Sielun siskokset

Juliaihminen

Se on kuulkaa niin, että matkailu avartaa. Kävin tuossa Tampereella, ja törmäsin siellä tällaiseen vessankoppiin eräässä ravintolassa. Ilahduin tästä syvästi.

Koppi herätti mussa niin monia kysymyksiä: Miksi? Missä tilanteessa? Ketä varten? Kuka kehtaa? Miltä se tuntuisi? Voisiko siinä olla ideaa? Olisiko mikään ennallaan enää sen jälkeen? Mihin se johtaisi? Jäisikö siihen koukkuun? Pitäisikö olla humalassa vai onnistuisiko se selvinpäin? Iskisikö rimakauhu? Tuntuisiko sen jälkeen kaikki muu täysin tyhjältä, merkityksettömältä? 

Sitten muistin, että maailmassa on vain yksi ihminen, jonka kanssa olen kyennyt tämän kuvan vaatimaan suoritteeseen. Rippileirillä vuonna 2002 oli huussikoppero, jossa oli kaksi koloa vierekkäin (vain jumala tietää miksi). Minä ja paras ystäväni Katarina lietsottiin toisemme uskomattomiin tiloihin ja päätettiin tehdä se yhdessä. Aku Ankka -lehdet mukana.

Se rippileiri oli anuksesta monin eri tavoin, mutta sitä tekoa mä en koskaan kadu. Ja kun näin tämän wc-kopin, muistin välittömästi meidän riparilla toisillemme hokeman sloganin: Kimppapaska kannattaa aina.

 

Kysymys kuuluu:

Onko maailmassa ihmistä, kenen kanssa voisit käydä kakkosella rinta rinnan?

 

Lue myös:

Kirje itseltäni 19 vuoden takaa

Kiusallisuus äänimerkin jälkeen

 

 

JULIAIHMINEN FACEBOOKISSA // JULIAIHMINEN INSTAGRAMISSA // JULIAIHMINEN YOUTUBESSA // JULIAIHMINEN BLOGLOVINISSA

 

 

Kommentit

Pax
Liikehdintää

Tikkurilassa on ravintola Oklaholmassa invavessa, jossa pytyt ovat vastapäätä toisiaan. Tilaa on hieman enemmän, mutta tuntuu että se olisi silti vielä hieman kiusallisempaa, istua ja pystyä katselemaan toista. Vieretysten voi aina tuijottaa hienovaraisesti toiseen suuntaan, jos tuollaisessa tilanteessa nyt hienovaraisuudella olisi jotain arvoa.

Ja tiedän kaksikin mökkiä, joissa ulkohuussissa on vierekkäiset paikat. Lapsena oli joskus ihan toivottavaakin saada seuraa toimitukseensa. :)

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Myös Pietarissa olen törmännyt vastaavaan, paitsi että siellä pytyt olivat vastakkain. Siinä voi sitten ottaa kivasti myös katsekontaktia suorituksen aikana! 

Juliaihminen
Juliaihminen

Siinä olisi jo tuijotuskilpailu viety täysin nextille levelille. Melkein tekisi mieli kokeilla!

Pyjama79 (Ei varmistettu) https://pyjamapaivia.com/

Äitini kotimökissä oli huussi kahdella reiällä. Lapsena (etenkin pimeän aikaan) piti tietenkin saada joku vessakummiksi mukaan.
Olenko ällöttävä, mutta ei minulle paskominen ole mitenkään noin iso juttu. Ei minua haittaisi istua siskoni, puolisoni tai monien ystävien vierellä pytyllä. Jutella niitä näitä tai vaikka niistä ulosteista. Tamponin sen sijaan haluan vaihtaa yksin. (Siinä muutes huomaa tulleensa vanhaksi, kun ei enää keskustele lapsen ulosteesta, vaan omastaan! :D :D Nimim. vatsavaivaiset sisarukset).
Mies ei alkuun oikein tykännyt, kun tungin vessaan edes pissalle samaan aikaan, kun hän oli hammaspyykillä. Joten pistin vähän hienotunteisuutta peliin. Lapsiperheessä (meillä on nykyisessä kodissa vain yksi vessa!) vessarauhaa ei ole kuin 4v:llä, joka tunkee vessaan milloin tahansa ja huutaa täysillä, että antakaa vessarauha...

Juliaihminen
Juliaihminen

Mäkin unohdin, että toi mun 1,5-vuotias on IHMINEN. Hänen edessään sitä voi tehdä ihan mitä hyvänsä. (En siis puhu mistään anneliauer-meiningeistä.)

Miekkosen kanssa olen pyrkinyt pitämään jonkinlaista HAJURAKOA, jotain rippeitä nuoruuden sievistelystä. 

Silloin kun alettiin seurustella, asuin 20-neliöisessä yksiössä Yo-talossa ja laitoin Tikille aina kuulokkeet ja jotain (mun mielestä) hyvää musaa soimaan silloin, kun piti käydä kakluunilla.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä törmäsin eräissä kesähäissä ratkaisuun jossa oli KOLME pyttyä vieri vieressä. Oli niissä muka sermit välissä, mutta niin matalat ja harvat, että oli ihan sama olisiko niitä ollut ollenkaan. Jäi pissalla käynti väliin, sekin ujostutti meitsiä ihan liikaa täysin tuntemattomassa hääseurueessa. Miten miehet kykenevät siihen??

Juliaihminen
Juliaihminen

Erittäin hyvä kysymys! Onko tässä perimmäinen vastaus siihen, miksi miehillä on usein enemmän röyhkeyttä ja pokkaa tehdä asioita? Ne on laitettu tulikokeeseen heti pienestä pitäen!

melkein kolkkent (Ei varmistettu)

Meillä on mökillä ulkohuussissa kaksi "pönttöä" (vai mitä ne on, reikiä?) vierekkäin. Alle viikko sitten viimeksi istuttiin siellä rinnakkain miehen kanssa eikä ollut tippaakaan kiusallista. Ehkä meillä on vähän kieroutunut parisuhde kun vessahommat voidaan hyvin hoitaa toisen läsnäollessa tai jopa yhtä aikaa. Ehkä sekin vaikuttaa, että retkeillään paljon ja välillä sellaisissa oloissa, että ei auta kun yhdessä kykkiä mättäällä rintarinnan. Haluan uskoa, että couple that shits together, sticks together! Eräolosuhteissa myös kavereitten kanssa tehdään näin. Jos on jo niin läheinen että kestetään hikisiä toisiamme samassa teltassa jossain pöpelikössä, niin kyllä siinä nyt yhdet gagatkin vierekkäin kauniissa maisemissa luonnistuu.

Juliaihminen
Juliaihminen

Ai ai, tuo oli kyllä kauniisti sanottu! The couple that shits together sticks together! <3

paulahelena
ALUAP

Mä voisin kyllä miehen kanssa mut se ei suostuis, täytyy siis vastata toi 3-vuotias :D mun äiti varmaan kans lähtis!

Lottu (Ei varmistettu)

Musta vähän samaan kategoriaan menee vessat, joissa näkee oman naamansa peilistä pytyllä ollessaan. Oman keskittyneen ja hiukan sisäänpäinkääntyneen ilmeen seuraaminen tuotoksen aikana on toisaalta kiehtovaa, toisaalta kiusallista.

Juliaihminen
Juliaihminen

Upea kuvaus tilanteesta! Parasta on, kun tunnistaa tuon täysin samaisen sisäänpäinkääntyneen ilmeen lapsensa kasvoilta kesken illallishetken.

Suunnistaja (Ei varmistettu)

Urheiluharrastus. Se poistaa pukukoppikammot, näyttää ihmiselle erilaisia kehoja pienestä pitäen ja opettaa muutenkin elämän luonnollisuudesta. Kun Jukolan viestissä kiipeää riu'ulle parinkymmenen muun kanssa ja hätä on, ei sitä turhia tarvitse miettiä. Toki kahden kesken kakluunointi on intiimiydessään vähän eri tasoa, mutta ei tarve seuraa katso.

Juliaihminen
Juliaihminen

Riu'ulla käyminen on mun elämän bucket listillä!

Kapu (Ei varmistettu)

Mistä tunnet sä ystävän, onko oikea sulle hän? Anna riu'un se selvittää, kuka vierelles jää. Ja jos silloin kun hanuri soi vain sun kumppanis vaikeroi...

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulla on elämässäni neljä ihmistä, joiden kanssa voisin kakata yhdessä: 3 parasta ystävääni sekä äitini.

Äbä (Ei varmistettu)

Tämä juttu menee nyt vakavalle tasolle: kun olet pessyt oman äitisi pyllyä ja vaihtanut häneltä vaippaa, olet peruuttamattomasti aikuinen. Mutta kakkonen ei onnistuisi minulta seurassa, ottaa usein ilmankin niin koville, ahhahhaa.

Valopäiväkirja

Äidiksi tultuani oon kyllä menettänyt ihan kaiken vessyksityisyyteni... Ei oo yks eikä kaks kertaa ku oon istunut pöntöllä ja kuopus on kiskaissut vaippaan jäätävät setit, joita mies tulee sitten käsipesualtaaseen pesemään. Yleensä esikoinenkin havahtuu tässä vaiheessa ja tulee tönöttämään sinne vessaan ihan vaan viihteen vuoksi. Siellä sitä sit ollaan, koko nelihenkinen perhe :D

Mää vain (Ei varmistettu)

Siskon kanssa kehtais &lt;3 Ja monet pisulit ollaanki yhdessä heitetty jossai baarin vessassa tai bileissä..siis sillon nuorena...

Vitsi, mää tykään tästä sun blogista. Tää on jotenki niin aito! Luin MeNaiset lehdestä just Antti Tuiskun haastattelun ja siinä puhuttiin kateellisuudesta. Mietin siinä, että en ite oikeestaan ole kateellinen kenellekään...Mutta mutta, sun huumoria ja kirjoitustaitoa kyllä kadehdin! Silleen hyvällä tavalla.

pöpelikössä
Pöpelikössä

Eiiii. Ei ei ei ikinä, ei kenenkään kanssa. :D Ei edes miehen kanssa. Vaikka pierukaapista onkin tultu ulos vuosia sitten eikä muutenkaan sievistellä, niin vessahommat hoidetaan omassa rauhassa suljetun oven takana.

Juliaihminen
Juliaihminen

Hahaha pierukaappi :D joo, sama täällä!

Kommentoi