Pakkauspainajainen

Juliaihminen

Mä näen aina välillä sellaista painajaista, että mun pitää lähteä viiden minuutin päästä kuukaudeksi Interrailille. Matkalla huomaan, että olen pakannut kaikkea sairasta rinkkaan, tyyliin pelastusliivit mutta en passia. Kertoo kyllä, että mulla on melko helppo elämä, jos pakkaaminen on mun pahimpien painajaisten aihe. (Oikeasti näen välillä aivan silmittömiä ja väkivaltaisia kauhu-unia, mutta siitä saan syyttää kauhhuleffojen katsomista.)

Paitsi että nyt ei kyllä ole enää helppo elämä! Lähdetään huomenna viikoksi Kroatiaan, ja pieni osa musta kuoli, kun pakkasin tänään vimmatusti. Normaalisti mä pakkaan kamat viime hetkellä ja siihen menee noin kolme minuuttia. Mutta ei kuulkaa babbyliiton kanssa! Kuinka monet shortsit on liikaa? Voiko se niskakakkia kuuteen bodyyn? Otanko mää nenä-fridan varoiksi? Mitä kaikkea voi ottaa mukaan varoiksi vaikuttamatta neuroottiselta? Otanko mää vavvan makuupussin vaikka siellä on 30 astetta lämmintä?

Pakkauksesta teki myös erityisen riemukkaan hetken se, että vavva oppi eilen uuden taidon: kirkumisen. Se hymyilee aurinkoisesti ja kirkuu aivan sairaalla tavalla. Onko siitä tulossa psykopaatti? Veikkaan, että se aikoo esitellä taitoaan huomenna lentokoneessa kolmen tunnin ajan. Pitäisikö mun vain reilusti pakata myös iso paketillinen korvatulppia ja jaella ne ympärillä oleville ihmisille?

Pakkaamiseen on aina kaikenlaisia vinkkejä ja niksejä. Mä en tiedä niistä yhtäkään. Paitsi yhden: Anna sanoi, että laita lelu kiinni naruun, jotta kun lapso heittää sitä lentokoneessa, sen saa helposti vedettyä ylös kourimatta viereisen ihmisen berberoossaa. Niinpä sidoin Antti-sammakon päähän samettisen nauhan. Antti on muuten aika happoisen näköinen sammakko, mutta Alppu rakastaa sitä. Ehkä just siksi.

Luultavasti herään huomenna illalla Kroatiassa pelastusliivi päälläni. Auttakaa.

 

Kommentit

Se kirkuminen ei ihan lähitulevaisuudessa tule loppumaan. Voimia mahdollisesti haastavalle lentomatkalle!

Juliaihminen
Juliaihminen

Kirkuminen on omalla tavallaan aika suloista. Mutta kyllä se lentokonekirkuminen oli aika hossea. Onneksi voi aina tunkea buubssin toisen suuhun tupeksi. (Harmi ettei tätä voi harjoittaa myös ärsyttäviä ääniä pitävien aikuisten kohdalla.)

chaura
Misplaced

Voitko please sitten kertoa meillekin mitä pakkasit, mikä oli turhaa ja mikä tarpeellista.?
Terveisin nimimerkki "Meksikon matka 4kk ikäisen kanssa tulossa"

Juliaihminen
Juliaihminen

Kyllä! Mä palaan tähän ihan just! :) Mutta voin nyt kertoa tämän viikon kokemuksen jälkeen, että nelikuisen vaavin kanssa on tosi kiva matkata!

chaura
Misplaced

Kiva! Meinasi mennä luu kurkkuun kun luin tuosta kirkumaan opettelusta 4kk kohdalla :D

chaura
Misplaced

Voitko please sitten kertoa meillekin mitä pakkasit, mikä oli turhaa ja mikä tarpeellista.?
Terveisin nimimerkki "Meksikon matka 4kk ikäisen kanssa tulossa"

Anna (Ei varmistettu)

Hahha, siis joku muukin näkee pakkauspainajaisia!! Näen epäsäännöllisen säännöllisesti unia, että olen lähdössä kovalla kiireellä esmes. rantalomalle, mutta kaikki uikkarit ym. vermeet jää kotiin. Toinen klassikko on, että lähden nakupellenä kouluun. Pitää varmaan kaivaa unikirja, mistä nämä unet kertovat? Jotain elämänhallinta-issueita :)

Lähdetään juhannuksen viettoon kahden alle 2-vuotiaan kanssa, saas nähdä mahtuuko kaikki tavarat farmariauton takaluukkuun.

Juliaihminen
Juliaihminen

Me ollaan nyt lähdössä viikon Suomi road tripille pojan kanssa. Veikkaan, että mukaan tulee jopa enemmän kamaa kuin Kroatiaan. Huh!

E&e (Ei varmistettu)

Mukaan hurttia huumoria, hyvät hermot ja naurua.
Lennolle ottaisin mukaan kantorepun, jos omistaa. Lentokoneen käytävälle steppailemaan tai takaosaan jututtamaan lentoemoja. Kantoreppuun voi vaikka nukuttaa lentokoneen hurinassa. Pipo vaan silmille, siis vauvalle.
Oma ystävänä ohjeisti omaa psyyketta hoitamaan, ottamalla mukaan vauvalle panadolia suppoina ja puuduttavia korvatippoja.
Paljon leluja ja nauhoja ja revittäviä lehtiä, kuvakirja ym viihdykettä.
Nousuissa ja laskuissa imetin, ei ollut mitään kipuitkua. Ihan viime metreillä käänsin vauvan turvavöissä turvalliseen asentoon.
Matkalle en ottaisi mukaan makuupussia. Melko lämmin siellä varmasti on. Joku ohut peitto auringolta suojaksi rattaisiin. Ja pitkälahkeista ja -hihaista vauvalle. Lierihattu pelastaa, jos vauvasi ei hyväksy aurinkolaseja.
Mukaan ottaisin kuumemittarin, fridan, kipulääkettä. Ei tarvitse keskellä yötä lähteä etsimään apteekkia.
Vauvat on sopeutuvaisia ja itkuiset hetket vain muisto. Hyvin se menee.
Ihanaa matkaa teille!

Juliaihminen
Juliaihminen

Nämä oli mahtavia ja hyödyllisiä vinkkejä, kiitos! Käytän myös jatkossa! :)

Larppa (Ei varmistettu)

Hei olipa hyvä, että kirjoitit tästä aiheesta; huomasin nimittäin tuon äitiyspakkauksen pyjaman ja ihmettelin missä se meillä mahtaa olla..löytyi onneksi kaapin perältä ja ehtii vielä käyttöön!! Toivottavasti teidän reissu on ollut onnistunut!

Juliaihminen
Juliaihminen

Toi on musta äitiyspakkauksen parhaimmistoa, ihan älyttömän ihana kuosi! <3

Ja kiitos :)

Kommentoi