette tiedä, niin yritin havainnollistaa tätä asiaa mun toisella YouTube-videolla.

 

 

Ja hei, tehkää munt onnelliseksi ja tilatkaa mun tubekanava tästä! Olisi niin siistiä, jos mulla olisi yli kahdeksan tilaajaa!

Mun edellinen video käsitteli syväluotaavasti sitä, miksi kannattaa lisääntyä:

10 syytä hankkia vauva

 

 

Kommentit

saarah
visual diary

Hahahahaaaa, aion katsoa tän videon tästä lähin aina kun mulla on huono päivä. Niin hyvä :D :D :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Ihana Ässä! <3

(Mä vaan meen sun blogiin jos mulla on huono päivä.)

Maria Hakkala

Ai, me ei olla ainoita, jolla on tää ongelma?! :D

Oon yrittänyt kouluttaa mun miestä nimenomaan mun kuvien ottamiseen, mutta useimmiten ei jakseta edes yrittää, koska se päättyy riitaan. Miten niin mä näytän ihan hyvältä, jos mulla on vikana noi kaikki videollaskin luettelemat asiat, mä en vaan ymmärrä. On täysin epäreilua ja hyvän kumppanuuden poisheittämistä, jos toinen ei yksinkertaisesti suostu ottamaan hyviä kuvia.

Elämä on joskus vaan niin väärin. :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Just tuo! "Kyllä sä näytät hyvältä tässä kuvassa." Öö whaaat! Oletko sää sokea? En tooood!

Ja tosta tuli mun uus lempi-quote: Elämä on joskus vaan niin väärin. 

mystery
Vision One

Vittumaisimpia on miehet jotka väittää että näytän hyvältä joka kuvassa. :D siis kuinka ne kehtaa!

Juliaihminen
Juliaihminen

Nimenomaan, pelkkää vittuilua! :D

menneisyyden naarmut (Ei varmistettu)

sun videosi toi ikävä kyllä pintaan ikäviä muistoja menneisyydestä. alitajuntani oli varmasti yrittänyt parhaansa ja supressoida tämän julman muiston niin syvälle kuin mahdollista, kunnes katsoin videosi. olin siis teini-ikäisenä äitini mukana hänen bisness-reissullaan helsinkiin. super tärkeänä assarina tietenkin asiapentti-vaatetus päällä. meidän piti ottaa taksi ja siellä taksissa yritti setämies-taksinkuljettaja sitten vähän smalltalkia etupenkillä istuvan äitini kanssa ja _kehaisi_ äidille kuinka tyttärensä muistuttaa vähän urpilaisen juttaa. kyllä siinä meni tyttärellä jauhot suuhun ja päivä pilalle. taksimatkan jälkeen äiti vain nauroi ja kuittasi homman hölynpölyksi. itse en voinut lainkaan sietää ajatusta, että naamani muistuttaisi edes jonkun random taksisedän mielestä urpilaisen onttoa feikki-maireantympääntynyttä olemusta. ajatus ahdisti mua sen koko lopun päivää. huh huh.

Juliaihminen
Juliaihminen

Ahahahaha! Tarina oli upea, mutta kaikkein upein oli tuo nimimerkki. Toivottavasti otat sen vakituiseen käyttöön, kommentoitpa mistä aiheesta hyvänsä :D

somewhere

Hahaha, ihan loistavaa! :') Miehet ei vaan ymmärrä!

Tästä tulee mieleen yksi kesäinen kuvaussessio jolloin pakotin poikaystävän kuvailemaan uudella kameralla blogia varten ja luulin saaneeni ison kasan onnistuneita kuvia kukkaismaisemissa koska poikaystävä ei kommentoinut ilmeitä yms. mitenkään.

Kuinkas olikaan, kotona koin suuren järkytyksen kun kävin läpi kuvat ja jokaisessa oli naama oudosti, hame vinossa, tukka sekaisin tai muuten vaan kaikki mahdollinen vinksallaan. Ei sitten aiemmin voinut sanoa! Pillastuin sen verran että se sitten lupasi että seuraavalla kerralla keskittyy hiukan paremmin siihen laatuun määrän sijaan. Hah! :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Kyllä, niiiiin tuttu tarina. Ei riitä jos puitteet on kunnossa jos ilme on kuin ötökän syöneellä. Nyt miehet, skarpatkaa!!

Kommentoi