Ootd: Raisa ja Paulin boyfriend-farkut

Juliaihminen

Tiedätte varmasti tämän oivalluksen, joka kaikille noin 25-vuotiaille parisuhteessa eläville ihmisille tulee: Minun ei tarvitse vaatia puolisoltani ihan kaikkea, vaan elämässä on paljon sellaisia juttuja, joita voi tehdä myös kavereiden kanssa. Jos puoliso ei halua katsoa minun kanssa feministisiä draamasarjoja, voin katsoa niitä yksin tai ystävieni kanssa.

Mulle on tullut nyt uusi, tästä vielä seuraavalle tasolle viety oivallus: Minun ei tarvitse vaatia itseltäni kaikkea, vaan elämässä on paljon sellaisia juttuja, joita kaverini voivat tehdä ja sitten voin vain fiilistellä ystäviäni ja heidän tekemisiään. 

Otetaan nyt vaikka esimerkkinä tämä Raisa tästä. Raisa on ihminen, kenen kanssa vietän lähes tulkoon eniten aikaa elämässäni. Istun hänen kanssaan työhuoneella maanantaista torstaihin, vähintään kerran viikossa hengaillaan vielä ilta lasten kanssa ja usein valutaan löysästi paikasta toiseen myös viikonloppuisin. 

Raisa on mun työidoli ja "asioiden perspektiiviin laittaja" -idoli. (Katsokaa nyt noita sen lakonisia ilmeitä! Jos tuon näköiselle naiselle riehuu jotain omia epäonnistumisiaan tai ahdistuksiaan, saa aika nopeasti jalat tukevasti takaisin maan pinnalle). Raisa on upea todella monella eri tasolla. 

Kuten moni tämän blogin lukija on kommentoinut useaan otteeseen: Raisa on myös tyyli-idoli.

Nyt päästään asiaan, josta olin alun perin puhumassa. Raisa on siis uskomattoman tyylikäs ihminen. Aina ja kaikkialla. Raisa on tyylikäs silloin kun se herää keskellä yötä, silloin kun se on tullut uimasta Märskystä tukka märkänä ja silloin kun se on lenkkeillyt 21 kilometriä. Raisa on tyylikäs jopa silloin, kun se on synnyttänyt monta päivää lasta. Siinä nyt vain on sellainen tyylikkyyden aura. Kyllä te tiedätte, joissain ihmisissä on se.

Nyt näin vanhoilla päivillä (kolkkent lasketaan vanhoiksi päiviksi) minä olen vihdoin ymmärtänyt, että jos itselläni ei ole tyylikkyyden auraa sielussani, niin se ei haittaa, voin nauttia läheisteni tyylikkyydestä. (Tämä ei ole mikään kehujen kalastelu, minussa on monia muita hyviä piirteitä, mutta tyylikkyys ei vain ole yksi niistä, olen kyllä kokeillut.)

Voin paitsi nauttia läheisteni tyylikkyydestä, saatan myös kolonialisoida sen omaan käyttööni! Olen aina haaveillut, että minulla olisi blogissa OOTD-kuvia (outfit of the day). Minulla ei vain ole ollut yhtäkään asukokonaisuutta, joka ansaitsisi OOTD-postauksen. 

Sen sijaan Raisan kaikki asukokonaisuudet ansaitsevat OOTD-postauksen. Ja miksi en niitä tekisi? Kun kerran voin! Kun kerran Raisa on minun kanssani joka päivä samalla työhuoneella, ja minä voin riistää ja kolonialisoida hänen asujansa aina kun vain haluan!

Onko Raisa samaa mieltä tästä? Voitte päätellä hänen ilmeestään.

Oli miten oli, yksi minun hyvistä puolistani taas on se, että saan tahtoni aika usein läpi. Näin ollen tässä asiassa Raisa joutuu myöntymään mielivaltaani, ja poseerailemaan tästä eteenpäin OOTD-päivityksissä aina silloin, kun minä niin haluan. 

Tämä on ensimmäinen Raisan OOTD-postaus. Ja jotta tämä olisi järkevä OOTD-postaus, aion nyt kertoa teille Raisan suulla, että mistä tässä asussa on kyse.

Litterointi Raisan suusta:

"Kun ystävämme Marianna sanoi, että hän järjestää minulle poikaystävänsä vanhat Leviksen 501 -farkut, tiesin että ne ovat hyvät. Pauli oli ostanut ne vuosia sitten jenkeistä. Silloin ne olivat ihan tavalliset farkut, ja kaikki kulutukset ja reiät, jotka niissä on, ovat syntyneet niihin Paulin päällä. Pauli oli heittämässä niitä kierrätykseen, mutta onneksi Marianna ymmärsi pelastaa ne minulle. Farkut ovat supermukavat, koska ne ovat miesten mallia ja pari kokoa isommat kuin mitä tavallisesti käyän. Ne ovat minun ensimäiset boyfriend-farkut, olen käyttänyt pillifarkkuja viimeiset kymmenen vuotta. Nyt aika oli selvästi kypsä. Yleensä minulla menee pari kolme vuotta jonkun trendin alkamisesta, että voin lähteä siihen mukaan.

Mustan paidan ostin Other Storiesin avajaisista. Kysyin Trendin muotituottaja Noora Nuotiolta vinkkiä, mistä saan mustat hyvät nilkkurit. Hän sanoi, että mene Kenkäfriikkiin. Ilman Nooran neuvoa en olisi uskaltanut mennä sinne. Lumin nahkalaukun ostin kolme vuotta sitten ystäväni häihin 150 eurolla. Murehdin silloin, vonko ostaa yhtä tilausuta varten näin kalliin laukun, mutta sitten olenkin käyttänyt laukkua päivittäin ja käyttänyt sitä suutarilla korjauksessa neljä tai viisi kertaa."

 

 

 

Kuvat: Olimme lauantaina Kiasmassa

 

Ai että, olen tyytyväinen oivalluksestani. Muita oivalluksia:

Tunnista vakavuuden aste

Kun näen invataksin, ajattelen sinua

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit

emmms (Ei varmistettu)

Apua nyt melkein nolottaa. Olen 25, parisuhteessa ja viime kesänä paasasin ystävilleni tajunneeni, että jos avomies ei jaksa kuunnella spekulointiani naapurien ihmissuhdedraamasta tai jotain muuta hyödyllistä mitä nyt välillä höpöttelen niin voin jakaa asian kiinnostuneempia ystävieni kanssa. Luulin keksineeni tällä oivalluksella jotain ikiliikkujan veroista, mutta ilmeisesti olen vain keksinyt pyörän uudelleen...

Juliaihminen
Juliaihminen

Ihan mahtavaa! <3

Tämähän on siis äärimäisen tärkeä ja oleellinen oivallus elämästä ja parisuhteesta, ja voit onnitella aidosti itseäsi sen löytämisestä - kyllä se itse pitää ymmärtää. Sitä paitsi kaikki eivät sitä oivalla edes 100-vuotiaina. Sitten ne ihmettelee, että miksi minun parisuhde ei tarjoa minulle kaikkea mahdollista onnea, koska ne eivät tiedä, ettei yhdenkään suhteen kuulu tarjota kaikkea.

Se on vähän sama kuin että ihmisen ei milloinkaan kannata mennä sellaiseen lounaspaikkaan, joka tarjoaa sekä meksikolaista että sushia. Tällaisessa mestassa voi nimittäin olla varma, että saa pelkkää paskaa suuhunsa. Kannattaa mieluummin mennä laadukkaaseen sushimestaan tai meksikolaiseen, tai kannattaa tehdä laadukkaita hommia oman seurustelukumppanin kanssa eikä vain kädenlämpöisesti ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä. 

Thufia
Hunting Acousmêtre

"Kumppanin kanssa höpöttely on kuin saisi pelkkää paskaa suuhunsa" - Juliaihminen, 2018

Juliaihminen
Juliaihminen

Nykyään kun on trendikästä kirjailla kaikenlaisia mietelauseita tyylitellysti kankaalle, niin tämä voisi olla upea seinäkoriste.

Vierailija (Ei varmistettu)

Raisa on upea!
Arvostan sellaisia ihmisiä, jotka ovat hemmetin tyylikkäitä sellaisella ajattomalla tavalla, joka ei vaadi jatkuvaa shoppailua ja hankkimista, Raisa vaikuttaa juuri sellaiselta.

Juliaihminen
Juliaihminen

Raisa on juurikin sellainen ihminen! Raisan ootd -postaussarja ei tule koskaan perustumaan epämääräiselle shoppailulle, vaan laadulle ja tyylille! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä olisin kyllä halunnut OOTD-postauksen siitä sun huomioliivinkeltaisesta t-paidasta, joka näkyi usein instastoryissa kesällä/syksyllä. Oon jäänyt vähän kuolaamaan sitä...

AilaH (Ei varmistettu)

Heittämällä paras blogi mitä on! Luen kaikki sun jutut ainakin kolmeen kertaan, olipa aihe mikä tahansa. Ja sun instastoryt! So on point! Oot fiksu, hauska, upea ja ihana!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana Raisa! Ja tosi kiva postaussarja, jään innolla seuraamaan! :)

Mq (Ei varmistettu)

Mä katsoinkin jo sun instastoryssa silloin näitä farkkuja, että nyt on kyllä päheet.

Kansa vaatii jatkoa tälle postaussarjalle!

Markka
Marenkia ja neilikoita

Tyylikäs, tosi kiva asu :) Ja aivan täydelliset hiukset Raisalla!!

Tiia Rantanen

Muistan kun Raisa valitti kerran jossain instastoorissa olevansa kipeä ja SILLÄ OLI MAAILMAN SKARPEIN KAULUSPAITA PÄÄLLÄ. Itsellänihän on kipeänä päällä lähinnä rähmästä, syljestä ja nenäliinoista kudottu verho.

Kommentoi