Ravintola Garden by Olo toi erinomaisen olon

olo.jpg

Ei vitsit! Olin viime viikon torstaina blogi-illallisilla ravintola Garden by Olossa. Koko ilta oli jotenkin taianomainen, ja mulle jäi siitä hirveän hyvä mieli. Kyseessä ei ollut pelkästään se, että meille tarjottiin superhyvää ruokaa ja viiniä, vaan koko paikan rennosta tunnelmasta ja tosi kivoista uusista ja vanhoista tuttavuuksista.

Olen ollut vähän stressaantunut tässä syyskuun ajan. Kun lokakuussa alkaa yrittäjyys, niin olen alkanut haalia jo tähän syyskuulle kaikkia freelancer-duuneja, jotenka olen päätynyt sellaiseksi ärsyttäväksi kiireiseksi kantturaksi, jollaisia en voi sietää. (Kiireestä valittaminen on vain eufemismi huonolle elämänhallinnalle, pois se minusta.)

Illan aikana pääsin kuitenkin sellaiseen syvään zen-tilaan, että kaikki kyllä järjestyy!

olo6.jpg

Kun saavuin paikalle, hyökkäsin heti Wtd:n Natan viereen, koska tiesin, että hää on myös aloittanut juuri yrittäjänä. Halusin imeä häneltä kaiken tiedon (ja iminkin). Mä olen tuntenut Natan ehkä nelisen vuotta, ja olen koko tämän ajan ihaillut häntä syvästi. Nata on järjettömän kova mujer tekemään töitä, mutta sen lisäksi hirveän älykäs ja hänellä on mieletön bisnesvainu. Natan ajattelusta huomaa heti, että hänellä on insinööritausta, päättely etenee aina loogisesti ja Nata selittää maailmaa usein matemaattisilla kaavoilla. Rakastan tällaista, koska se eroaa niin paljon omasta poukkoilevasta ajattelustani. 

”Elämä on matriisi”, oli tämän illan paras lainaus Natalta, ja no, mä avaan sitä vähän myöhemmin mun urapostaussarjassani, koska ajatus oli nerokas. 

Nata on myös niitä mimmejä, jotka jakavat omastaan ja tsemppaavat muita eteenpäin (enkä sano tätä vain sen takia, että hän tarjosi mulle Bryggeristä bissen loppuillasta). Pohjimmiltaan Nata on mun mielestä ihan yhtä herkkis kuin me kaikki muutkin, vaikka se joskus peittyy mahtavan naurun alle. Loistava tyyppi, kaiken kaikkiaan!

olo7.jpg

olo8.jpg

Ruuat olivat tietenkin taivaallisia, pöytäseurueen suosikiksi nousi hiillostettu siika, misolla maustettu voi-valkoviinikastike ja kukkakaali. Eli nyt on sitten osallistuttu kukkakaalitalkoisiin!

Garden sijaitsee Senaatintorin kupeessa sellaisella katetulla sisäpihalla. Lasikatto luo sinne upean valaistuksen ja tunnelman. Ravintolassa on nautinnollista syödä sekä lounasta että illallista.

olo9.jpg

olo10.jpg

olo11.jpg

Meidän pöytäseurueessa oli myös Tiia Rantanen (jonka nyt kaikki tietävät maailman hauskimmaksi ihmiseksi), sympaattinen ja huumorintajuinen ”Pesojoonas” eli Joonas Pesonen sekä Jonnamaista-blogin Jonna Leppänen, joka paljastui just niin herttaiseksi tyypiksi kuin voi blogin perusteella kuvitella.

Me hilluttiin Gardenissa johonkin kymppiin saakka, sitten norkoiltiin kadulla noin puoli tuntia keskustellen Irmassa pyörivästä haimyrskystä (sairasta!) ja koska kukaan ei halunnut lähteä kotiin, mentiin vielä Natan ja Tiian kanssa olueelle Bryggeriin, jossa oltiin valomerkkiin saakka.

Tällaista ei ollut tapahtunut mulle öööö… naismuistiin, ja siksi seuraavan päivän pikku kohmelo ei kyllä haitannut yhtään. Oli vain niin kivaa! 

olo5.jpg

olo2.jpg

Okei, tämä oli nyt sitten vain tällaista hattaraista ylistystä koko postaus, mutta onneksi välillä on tämmöstäkin!

 

Ihanaa viikonloppua!

 

JULIAIHMINEN FACEBOOKISSA // JULIAIHMINEN INSTAGRAMISSA // JULIAIHMINEN YOUTUBESSA // JULIAIHMINEN BLOGLOVINISSA

 

 

Kommentit (7)
  1. Oon kuullut kyllä paljon hyvää Olosta (ja Natasta 😀 <3) Kuulostaa niin makeelta illalta! 🙂

  2. Vitsit, kyllä kuulostaa kivalta! Muutenkin on aina parasta, kun on sairaan kiva ilta just sillon, kun sitä vähiten odottaa tai ennakoi! 🙂

    [vertaistuki on pop; hyvä, että saat sitä myös muilta :)]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *