Onneksi on Porvoo

porvoo2.jpg

porvoo5.jpg

porvoo.jpg

porvoo7.jpg

porvoo6.jpg

porvoo10.jpg

porvoo11.jpg

porvoo12.jpg

porvoo14.jpg

porvoo8.jpg

porvoo15.jpg

porvoo17.jpg

porvoo18.jpg

porvoo19.jpg

porvoo äitiys10.jpg

porvoo20.jpg

porvoo21.jpg

porvoo22.jpg

porvoo23.jpg

porvoo24.jpg

porvoo25.jpg

porvoo27.jpg

porvoo28.jpg

porvoo äitiys19.jpg

joulu porvoo19.jpg

joulu porvoo15.jpg

porvoo40.jpg

porvoo41.jpg

Kuten olen sanonut, äitiyslomassa parasta on eeppinen vapaus. Jos arkiaamuna paistaa aurinko, sitä voi whatsappaa kolmelle huudeilla asuvalle ystävälle ja sanoa, että nyt lähdetään päiväretkelle Porvooseen.

Ja sitten mennään! 

Meillä oli Niinan, Sinin ja Ainon (sekä beebojen) kanssa niin järjettömän ihana tiistai, että mulla on mennyt aikaa toipua tästä shokkelosta. Lounastettiin oikein vauvaystävällisessä Zum Beispielissä ja kahviteltiin tyylikkäässä Café Postresissa. Käppäiltiin maailman ihanimmassa vanhassakaupungissa. Riittää, kun kulkee Jokikadun ja Vuorikadun päästä päähän. Koluaa ihanan Design Delin ja piipahtaa muissa suloisissa puodeissa. Ehkä poikkeaa Kirkkokadun Doris & Dukessa vielä hipelöimässä kauniita vaatteita. Katselee puutalojen upeita vanhoja ikkunoita, joissa on mitä suloisimpia joulukoristeita.

Nyt on tunnustettava: vaikka rakastan Turkua yli kaiken ja siellä on kunniakas joulurauhanjulistuskin (jota olen lukuisat kerrat käynyt katsomassa paikan päällä ja osallistunut siihen nahkatumppujen taputusääneen), niin mun mielestä Porvoo on Suomen todellinen joulukaupunki. Härregyyd. Katsokaa noita kuvia. Tuo mesta on suoraan sellaisesta ravistettavasta lumihiutalemaisema lasipurkissa -joulukoristeesta. Mä olen nykyään täysin jouluhullu nainen, ja Porvoossa se hulluus vain roihahti uusiin sfääreihin.

Luonnollisesti sovittiin naapurissani asuvan Niinan kanssa, että me muutetaan vielä Porvoon vanhaankaupunkiin naapureiksi.

Otin siellä kasapäin ihania kuvia, ja aionkin käyttää niitä nyt tässä mun hulvattomassa (tämä oli ironiaa) Hauska fakta -joulukalenterissa.

 

Onko teillä jotain lempipaikkoja Porvoossa?

 

Lue myös:

Syysretki Hämeenlinnaan – käy näissä paikoissa

 

 

Kommentit (1)
  1. Pitipä heti kurkata että mitä mahtavaa löysitte Porvoosta. Ja kyllä kaikki nuo paikat on käyty läpi jo monta kertaa. Porvoo on ihana paikka, mutta täytyy myöntää että Turku on mulle se oma kaupunki. Porvoossa hieman yli neljä kuukautta asuneena huomaan että se alkuhuuma alkaa nyt poistua ja mieli harhailee Turkuun ja Turun ravintoloihin ja kahviloihin. Onneksi joulu on lähellä, koska kyllä Porvoo tosiaan taitaa sellainen satujen joulupaikka olla. Joten pointtini oli että muista nauttia Turusta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *