Onko hytti hotellihuone?

viking_grace_1.jpg

”Tahtoisin gini tonicin, gini tonicin. Tai sitten minttufernetin, minttufernetin.”

Kiitos vuosien sitsauskokemuksen, tämä kappale soi mulla aina ruotsinlaivalla päässä, Silja linen tunnarin sävelellä tietysti.

Tosin viime viikonlopun vietin Viikkarilla, enkä millä tahansa purtilolla, vaan itse Viking Gracella! Meillä oli nimittäin a sweeeeet loooove vacation Tikin kanssa.

Kerran eräs kaverini Erkko kysyi: ”Lasketaanko laivan hytti hotellihuoneeksi?” Musta kyse on samasta pohdinnosta kuin: ”Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi?” Eli miten sen nyt ottaa!

(Tästä tuli mieleen eräs toinen filosofinen ”kun puu kaatuu metsässä” -tyyppinen kysymys, jota kaverini kanssa yks päivä pohdittiin: ”Huutaako vauva oikeasti, jos kukaan ei ole kuulemassa sitä?” Eheh ehhe!!!*)

 

No mutta, mä olen pohjimmiltani positiivinen ihminen, eli lasi on puoliksi täynnä. Eli ruotsinlaivan hytti on hotellihuone.

Ja Viking Gracen twin bed -hytin kohdalla tämä pitää ihan oikeasti paikkansa. Normaalisti miniristeily ei ehkä vastaa mun käsitystäni Kulttuurikodin Kasvatin onnistuneesta lomamatkailusta, mutta nyt se oli just sitä, mitä kaipasin.

Perjantaina vedettiin buffetista herkkuja. Illalla laivalla soitti myös JVG, jota Tiki kävi kattomassa hetken mutta mua laiskotti, joten vetelehdin sen ajan hytissä. Ja lauantainakin laiskotti. Poistuttiin hytistä ehkä kaksi kertaa, tyyliin meriaamiaiselle ja tax freehen sekä ottamaan pousailukuvia Maarianhaminan kohdalla. Loput 12 tunnin päivästä löllyttiin hytissä ja katottiin läppäriltä Mad Menejä ja Bondeja. Normaalisti olen semmonen lomasuorittaja, että kaikkea pitää kokea ja nähdä ihan hitosti. Nyt ei oikein ollut mitään koettavaa, koska en ole karaoke- tai bingoihmisiä (ainakaan selvin päin, koska minttufernettiä ei nyt ollut tarjolla).

Ja me rentouduttiin ihan totaalisesti. Se oli fantastista! Vähän kuin olisi jossain hermoparantolassa: puhtaat valkoiset lakanat, Tukholman ja sitten Turun saaristo lipuu ikkunosta ohi, jossain vaiheessa aurinko alkaa laskea… Olen käsittänyt, että tällaisia juttuja kuuluu nyt ihmisen tehdä, koska ”sitten pian ette voi enää ikuisuuksiin”. Tällaista miniristeilyä voin suositella ihan kaikille!

 

Toinen syy tälle matkalle lähtemiselle oli se, että testasin yhtä lehtijuttua varten Viking Linen uutta sovellusta. Se on kyllä veikeä, ja uskon, että sillä on potentiaalia ryhtyä ruotsinlaivan sisäiseksi Tinderiksi. Pointtina on, että kun sinne loggaa itsensä, pystyy aloittamaan keskusteluja muiden matkalla olijoiden kanssa. Lisäksi sieltä näkee raflojen ja baarien aukioloajat sekä laivan ohjelman. Ongelmana tosin oli, että sovelluksessa oli aika vähän väkeä kirjautuneena, noiden pitäisi mainostaa sitä vielä enemmän, niin sitten se voisi toimia. 

Et sellast!

 

viking_grace2.jpg

 

 

*ps. Tämä oli esimerkki siitä vähän raskaasta huumorintajusta, josta taannoin kerroin.

 

 

Kommentit (6)
 1. Ruotsinlaivan sisäiselle Tinderillä iso peukku. Siis niiden ravintola-aikojen ja muiden ohjelmatietojen takia vaa, khöh.

  Hyvin on muuten tullut ehdollistuttua, että toi *-merkki meinaa blogin kautta saatua monissa blogeissa. Hetki meinaan meni ajatuspyörteessä, että hä, onko huutava vauva nyt blogin kautta saatu vai mitäpä että. :’D

  1. Hahahaha, niinpä muuten onkin. 😀

   Vielä tää kapitalismi ei onneksi ole mennyt niin pitkälle, että ”yhteistyössä Ihmiskauppa Oy:n kanssa” olisi ihan ok sponssimerkintä blogissa.

 2. Jos hytissä on parisänky kerrossängyn sijaan, se on ilman muuta hotellihuone. 

  Mulla on vahvana tuo hermoparantolafantasia. Ihan parasta! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *