Sekoilua mökillä

mökkillä syksyllä.jpg

mökkillä syksyllä2.jpg

mökkillä syksyllä3.jpg

mökkillä syksyllä4.jpg

mökkillä syksyllä5.jpg

mökkillä syksyllä6.jpg

mökkillä syksyllä7.jpg

mökkillä syksyllä8.jpg

mökkillä syksyllä9.jpg

mökkillä syksyllä10.jpg

mökkillä syksyllä12.jpg

mökkillä syksyllä13.jpg

mökkillä syksyllä14.jpg

mökkillä syksyllä15.jpg

mökkillä syksyllä16.jpg

Mitä saa, kun yhdistää kolme beeboa, neljä naista ja mökin keskellä metsää yhdeksi viikonlopuksi? Ihan järjetöntä sekoilua. Satoja aloitettuja keskusteluja, ehkä kymmeniä lopetettuja, pari uutta bisnesideaa, uudet ammatit naisille (täältä löytyisi nyt yksi doula, sähkömies, rikostutkija, psykologi ja lastenlääkäri) ja joukon aika hyviä juoruja.

Nyt, kun kolme neljästä Keskiviikkokerhon naisesta on palannut työelämään, viikoittaiset näkemiset ovat vähän jääneet. Onneksi tyhjiötä voi korvata syysmökkeilyllä. Melkeinpä tultiin siihen tulokseen, että mökillä oleminen syksyllä on kivempaa kuin kesällä. Ei ole itikoita, liian kuuma tai paineita häärätä jotain. Voi käyskennellä rauhassa metsässä bongaillen suppiksia ja tehden menuun satokauden mukaan: kurpitsarisottoa, puolukkapiirakkaa, uunivihanneksia ja sienimunakasta. Tulee muuten megalomaaninen satokausityydytys, kun saa kokkailtua kalenterin mukaan.

Viikonlopun aikana kuultiin satoja kertoja myös: ”Pitää jakaa”, ”Anna Frida ottaa kanssa” sekä ”Nätisti, Alppu on vielä niin pieni”. Mutta kyllä nuo epelit saavat jo nyt selvästi seuraa toisistaan. Lapsot rakastivat metsässä pyörimistä, ja tytöt ymmärsivät jo aika hyvin marjojen poimimisen konseptin. Lasten luontosuhteen luomiselle deux pointsTytöt inspiroivat Alppua, ja se oppi vihdoin ryömimään eteenpäin (!!!). (Menikö se karkuun vai kohti mimmejä, siitä ei tiedä.) Ensi vuonna ne leikkivät tuolla jo sulassa sovussa, koska tästä tulee ehdottomasti perinne.

Kaikesta sekoilusta, vauvojen joikaamisesta ja nuhaisista nenistä huolimatta viikonloppu oli aivan älyttömän ihana. Että voikin olla niin hauskoja ja älykkäitä naikkeleita sattunut elämään.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *