Parasta kasvispikaruokaa Turusta

Juliaihminen

Miksi pikaruoka on miltei aina kebua, pizzaa tai hampurilaisia? voisi olla yksi säkeistö Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa -laulusta. Nopean ja edullisen ruuan saaminen on hankalaa.

Mutta ei kuulkaa Turussa-too! Nyt tulee nimittäin tiukka suositus: Olin tänään syömässä kesärullia Turun VG Wokissa. Kyllä oli hyvää! Ja halapaa kuin makkara, paitsi että nimenomaan juuri ei makkara, sillä tämän mesta ruuat ovat pelkkää kasvista. (Kolme isoa kesärullaa 4,5 e, lämpimät annokset, kuten pho-keitto 7,5 e.) 

VG Wokista saa thaimaalaista ja vietnamilaista safkaa. Parasta tämän päiväisessä aterioinnissa oli se, että pikkuveli Otto vei munt ja siskoni Lotan tuonne syömään. Otto oli juuri Bangkokissa vaihdossa puoli vuotta, joten thaisafka on hälle tuttua. Ja jos Otto suosittaa, niin sitten se on oikeasti hyvvöö.

Tuo Rauninaukion kioski on tosi symppis paikka. Vaikka paikka tarjoaa aasialaista ruokaa, siellä ei soi mitkään panhuilumusat tai vedet solise pienistä suihkulähteistä. Mestassa on kursailematonta grillikiskan tuntua, vähän niin kuin söisi thaikkua autenttisesti Thaimaassa. (Ja autenttisuushan on tällaiselle elämyksenmetsästäjälle kaiken a ja o.)

 

 

Turun VG Wokilla on kaksi toimipistettä: 

Portsassa Arvinkatu 10 ja Raunistulassa Rauninaukiolla.

 Ps. Katso myös 5 Turun parasta kahvilaa    

Kommentit

Maria Hakkala

Just viimeksi tästä ohi ajaessamme sanoin miehelle, että tuota täytyy kokeilla! :)

Pau
P.S C'est moi!

Hei kiitti vinkistä! :) Täytyypä mennä käväisemään joku kerta!

Kommentoi