Paras tammikuu naismuistiin

IMG_4458.JPG

Tammikuu ei kuulu mun suosikkikuukausiin. Siinä on niin monta asiaa liikaa. Liian kylmä, liian pitkä aika kesään, liian synkkä ja liian tipaton. Mutta mutta! Tänä vuonna tammikuu on ollut ihan huikea! Sanoisin, että tähän mennessä paras kuukausi vuonna 2016!

Tammikuussa olen…

nauranut 

sille, että ensin Saara keksii meidän tulevalle lapselle nimen Baby Thukkanen (yhdistelmä mun ja Tikin sukunimistä) ja sitten Anna keksii tästä vielä lempinimen Baby Thuksu. Molemmat ovat käytössä.

istunut

kahviloissa enemmän kuin vuonna 2015 yhteensä. Ihanaa!

nähnyt

koiran”ulkoiluttajan” kakattavan koiraansa Kampin kauppakeskuksen lattialle. Poimi kyllä jätöksen pussiin sen jälkeen, mutta silti uskoni ihmiskuntaan horjuu.

odottanut,

että joku muukin käy vihdoin katsomassa The Revenant -elokuvan, koska mun pitää mahdollisimman pian päästä purkamaan sitä kokemusta. Juuri kun luulit, että meno ei voi käydä enää eeppisemmäksi, Leonardo DiCaprio kääriytyy alastomana kuolleen hevosen vatsalaukkuun. (Odotan myös niitä eeppisiä meemejä, joita tästä leffasta varmasti syntyy!)

tammikuu1.jpg

ostanut

aika kalliin hoitopöydän vauvan vaipanvaihtoa varten. 550 euroa. No okei, hoitopöytä on myös kuivaava pesukone, mutta kyllä tämä lapsen tulo on tyyristä hommaa!

liikuttunut

siitä, että Tiki toi New Yorkista tuliaisen mulle ja vauvalle. Mä sain kirjan ja vauva lintulelun (vaikka jostain syystä olen huvittanut itseäni pärisevällä lintulelulla enemmän kuin Mad Men -kirjalla).

kuunnellut

usein mun voimabiisiä, Solosen & Kosolan Miljoona vuotta. ”Sit vaan pidän yllä hyvii viboja, ei pienist jutuist jaksa poltella hihoja.” Juurikin näin. (Paitsi seuraava kohta:)

räntännyt

siitä, että helsinkiläsiet eivät anna metrossa viimeisillä raskaana olevalle paikkaa, vaikka olen jopa pyytänyt. Mulkut! 

tehnyt valintani

lastenvaunujen suhteen, ja se valinta oli Emmaljungan Vikingit. Moni mun ystävä kehui niitä, ja tähän mennessä ne ovat tuntuneet oikealta valinnalta tänne hissittömän talon ylimpään kerrokseen. Kopan saa helposti irti ja ne on niin kapeat, että alaosan kehtaa jättää tuonne porraskäytävään.

tammikuu2.jpg

Lisäksi olen ikävöinyt valtavasti

ihmistä, jota en ole vielä ikinä tavannut. Miten se on edes mahdollista?

 

Kommentit (5)
 1. Mä näin just Vikingit tositoimissa kaupungilla, ja ne on kyllä kapeat ja ketterät! Oma valintani oli Cybexin Balios, koska myös hissitön kerrostalo, ja alas ei todellakaan voi jättää mitään koska rakas aviomieheni taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan ominaisuudessa on pitänyt suuren metelin että siinä ei säilytetä mitään, paloturvallisuusrikos 😀 Mutta siis tosiaan vauvat tulee kalliiksi, yllätin itseni katsomasta millä hinnalla irtoaisi keskustakolmio hissillä, parvekkeella ja autopaikalla… ei halvalla. 

  1. Joo! Myönnän auliisti kyllä sen, että lapsen hankkimisessa voi päästä halvalla – jos haluaa. Mutta lapsen hankkimisessa voi päästä myös helpolla ja mukavalla, ja se on mun filosofiani tässä. 

   Toki käytetään käytettyä ja kierrätettyä mahdollisimman paljon (ja blaablaa blaa), mutta esimerkiksi tuo päältä täytettävän pesukoneen vaihtaminen edestä täytettävään oli puhdas mukavuuskysymys, kun nyt bebben vaipan pystyy vaihtamaan vessassa. Näissä neliöissä ei nimittäin todellakaan ole ylimääräistä tilaa erilliselle hoitopöydälle. 🙂

   Nuo Cybexin Baliokset näyttävät muuten ihanan kompakteilta ja ketteriltä!

 2. Yhden kerran 9kk aikana olen joutunut pyytämään metrossa istumapaikkaa, sekin johtui siitä, että kaikkien huomio oli puhelimessa eikä kukaan katsonut mua.
  Sen sijaan EN KERTAAKAAN ole saanut paikkaa valkoiselta länsimaiselta mieheltä, ja tilaisuuksia on ollut PALJON. Olen erittäin tyrmistynyt tästä asiasta, enkä vain voi käsittää miten sellaiset on kasvatettu. Mahaa ei ole voinut olla huomaamatta mitenkään vko 22-23 jälkeen. Joka ikinen kerta paikan on antanut joko nainen 15-60 vuotias (80-90%) tai maahanmuuttajamies (10-20%). Asun Tukholmassa, missä ihmiset ei edes niin juntteja, tai luulin niin, mutta tämä asia ei kyllä jää tähän ja kukaan miespuolinen ystäväni ei tule olemaan kuulematta asiasta, antoivat he paikkansa tai ei.
  Mutta siis jos ei pyytämisen jälkeenkään anneta paikkaa… LOL. Siinä lähennytään sivistystason pohjaa jo aikamoista vauhtia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *