Raskausbiisini: Iisan Kaunein syy

Kun odotin Alppua, kuuntelin paljon Future Islandin Seasons (Waiting on you) -biisiä, ja se on ikuisesti minulle Alpun-odotusbiisi. Kaiken järjen mukaan se kertoo jostain aivan muusta kuin vauvan odotuksesta, mutta minua tällaiset pikkuseikat eivät haitanneet. Sieluni kuuli vain sen, että vuodenajat vaihtuvat, ja minä tässä odottelen Sinua.

Tällä kertaa olen kuunnellut Iisan Kaunein syy -biisiä repeatilla. Ja sehän kertoo aivan selvästi siitä, että minä saan pian lapsen. Näin on!

”Koska sä oot
Kaunein syy milloinkaan
Joka saa
Mut atomeiks hajoomaan
Ja mä tuun
Lävitse mistä vaan
Sua hakemaan”

Välillä kun ajaudun oikein tunteideni pauloihin, alkaa oikein itkettää tuo ajatus siitä, että pian minulla on tässä sellainen vavva, jonka eteen tekisin aivan mitä vain.

Tuo Iisan uusin albumi (2018), Päivii, öitä, on muutenkin ihan yksiselitteisen ihana. Vuoronperään aina joku noista kappaleista iskee minuun parhaiten. Viimeisimpänä olen rakastanut tuota Mua ei pelasteta -kappaletta, sen sanoma on nerokas. Sitä voi ajautua elämässään vähän omituisiin tilanteisiin ja olla aluksi ihan rikki, mutta lopulta huomaa, että ei tässä mitään pelastajaa tarvitsekaan odottaa. Tämähän on hyvä juuri näin.

Iisa on ihana!

Mikä biisi kertoo juuri nyt teidän elämäntilanteesta?

Lue myös:

Minustahan se kertoo!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *