Raskausluettavaa: Tee se itse vauva

Juliaihminen

Kävin tuossa eilen vähän skenettämässä kirjan julkkareissa. Kolmistaan-blogin Karoliinan Tee se itse vauva -romaani tuli painosta. Ehdin selailla sitä jo vähäsen, ja aihe vaikuttaa lupaavalta: romaani kertoo raskauden etenemisestä miehen ja naisen näkökulmasta. Just tällaista kamaa olisin halunnut itse lukea raskaana ollessani!

Sen sijaan luin Eve Hietamiehen Yösyttö-romaanin, jossa naikkonen lähtee synnäriltä vetämään ja kuspäinen miekkonen jää vauvan kanssa kaksistaan, ja elämä on (aluksi) yhtä helevettiä. Lisäksi luin Isäpappablues-romaanin, jossa niin ikään vanhemmuus oli helevettiä. Kumpikaan näistä ei sammuttanut mun raskaudenfiilistelyjanoa.

Tee se itse vauva sen sijaan vaikuttaa vähän positiivsemmalta, tai ehkä realistisemmalta. Eli just semmoselta hyvältä fiilistelyltä.

Oli kyllä siistiä tutustua tilaisuudessa Karoliinaan ja mirvaannamarian-blogin Mirvaan. Molemmat tietysti huippuja tyyppejä. Livenä bloggaajien näkeminen on aina niin hauskaa, kun sitä ajattelee tuntevansa toisen vaikkei ole sitä koskaan tavannutkaan aiemmin. Sitten sitä käyttäytyy itse vähän yli-innokkaasti ja horisee kaikenlaista, mutta onneksi voi aina piiloutua beebon taakse. (Siinä muuten taas yksi hyvä syy hankkia vauva.)

 

Te jotka olette / olette olleet raskaana, Mitä romaaneja tai kirjoja luitte tuolloin?

 

Kommentit

jennia (Ei varmistettu)

Lukemani kirjat ei liittyneet raskauteen. Luin raskaana ollessa aiheeseen liittyen fiilistellen blogeja ja harmi, etten silloin vielä löytänyt tätä. No, nyt olen ottanut vahingon takaisin ja hekotellut jutuillesi imettäessä. Kiitos, että blogisi on olemassa!!

Juliaihminen
Juliaihminen

Oo, ihan mielettömän ihanasti sanottu! Kiitos <3

MiiaK (Ei varmistettu)

Sama Yösyöttö tuli myös luettua ja siitä jäi sellainen vaikka-välillä-on-vaikeeta-niin-onneksi-meillä-on-kuitenkin-helpompaa -fiilis :) Tietenkin Pamela Druckermanin Bringing Up Bébé oli luettava odotusaikana.

Juliaihminen
Juliaihminen

Nythän siitä Yösyötöstä tehään leffa, jossa Petteri Summanen on pääroolissa. Tykkäsin kyllä siitä kirjasta sinällään, ja Eve Hietamies on kyllä todella hauska nainen, joten kyllä sitä voi suositella lukemistoon :)

Kommentoi