POIKA ON TULLUT KOTIIN!!!!!!

positiivisin helsinkiläinen4.jpg

KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS!!!!!

Olette ihania! Muistatteko kun pyysin teitä äänestämään minua Vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi? Nyt on rehellisesti sanottava, etten ikimaailmassa olisi uskonut, mutta minä voitin!!!!!

Sanokaa minua Vuoden 2018 positiivisimmaksi henkilöksi!!!!!!!

SAIRASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

positiivisin helsinkiläinen.jpg

Olen tästä kunniasta aivan järjettömän otettu! Tämä on niin kuin joku hymytyttöpatsas, mutta tuhat kertaa parempi!!!! (En todellakaan ole koskaan saanut hymypatsasta.)

Pääsin tänään Jan Vapaavuoren vastaanotolle Kaupungintalolle. Havis Amandan Nuorkauppakamari oli järjestänyt tämän kisan ja ihanan tilaisuuden. Ensin pormestari piti puheen ja palkitsi minut, sitten kuulin vielä Amandoilta ihania perusteita palkintoon. Olin aivan liikutuksen pauloissa!!!!

positiivisin helsinkiläinen2.jpg

Rakastin näistä jokaista (sain perustelut mukaani). Tässä muutamia ihania:

”Hänen itseironiansa ja elämään suhtautuinen on erittäin ihailtavaa. Sarkastinen ote plussaa.”

”Tuo niin paljon iloa omintakeisilla ilmaisuillaan, ja on myös kiitettävästi äänitorvena vaikeillekin aiheille.”

”Huippu hauska huikea nainen.”

”Julia on todella hauska muija ja saa kuivankin asian kuulostamaan kiinnostavalta, sillä hänen huumorintaju on pettämätön.”

”Mun elämänasenneidoli. Löytää ympäriltään kaunista ja kirjoittaa hankalistakin jutuista rohkeasti ja hauskasti.”

positiivisin helsinkiläinen3.jpg

 

positiivisin helsinkiläinen5.jpg

”Julia on oiva esimerkki kaikille, miten olemalla ekologinen mm kuluttamalla vähemmän ei elämästä tarvitse tulla tylsää tai kuivaa. Julia on mahtava!”

”Julia Thuren, mahtavien insta storyjen perusteella.”

”Julia Thurenille positiivisuus ei ole teennäistä, koska hän todella osaa myös valittaa. Mutta, kun kohdalle osuu upea Jakki Makupala tai Vallilassa paistaa aurinko, niin jumantskuikka koko tienoo hohtaa iloisuutta.”

”Olen tuntenut Julian koko hänen elämänsä. Hän on lapsesta asti ollut positiivinen, lempeä ja oikeudenmukainen. Ihana tyyppi.”

”Julia Thuren on kaikkien aikojen paras ihminen. End of story.” (Hahahaha, kuka ikinä tämän kirjoitti, rakastan sinua!!!)

positiivisin helsinkiläinen6.jpg

positiivisin helsinkiläinen7.jpg

Sain ottaa mukaan muutaman ihmisen tukijoukoiksi, ja valitsin tietenkin Tikin ja Raisan. He helpottivat tätä jännitystä huomattavasti.

Lisäksi molemmat nauroivat ääneen, kun kuulivat minun voittaneen tuon tittelin. Kumpikaan heistä ei suoranaisesti kutsuisi minua adjektiivilla positiivinen. Heheheh, kerroin tämän myös kiitospuheessani tuolla. Mutta lisäsin myös, että positiivisuus ei tarkoita kritiikittömyyttä tai sitä, etteikö löytäisi parannusehdotuksia erinäisiin elämän tai yhteiskunnan pieniin epäkohtiin. 

On helpompi pyrkiä parantamaan maailmaa, kun näkee siinä jo valmiiksi paljon myönteistä ja ilahduttavaa. Ja kyllä valittaakin saa, etenkin jos mukana on pieni mustan huumorin pohjavire. Hehehehe.

(Jälkikäteen mua hävetti, kun menin sitten puheessani viittaamaan SMP:n retoriikkaan ja huutelin, miten ”kansa on puhunut, pulinat pois!” Jotenkin epäilen, että paikalla ei ollut yhtäkään persumielistä hahmoa…)

positiivisin helsinkiläinen8.jpg

Mutta en voi muuta sanoa kuin että kiitos teille!!!!!! Olen aivan älyttömän otettu!!!!

Pusuja ja haleja!!!!!

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit (14)
  1. En itsekään olisi sinua blogin perusteella positiiviseksi välttämättä kuvannut, mutta joku palkinto jutuillesi täytyy antaa, joten olkoon se sitten tämä. Hyvä Julle! (sanotaanko sua edes Julleksi?) Ja pakko vielä kehua, että todella kaunis mekko! Oikein etsin kuvien alta muotiblogimaista tietoa sen ostopaikasta.

  2. Ooh, mahtavaa! Tästä postauksesta tuli ihan valtavan hyvä  mieli! Ja tää: ” positiivisuus ei tarkoita kritiikittömyyttä tai sitä, etteikö löytäisi parannusehdotuksia erinäisiin elämän tai yhteiskunnan pieniin epäkohtiin. On helpompi pyrkiä parantamaan maailmaa, kun näkee siinä jo valmiiksi paljon myönteistä ja ilahduttavaa.” Aamen; just tällaista positiivisuuden viestiä kaivataan tässä #positivevibesonly-ajassa. 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *