Osallistuisinko BB:hen ja muut vastaukset Rahkamuijan kysymyksiin

Juliaihminen

On aika jatkaa Kysy minulta mitä vain -postauksen kysymysten purkamista. (Niistä riittää settiä koko syksylle!)

Tällä kertaa tartun Rahkamuijan erinomaisiin kysymyksiin. Näin välihuomautuksena on sanottava, että Rahkamuija eli Anni on mun ehdoton sosiaalisen median idoli. Siinä on nainen, jonka kanavalla on kaksi miljoonaa tilaajaa, eikä muijalla ole noussut millään lailla urea päähän. Päinvastoin, hän on ehdottomasti yksi sydämellisimmistä (ja hauskimmista) ihmisistä kenet olen kuuna päivänä tavannut. Kun vuosi sitten alettiin jubailla Tubeconissa ajattelin, että ei minulla ole mitään asiaa horinoida tuon kokoluokan staralle, mutta myöhemmin kävi ilmi, että yhteistä asiaa löytyi paljonkin. 

Mutta jo riittää siirappisuus, mennään aiheeseen, eli Annin tärkeisiin kysymyksiin. 

 

Juontaisitko mieluiten Kymppitonnia, Haluatko Miljonääriksiä vai Onnenpyörää?

Ehdottomasti Onnenpyörää! Ensinnäkin rakastan siitä pyörästä kuuluvaa ratatatatata-ääntä ja toiseksi, olisi upeaa päästä legitiimisti käyttämään sanaa rrrrosvosektori omassa arjessaan. Nyt ei oikein ole tarjoutunut tilaisuuksia käyttää tuota upeaa sanaa.

Mikä on pohjoisin paikka Suomessa, missä olet käynyt?

Kilpisjärvi! Olin Kilpisjärven biologisella asemalla tammikuussa 2011 graduretriitillä. Meitä oli leirikeskuksessa vain kaksi: minä ja teoreettisesta fysiikasta graduaan tekevä mornomimiekkonen. Tuo oli yksi elämäni ihanimpia viikkoja. Siellä me vain kiipesimme Saana-tunturille ja lumikenkäilimme Kilpisjärven jäällä. Ja teimme gradujamme. (Ja yritimme olla ajattelematta Hohto-elokuvaa.)

Aiotko tänä vuonna mennä Tubeconiin?

Ikävä kyllä en mennyt. Mutta ehkä saan tänä vuonna elvytettyä tubekanavani, jolloin ensi vuonna voisi taas mennä!

Asioitko koskaan Lidlissä?

Ai asioinko?! Asioin siellä aina kun voin. Lidlin paistopiste, m m mmm!

Oletko koskaan huolissasi, että lapsestasi tulee tuhlaajapoika?

Vain siltä näkökantilta, että hän olisi sellainen kerskakuluttaja, joka rälläisi menemään ympäristöstä piittaamatta. Tulhatkoon mihin tuhlaa, kunhan olisi onnellinen. 

Mikä on kaikkien aikojen paras urheiluhetkesi? (Oma tai jonkun muun!)

Omani se, kun juoksin ensimmäisen kerran puolimaratonin. Oli upea tunne, kun tajusin, että kroppani ihan oikeasti pystyy tähän. Tämän jälkeen niitä on tullut juoksenneltua enemmänkin, tykkään juosta niitä. Muiden se, kun Mika Häkkinen ajoi formuloita. Mika ei sinällään kamalasti kiinnostanut (vaikka minulla onkin tallessa leikekirja hänen urotöistään). Sen sijaan se, että katsoin formuloita isän kanssa oli ihanaa. Joskus hän herätti minut aamukuudelta katsomaan yhdessä kisoja, jotka järjestettiin toisella puolella maapalloa.

Taistelisitko mielummin yhtä hevosen kokosta ankkaa vastaan vai sataa ankan kokoista hevosta vastaan?

Dramaturgisesti sata ankan kokoista hevosta olisi upeampi ilmestys, mutta käytännön syistä valitsen hevosen kokoisen ankan. 

Jos BB-talosta tehtäisiin Suomen bloggaajat-edition, kuka voittaisi? Osallistuisitko itse?

Veikkaan, että WTD:n Nata. Siinä on niin kunnianhimoinen, mutta samalla vilpitön ja mukava tyyppi, ettei häntä äänestettäisi ulos. Osallistuisin itse ilman muuta, mutta häviäisin melko pian, sillä kaikenlaisest äänineuroosini tulisivat luultavasti nopeasti pintaan. Jos joku esimerkiksi hyräilisi tai naputtaisi hermostuneena sormillaan pöydän pintaa (saati maiskuttaisi syödessään), saisin luultavasti sellaisen Leave Britney Alone -tyyppisen hysteerisen itkukohtauksen, jonka jälkeen minut saatettaisiin ulos.

Entäpä mihin tosi-tv-sarjaan voisit osallistua, jos BB-talo ei maistu?

Ystäväni Joonas sanoi 30-vuotisjuhlissani, että mökkijuhlani muistuttavat Non-Temptation Islandia. Eli pelkkää punavihreää mussutusta, jossa on yhtä paljon seksiä kuin peruskalliossa. Eli sinne!

Huonoin blogiyhteistyöehdotus?

Varmaan joku näistä "lähetämme testattavaksi meikkejä, mikäli kirjoitat niistä positiivisesti". Naistenlehtitoimittajana ilmaiset meikit eivät paljon sielua hivele. Sen sijaan kukaan ei ole vielä tarjonnut bluetoothkaiutin-löylykiulua!

Jos olisit nyrkkeilijä niin mikä biisi soisi kun astelisit rinkiin ja mikä olisi sun nyrkkeilijälempinimi?

Joe Espositon You're the Best Around. Pikkuveljeni Otto on opettanut, että sitä kannattaa kuunnella mahdollisimman usein. Nimeni olisi Julma-Juulia, sillä tällä nimellä minua kutsuttiin lasena Kakskerran Kovanaamat -jengissä.

Luetko koskaan Aku Ankkaa?

Nyt en ole hetkeen lukenut, mutta koko lapsuus sitä tilattiin ja heti, kun Alppu oppii lukemaan, se tilataan meille. 

Kuinka vanhaksi aiot elää?

100-vuotiaaksi.

 

Kiitos mahtavaista kysymyksistä! Toivoisin kovasti, että itse Rahkamuija, ja oikeastaan te muutkin voisitte vastata noihin tai vähintäänkin valita yhden, johon vastaisitte!

 

Kuva: Minä ja Anni edustamassa.

 

Lue myös:

Kysy mitä vain

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentit

Riinainen (Ei varmistettu)

Haluiaisin nytten kysyä kaikilta tutuilta ja tuntemattomilta että taistelisivatko he mielummin sataa ankan kokoista hevosta vastaan vai yhtä hevosen kokoista ankkaa vastaan.

Mulle aika sama, koska pakenisin joka tapauksessa. Varmaan ne ankan kokoisen hevoset sais mut nopeammin kiinni ja tallois mut kuoliaaksi kuin hevosen kokoinen ankka... sen juoksu olis luultavasti aika haastavaa. Et ehkä sit hevosenkokoinen ankka.

Juliaihminen
Juliaihminen

Erinomaista logiikkaa, arvostan.

Lottu (Ei varmistettu)

Rrrrosvosektoriii! :D Nyt tekee kyllä mieli makustella tuota sanaa. Ehkä jopa vähän hiljaa toistellakin. Hmm miten sen saisi arkeen?

Ehkä vauvan vaippaa vaihdettaessa: ”Kulta, taisin saada juuri rrrrosvosektorin”

Juliaihminen
Juliaihminen

Ja vauva sen kun vaan shoppailee vokaaleja: Ääääääääää!

iidis
Varpain jaloin

Ankat on murhanhimoisia ja vimmaisia eläimiä, joten ehdottomasti valitsisin ankankokoiset hevoset. Oon melkovarma, että nään ensi yönä ja tulevien viikkojen ajan joka yönä painajaisia hevosenkokoisista ankoista. A p u a!

Juliaihminen
Juliaihminen

Hitchcockilla oli pointtinsa.

johannanan (Ei varmistettu)

Entäpä mihin tosi-tv-sarjaan voisit osallistua, jos BB-talo ei maistu?

Kiitos kysymästä - SOHVAPERUNOIHIN. Koska se ohjelma on timanttia.

Juliaihminen
Juliaihminen

En ole koskaan katsonut, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että siinä on parasta TV-viihdettä mitä nyt tehdään.

Rahkamuija (Ei varmistettu)

Kyselin joskus myös ihmisiltä, että miltä Mikki Hiiri -sarjoista tutun Mustakaavun ääni kuulostaa (hänen henkilöllisyytensähän on salainen), mutta tää oli monelle vähän liian metatason juttu ja aiheutti lähinnä vaivautuneita hetkiä, niin luovuin tästä osasta kysymyspatteristoani. :D

P.S. Isäni tilasi minulle Aku Ankan kun olin 2-vuotias ja se on kaiken sivistykseni alku ja juuri.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin taistelisin mieluummin yhtä hevosen kokoista ankkaa vastaan.

Mutta sitten se, miksi oikeasti tulin kommentoimaan: kerrohan, onko ystäväsi Erkka sinkku?

Juliaihminen
Juliaihminen

Hahaa, Erkka on oikein sinkku!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jes!! Onkohan Tinderissä...?

Juliaihminen
Juliaihminen

Mä veikkaan, että ei ole, mutta pitää kysyä! :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, oot ihan mun suosikkibloggaajia ja arvostan sun kirjoituksia tosi paljon. Siksi järkytyinkin, kun tullessani tänään lukemaan juttujasi tuossa yläpalkissa komeili mainos "Toiveissa suuremmat rinnat?". Ei varmaan ole sun vallassa, mitä Lily mainostaa, mut halusinpa vain tuoda närkästykseni esille.

Juliaihminen
Juliaihminen

Dear lord! Nämä bannerihommat eivät ole millään lailla omissa käsissäni, mutta tosta voisin kyllä laittaa palautetta.

Jos olen käsittänyt oikein, niin bannerit myydään isoina könttinä, joihin esim toimitus ei myöskään voi vaikuttaa. Kun olin Demi.fissä töissä, aina silloin tällöin sinne ilmestyi esim jotain laihdutusbannereita, jotka sitten nopeasti saatiin pois. Yleensä oli estolistat (esim ei alkoholimainontaa) joiden läpi saattoi kulkeutua jotain vahingossa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on täällä Lilyssa tullut useammankin kerran vastaan banneri joka on täysillä ristiriidassa lukemani blogin kanssa. Sen täytyy olla bloggaajallekin vähän kurjaa. Olisipa mulla konkreettisia esimerkkejä tähän, mutta hyvä jos tuosta isot rinnat -mainoksesta ainakin lähtee palaute!

m i l l a (Ei varmistettu)

Mahtavia, Non-Temptation Island! Luin tämän jutun eilen ja ajattelin että no nyt on voimabiisi tämän päivän tärkeitä tenttejä varten. Piti nyt sitten tulla kertomaan, että Joe Espositon sijaan mulla on soinut koko päivän päässä "She's a maniac, maaaaniac". Kiitos vaan alitajunta.

Femaleversion
Female Version

Voi samperi sun juttuja on kiva lukea! Aina tulee positiivinen fiilis ihan sama mistä kirjoitat. Ja en oo koskaan seurannut BBtä, mutta aivan satavarmasti seuraisin, jos olisit siella! Myös punavihreä mössötys non temotation islandilla kiinnostais! 

Natawtd (Ei varmistettu)

Awwwz! Kiitos! Repesin Hohton kohdalla ääneen :D

Kommentoi