POIKA ON TULLUT KOTIIN!!!!!!

Juliaihminen

KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS!!!!!

Olette ihania! Muistatteko kun pyysin teitä äänestämään minua Vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi? Nyt on rehellisesti sanottava, etten ikimaailmassa olisi uskonut, mutta minä voitin!!!!!

Sanokaa minua Vuoden 2018 positiivisimmaksi henkilöksi!!!!!!!

SAIRASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olen tästä kunniasta aivan järjettömän otettu! Tämä on niin kuin joku hymytyttöpatsas, mutta tuhat kertaa parempi!!!! (En todellakaan ole koskaan saanut hymypatsasta.)

Pääsin tänään Jan Vapaavuoren vastaanotolle Kaupungintalolle. Havis Amandan Nuorkauppakamari oli järjestänyt tämän kisan ja ihanan tilaisuuden. Ensin pormestari piti puheen ja palkitsi minut, sitten kuulin vielä Amandoilta ihania perusteita palkintoon. Olin aivan liikutuksen pauloissa!!!!

Rakastin näistä jokaista (sain perustelut mukaani). Tässä muutamia ihania:

"Hänen itseironiansa ja elämään suhtautuinen on erittäin ihailtavaa. Sarkastinen ote plussaa."

"Tuo niin paljon iloa omintakeisilla ilmaisuillaan, ja on myös kiitettävästi äänitorvena vaikeillekin aiheille."

"Huippu hauska huikea nainen."

"Julia on todella hauska muija ja saa kuivankin asian kuulostamaan kiinnostavalta, sillä hänen huumorintaju on pettämätön."

"Mun elämänasenneidoli. Löytää ympäriltään kaunista ja kirjoittaa hankalistakin jutuista rohkeasti ja hauskasti."

 

"Julia on oiva esimerkki kaikille, miten olemalla ekologinen mm kuluttamalla vähemmän ei elämästä tarvitse tulla tylsää tai kuivaa. Julia on mahtava!"

"Julia Thuren, mahtavien insta storyjen perusteella."

"Julia Thurenille positiivisuus ei ole teennäistä, koska hän todella osaa myös valittaa. Mutta, kun kohdalle osuu upea Jakki Makupala tai Vallilassa paistaa aurinko, niin jumantskuikka koko tienoo hohtaa iloisuutta."

"Olen tuntenut Julian koko hänen elämänsä. Hän on lapsesta asti ollut positiivinen, lempeä ja oikeudenmukainen. Ihana tyyppi."

"Julia Thuren on kaikkien aikojen paras ihminen. End of story." (Hahahaha, kuka ikinä tämän kirjoitti, rakastan sinua!!!)

Sain ottaa mukaan muutaman ihmisen tukijoukoiksi, ja valitsin tietenkin Tikin ja Raisan. He helpottivat tätä jännitystä huomattavasti.

Lisäksi molemmat nauroivat ääneen, kun kuulivat minun voittaneen tuon tittelin. Kumpikaan heistä ei suoranaisesti kutsuisi minua adjektiivilla positiivinen. Heheheh, kerroin tämän myös kiitospuheessani tuolla. Mutta lisäsin myös, että positiivisuus ei tarkoita kritiikittömyyttä tai sitä, etteikö löytäisi parannusehdotuksia erinäisiin elämän tai yhteiskunnan pieniin epäkohtiin. 

On helpompi pyrkiä parantamaan maailmaa, kun näkee siinä jo valmiiksi paljon myönteistä ja ilahduttavaa. Ja kyllä valittaakin saa, etenkin jos mukana on pieni mustan huumorin pohjavire. Hehehehe.

(Jälkikäteen mua hävetti, kun menin sitten puheessani viittaamaan SMP:n retoriikkaan ja huutelin, miten "kansa on puhunut, pulinat pois!" Jotenkin epäilen, että paikalla ei ollut yhtäkään persumielistä hahmoa...)

Mutta en voi muuta sanoa kuin että kiitos teille!!!!!! Olen aivan älyttömän otettu!!!!

Pusuja ja haleja!!!!!

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit

emmms (Ei varmistettu)

En itsekään olisi sinua blogin perusteella positiiviseksi välttämättä kuvannut, mutta joku palkinto jutuillesi täytyy antaa, joten olkoon se sitten tämä. Hyvä Julle! (sanotaanko sua edes Julleksi?) Ja pakko vielä kehua, että todella kaunis mekko! Oikein etsin kuvien alta muotiblogimaista tietoa sen ostopaikasta.

raijairina

Ooh, mahtavaa! Tästä postauksesta tuli ihan valtavan hyvä  mieli! Ja tää: " positiivisuus ei tarkoita kritiikittömyyttä tai sitä, etteikö löytäisi parannusehdotuksia erinäisiin elämän tai yhteiskunnan pieniin epäkohtiin. On helpompi pyrkiä parantamaan maailmaa, kun näkee siinä jo valmiiksi paljon myönteistä ja ilahduttavaa." Aamen; just tällaista positiivisuuden viestiä kaivataan tässä #positivevibesonly-ajassa. :) 

Minnea
Minnean muruja

Huippua! Paljon onnea! Sun jutut on ihan parasta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Woohoo! Jokaisen äänen ja then some olet ansainnut, kirjoituksesi pelastaa aina päivän. Kun postaat näin usein, parannat koko vuotta lähes 100-prosenttisesti.

K i i t o s Sinulle :)

T.Rva46

Ps. Vielä kun tuon Janin olisi kuvakäsitellyt vähän sivummalle..tai kokonaan pois.. ;D

Onnea onnea!!! (Ei varmistettu)

"Julia Thurenille positiivisuus ei ole teennäistä, koska hän todella osaa myös valittaa. Mutta, kun kohdalle osuu upea Jakki Makupala tai Vallilassa paistaa aurinko, niin jumantskuikka koko tienoo hohtaa iloisuutta."

Ihan paras! : D

Riinainen (Ei varmistettu)

Tää oli mun perustelu ja täydellistä et nää on annettu sulle :DDD mut siis "vakavasti puhuen" mun on ainakin tosi paljon helpompi käsitellä kaikkee sun tarjoamaa vakavaa sisältää kun tiedän että huomenna kuitenkin puhut jo jakkimakupaloista, et vain perintöveron ongelmallisuudesta. Molemmat aiheet tietty tärkeitä.

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Juuri tuo pettämättömän älykäs sarkasmisi tekee sinusta tämän tittelin arvoisen, ja antaa sen kaivatun pienen mausteen koko nimitykselle. Huippua, mahtavaa! Onnea Julia!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

No kyllä tää uutinen muakin nauratti, kun silmien edessä rupesi vilistämään miljoonat "KESKUSKUOPPAAN!!!!"-tuomiot :P Mutta suuret onnittelut silti, sun blogisi on jo pitkään ollut ensimmäinen sivu, jonka aamuisin avaan. Ja stooritkin Insta osaa jo tarjota ensimmäisenä. Kiitos, että piristät ja annat ajateltavaa :)

Riikka12345 (Ei varmistettu)

Onnea, onnea! Sinua tuntematta, pelkästään lyhyehkön ajan blogikirjoituksiasi lukeneena allekirjoitan nuo perustelut. Nappivalinta!

O N N E A (Ei varmistettu)

Onnea! Meni oikeaan osoitteeseen.

Nettanen

Aivan mahtavaa, onnea!! :)

siilu (Ei varmistettu)

Jestas, miten mainiota! Onnea paljon!

Sen verran tahdon vielä kehua sua ja sun blogia, että nyt parina viime päivänä oon lukenut sun juttuja töissä aika paljon. Ja musta on heti tullut parempi ihminen!! Olen ollut tosi rohkea, vaikka oonkin ujo, niin oon pyytänyt sekä tänään että eilen ihmisiä viettämään mun kanssa aikaa. Koska mäkin haluan tommosia kivoja kavereita ja tukiverkon kuin sulla, ja sit satuin lukemaan sen sun tekstin yksinäisyydestä ja olin silleen "ei saatana, pitää pyytää ihmisiä ulos". Sen jälkeen kun olin pyytänyt kaveria oluelle, menin kahvihuoneeseen hakemaan kahvia ja sit ostin rahastoja.

Kiitos kun oot noin inspiroiva

annepa (Ei varmistettu)

No ni seuraavaksi odotetaan sitä Finlandia-palkintoa. Vuonna 19:ko se piti sulle napsahtaa vai miten se meni?

Onnea uudesta tittelistä!

Juliaihminen
Juliaihminen

Voi miten ihania kommentteja! Kiitos kiitos kiitos! <3 <3 <3

Kommentoi