Samaa mieltä olevat naiset Turussa

naiset turussa.jpg

naiset turussa2.jpg

naiset turussa3.jpg

naiset turussa4.jpg

naiset turussa5.jpg

naiset turussa6.jpg

naiset turussa7.jpg

naiset turussa9.jpg

Muistatteko kun sanoin, että naisten kanssa oleminen on siitä kivaa, että voi olla aina kaikesta samaa mieltä? Ai että, olen edelleen täysin samaa mieltä itseni kanssa myös tästä asiasta!

Käytiin tuossa viikonloppureissulla Turussa. Hengattiin meidän äbälässä (kun äbä ja Juha oli matkoilla), tehtiin yhdessä ruokaa istuttiin molempina iltoina kahteentoista saakka jubailemassa, saunottiin, nähtiin Reima Nevalaisen näyttely Ars Novassa (iso suositus!), lounastettiin Blancossa ja herkuteltiin Café Artissa. Ja oltiin tietenkin samaa mieltä:

 

”On muuten hiton ärsyttävää, kun ravintolassa tarjoilija pakottaa maistamaan sitä viiniä vähäsen ennen lasin kaatamista. Onko kukaan ikinä sanonut siinä tilanteessa, että en muuten ota tätä viiniä, ihan surkeeta? Se on jotenkin kaikille osapuolille nöyryyttävä hetki.”

”Joo! Eikä mua kiinnosta, mistä hemmetin pikkutilalta se ja se ja se viini on. Kaada se viini tohon lasiin ja anna meidän jatkaa juttuamme!”

 

”Pitääkö häävieraille ihan oikeasti miettiä vielä jotkut pienet lahjat kotiin viemisiksi? Sairasta.”

”Ehdottomasti. Niille pitää antaa goodie bagiksi vähintään joku pieni marsu. Ehkä koiranpentu.” 

 

”Mun lapsi rakastaa purkkiruokaa. Oonko ihan paska kun annan sitä sille?”

”Ihan hyvin niitä voi antaa, Suomessa vauvojen ruuat on tosi hyvää kamaa.”

”Sitä paitsi kyllä mäkin syön valmisruokia. Jos niissä on säilöntäaineita, niin säilynpähän itsekin sitten pidempään.”

 

”Mikään ei ole niin ankeaa kuin semmonen kuorossa nykynuorison paheksuminen.”

”Jep. Ja toisinpäinkin yleistäminen on typerää. ’Nykynuoret ovat diginatiiveja.’ No ei kaikki ole! Nekin joutuu yhtä lailla opettelemaan, miten Google Drive toimii.”

 

”Kun sanoin terapeutilleni, että mulla on vähän hankala isäsuhde, niin se vastasi että kuule, kelläpä ei olisi. Siitä tuli lohdullinen olo.”

”Ja se on jumalan tosi.”

 

”Ihmiseltä moton kysyminen on niin ysäriä. Ainoastaan Arto Nybergissä kysytään kenenkään mottoa.”

”No on! Ja nämä Gandhin horinat, kuten Be the change you want to see in the world, ovat niin väsyneitä kaiken maailman Slush- power pointeissa.”

”Jep. Ja kuinka monta kertaa se paavinvalintakuva voidaan näyttää, kun kerrotaan puhelimien yleistymisetä? Me tajuttiin jo, että nykyään ihmisillä on puhelin.”

 

Stockan Herkussa oli myös hauska hetki, kun Marianna tuli kuiskaamaan:

”Saku Koivu, Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko, Riku Korhonen… kaikki bongattu parin minsan sisällä täältä. Turku delivers.

”Kyllä! Turku on mahtava paikka.”

 

Lue myös:

Samaa mieltä olevat naiset

 

 

Kommentit (8)
  1. Turku on ihan mahtava paikka! Yli kymmenen vuoden ajan tunnen hukanneeni suurimman osan sen mahdollisuuksista, mutta nyt vauvan kanssa tulee nähtyä ja tehtyä paljon enemmän kuin koskaan aikaisemmin. 🙂

  2. Niin totta toi viinin maistaminen ravintolassa! Oon ihmetellyt miksi kiusaannun siitä aina niin kauheasti, kiva kuulla etten ole ainut 😀

    1. Mä oon lähiaikoina törmännyt jopa siihen, että yhtä lasillista varten tarttee maistaa sitä viiniä ja hyväksyä se. Siinä tulee vähän semmonen olo, että voidaanko nyt lopettaa tämä hienostolarppi ja jatkaa iltaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *