Puolukat kuuluvat glögiin (ja käpertymiseen)

glögi puolukoilla.jpg

Ystävämme Maria ja Lauri toivat tässä yhtenä päivänä uskomattoman satsin Kiteeltä poimittuja puolukoita meille. Ne ovat tuoneet runsaasti iloa syksyyn, ja Alppu on vedellyt aamupuuronsa puolukoilla monta viikkoa.

Pakastin niistä suuren osan, ja keksin omasta mielestäni nerokkaan uuden tavan käyttää niitä. Aloitin glögikauden jo reilusti lokakuun puolella (rakastan glögiä ja vetelen sitä koko syksyn käperrellessäni iltaisin viltin alla). Keksin ripotella kuumaan glögiin jäisiä puolukoita. Ai että, siinä tulee semmonen olo, että tässä minä upgreidasin glögini, elämäni ja koko sielullisen tilani!

Suosittelen.

glögi puolukoilla2.jpg

Jos muuten vielä mietit, kannattaisiko sinunkin käpertyä, niin tee tämä testi. Se auttaa päättämään!

 

Tuleeko mieleen jotain muita tapoja parantaa glögikokemusta?

Täällä vedellään glögiä niin monia litroja, että muitakin ”reseptejä” otetaan mieluusti kokeiluun.

 

Lue myös: 

Satokausityydytys on täällä!

 

JULIAIHMINEN FACEBOOKISSA

 

 

Kommentit (4)
  1. Tämän jutun innoittamana sulatin juuri pakkasesta pari muffinsia ja söin ne. Päädyin tästä jutusta tuonne käpertymisteksiin ja sieltä Kuralan korvapuusteihin ja sitten lähdinkin jo penkomaan pakastinta, kun tiedän siellä jossain olevan pullaa. Sitä en (vielä) löytänyt, mutta muffinsit piristivät työpäivää. Pullat säästyi johonkin tulevaan päivään. Kiitos siis tästä ja muutenkin mahtavasta blogista!

    1. Hahahahah, rakastan tätä ketjupäätelmää! <3 Kiitos!

  2. Glögiin tulevat mantelithan ei saa olla mitään lastuja, vaan kokonaisia manteleita, joista osa voi olla kuorineen (terveellistä ), mutta kuoritut maistuu paremmilta, joten kaikki ei voi olla kuorineen. Sitten pitää olla ehdottomasti lisäksi cashew pähkinöitä. Rusinoiden sekaan sopii kuivatut karpalot erinomaisesti. Tällä viikolla kokeilin laittaa myös mulperinmarjoja, mutta niitä en oikeastaan suosittele. Kolmas glögipullo menossa !

    1. Upeaa glögihifistelyä, arvostan! Täysin samaa mieltä manteleiden koostumuksesta, ja noita pähkinöitä ja karpaloita pitää heti testata. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *